Kend 4 fakta om brasiliansk skildpadde

”Hvis du planlægger at adoptere en skildpadde, ser det ud til, at den brasilianske type skildpadde er egnet til at blive holdt. Udover at være aktiv og almindeligt forekommende, kan denne type skildpadde leve ret lang tid, hvilket er op til 20 år, selvfølgelig med god pleje.”

Jakarta - Brasilianske skildpadder er en af ​​de mest populære typer skildpadder at holde. Hvordan man vedligeholder det er ret nemt, fordi denne type skildpadde har en tendens til at have et stærkt immunsystem. Derudover gør den frække karakter denne skildpadde elsket af mange iagttagere. Hvis du vil vide mere om det, før du gemmer det, så tjek de fulde fakta om den brasilianske skildpadde nedenfor.

Læs også: Sådan vælger du det rigtige mini-pindsvinebur

1. Nem at vedligeholde

Den første brasilianske skildpadde er, at den er nem at passe. Dette dyr er anderledes end andre krybdyr, fordi det omfatter tamme dyr og ikke er kræsen med hensyn til mad. Disse dyr kan spise dyre- og planteføde, for i naturen er brasilianske skildpadder altædende eller spiser alt. Men når det opbevares, kan du ikke skødesløst give mad, fordi det kan være dødeligt for hans helbred.

Disse dyr er meget glade for insekter, såsom fårekyllinger eller orme. Derudover er brasilianske skildpadder også meget glade for grøntsager, såsom sennepsgrønt, grønkål og gulerødder. Hvis du har så travlt, at du ikke kan give begge typer mad, kan du give ham piller. Det anbefales dog ikke at give for meget, og skal balanceres med andre typer mad.

2. Krybdyr er ret smarte

Deres intelligens kan ikke sammenlignes med pattedyr, såsom hunde eller katte. Men sammenlignet med andre krybdyr er den brasilianske skildpadde en af ​​de smarteste. Utroligt nok kan dette dyr genkende, hvem der ejer det. Ud fra den udførte forskning er synet af den brasilianske skildpadde ikke mindre godt end hos pattedyr, såsom hunde eller katte.

Den brasilianske skildpadde er det eneste krybdyr, der har et godt syn sammenlignet med andre typer krybdyr. Dette skyldes, at brasilianske skildpadder er i stand til at kontrollere øjenmuskler som pattedyr. Han kan bevæge øjnene sidelæns såvel som fremad.

Læs også: Hvordan man tager sig af en kanariefugl, så dens stemme er melodisk

3. Overførsel af salmonellabakterier

Den næste brasilianske skildpadde-kendsgerning er, at den kan overføre bakterier Salmonella. Bakterier kan overføres, når skildpadden er i en uren tilstand. Skildpadder er mere modtagelige for bakterier, fordi deres kroppe er i direkte kontakt med jorden. Salmonella i sig selv er en bakterie, der angriber det menneskelige fordøjelsessystem, især tarmene.

Selvom denne sygdom er almindelig og nem at behandle, skal du holde din kæledyrsskildpadde ren, så den ikke bliver en kilde til sygdom for dens ejer. Bakterie Salmonella det er måske ikke farligt for voksne, fordi deres immunsystem allerede er godt dannet, men det kan være dødeligt for børn under 5 år.

4. Kan lide at være alene

Den sidste brasilianske skildpadde er, at den kan lide at være alene. Ligesom andre krybdyr er brasilianske skildpadder solitære og kan ikke lide at leve i grupper. Men i naturen kan denne type skildpadde stadig findes i grupper på grund af deres tætte territoriale område. Grupper af brasilianske skildpadder kan også findes i nærheden af ​​fødevareforsyninger eller i ynglesæsonen.

Brasilianske mandlige landskildpadder bliver kønsmodne, når de er 2-3 år gamle. Mens hunskildpadder når seksuel modenhed, når de er over 5 år. Efter ynglesæsonen er forbi, vil hunskildpadden grave jorden for at opbevare sine æg. I en ynglesæson kan hunskildpadder lægge helt op til 5-20 æg.

Læs også: Typer af ferskvands prydfisk velegnet til begyndere

Det er nogle fakta om brasilianske skildpadder, som du skal vide, før du beslutter dig for at beholde dem. Hvis der er noget, du vil spørge om forklaringen ovenfor, bedes du diskutere det direkte med dyrlægeni app , Ja.

Reference:

California Turtle & Tortoise Club. Tilgået 2021. Den brasilianske kæmpeskildpadde.

Naturlige Habitat Adventures. Fået adgang i 2021. Kæmpeskildpadde-fakta | Galapagos-øernes dyrelivsguide.