Når syg, sengeleje eller motion?

Jakarta - Ikke få mennesker er forvirrede over at vælge sengeleje eller træne, når du er syg. Måske har du hørt råd som: "Lad være med at følge smerterne, det bliver værre senere, det er bedre bare at træne," Tror du, at det råd er sandt og får folk, der er syge, til at få det bedre?

Faktisk opstår en sådan forståelse på grund af misforståelsen af ​​meningerne fra dem omkring dig om, hvad du skal gøre, når du er syg. Mange tror også, at når du sveder, vil din krop have det bedre, eller at træning kan få din krop til at "glemme", hvor smertefuldt det gør. Denne forståelse er ikke helt forkert, forudsat at kroppen faktisk er ved godt helbred, ikke rigtig syg.

Med andre ord er den "smerte", du føler, faktisk en følelse af ubehag, fordi din krop sjældent bevæger sig, også for passiv. For eksempel at sidde for meget og doven til at træne. Nå, du kan slippe af med "sygdom" som denne ved at tvinge dig selv til at træne og dermed fremkalde sved.

Se Signaler fra kroppen

Ifølge bogen Sport og yoga myter og fakta, konceptet med at træne for at svede, når kroppen er rigtig syg, bliver ikke kun ineffektiv, men kan også være dødelig. Faktisk er smerter i de tidlige stadier et signal til dig om at "fortælle", hvis der er et problem i din krop. Dernæst skal du som ejer af kroppen forberede kroppens organer til at være "klar til at kæmpe" mod kilden til sygdommen og helbrede din egen krop. Men hvordan?

Ingen grund til panik, der er virkelig forskellige måder. Du kan hvile nogle af kroppens organer, begrænse daglige aktiviteter (ikke ikke bevæge dig overhovedet) eller spise den nødvendige mad som "ammunition". Alle disse metoder har samme mål, nemlig at opsamle energi så effektivt som muligt, så kroppen kan "kæmpe" og vinde mod sygdom.

Effektiv hvile

Husk, når din krop giver et sygesignal, skal du være opmærksom. For det er et tegn på, at du snart skal hvile. Giv din krop en chance for at maksimere alle dens "selvhelbredende" evner. Tricket er enkelt, hvile ordentligt, giv en forsyning af næringsstoffer og tilstrækkeligt vand.

Du bør ikke skynde dig at drikke stoffer såsom feberstop eller hovedpinesymptomer. Årsagen er, at smertestillende medicin ikke virker ved kilden til problemet.

Søvn eller hvile kan være den mest effektive måde at være sund på, når du er syg. Når man sover, aktiverer kroppen en "hær" af hvide blodlegemer som immunsystem til at bekæmpe sygdom. Ekspertord i bogen Mikrober faktor, hvide blodlegemer navngivet Makrofager og Neutrofil vil virke for at udrydde bakterier og vira, der kommer ind i kroppen. Hvis de to hvide celler besejres, er der anden assistance fra lymfeceller (lymfeknuder), som er mere effektive mod bakterier og vira, samt producerer en slags kropsantistof.

Seriøst syg, skal Sengeleje?

Så når sengeleje eller motion, når du er syg? Det var ikke så nemt at vælge.

Sommetider, sengeleje ikke være det bedste valg hos mennesker, der lider af alvorlig og langvarig sygdom som kræft. Hvorfor? Fordi sengeleje giver ikke kroppen mulighed for at være mere aktiv, så der er skadevirkninger. For eksempel virker lymfesystemet ikke effektivt, muskelmassen falder langsomt, så organers ydeevne som hjerte og lunger falder.

Magien ved sport for syge mennesker kan også udtales af eksperter i bøger Kræft fitness. Bogen afslører, at kræftramte, der er aktivt mobile, siger, at de føler, at deres krop er mere normal, end når de skal ligge i sengen og ikke lave noget.

Så, Vær klog på din egen krop. Giv kroppen en chance for at hvile, når smertesignalerne begynder at dukke op. Hvis det ikke bliver bedre, skal du straks kontakte en læge. Nå, hvis du får en diagnose af en ret alvorlig sygdom, skal du følge lægens anvisninger. Senere vil lægen give et helbredende program for at aktivere kroppens funktioner som normalt.

Så du ikke tager de forkerte skridt for at vælge sengeleje eller motion, når du er syg, kan du diskutere med lægen gennem ansøgningen at spørge om problemet . Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.