Søvn søvnløshed kan være et symptom på hemiplegi?

Jakarta - Har du nogensinde oplevet en følelse af at "overvælde" noget, mens du sover? Hvis du har, er det første, du tænker på, en hændelse relateret til det mystiske. Overlappende forhold el søvnlammelse . Uklarhed er normalt forbundet med mystiske forhold, men dette er blot en myte.

Læs også: Hvad du behøver at vide om søvnparalyse

Søvnlammelse direkte relateret til din krops tilstand og dine sovevaner. Overvægt har dog ingen indflydelse på dit helbred. Kom nu, find ud af, hvad der får en person til at opleve en følelse af kvælning under søvn.

Kend årsagerne til, at nogen oplever følelsen af ​​fedme

Når du sover er der flere processer, der går igennem, indtil du falder i søvn, nemlig let søvn, dyb søvn til REM-stadiet ( Hurtig øjenbevægelse ). Under REM-processen sender hjernen signaler om at svække musklerne i kroppen, så du ikke kan bevæge dig, når du drømmer.

En overvældende fornemmelse eller søvnlammelse opstår, når hjernen og kroppens mekanismer ikke fungerer synkront, mens du sover. Dette får dig til at vågne pludseligt, mens du stadig er i REM-stadiet. Når REM-cyklussen ikke er afsluttet, men du er vågen, er hjernen ikke klar til at sende signaler til kroppen om at bevæge musklerne i kroppen igen. Dette får kroppen til at føles stiv, svær at trække vejret og ude af stand til at tale.

I nogle tilfælde siger de, at når de er overfyldte, kan de se overnaturlige væsener, selvom de måske kun oplever hallucinationer. Generelt, søvnlammelse forbundet med hallucinationer. Hallucinationer er virkninger, der vises på kroppen, når man oplever halvbevidsthed.

Læs også: Søvnlammelse aka fedme forårsager mareridt, myter eller fakta?

Der er flere faktorer, der får en person til at opleve søvnlammelse , såsom mangel på søvn, højt stressniveau, psykiske lidelser såsom bipolar, oplever søvnforstyrrelser, sover på ryggen og stofmisbrug.

Inkluderer symptomerne på hemiplegi følelsen af ​​følelser?

Fedme har ingen indflydelse på dit helbred. Derudover er overlapningen el søvnlammelse ikke et symptom på en sygdom, såsom hemiplegi. Hemiplegi er en tilstand, hvor der er lammelse på den ene side af kroppen. Denne tilstand er forårsaget af tab af evnen til at bevæge muskler på grund af hjerneskade forårsaget af visse faktorer, såsom hjerneskade eller slagtilfælde slag . Generelt opstår lammelser på den ene side modsat den del af hjernen, der er beskadiget.

Mennesker med hemiplegi kan miste kontrollen over blæren, have svært ved at gå, føle sig stive og svage på den ene side af kroppen, miste balancen, have svært ved at tale, have svært ved at synke og have svært ved at trække vejret.

Ikke kun det, normalt oplever mennesker med hemiplegi bevægelseskoordinationsforstyrrelser. Kend de tegn, der er symptomer på hemiplegi, så du straks kan komme i behandling på det nærmeste sygehus. Nu kan du kun bestille tid hos en læge online via ansøgningen .

Læs også: Tilsyneladende er dette hovedårsagen til hemiplegi

Mennesker med hemiplegi har selvfølgelig brug for intens behandling for at kunne bevæge sig tilbage normalt. Mens en, der er naturlig søvnlammelse , skal være rolig og ikke bekæmpe de forhold, der opleves. Vi anbefaler, at du koncentrerer dig og langsomt bevæger dine fingre eller ansigt for at få din krop i gang igen.

Reference:
WebMD. Tilgået i 2019. Søvnlammelse
Rygrad. Hentet i 2019. Hemiplegi