5 måder at slippe af med hudorme

"Der er mange måder at slippe af med hudorme, hvoraf nogle kan gøres hjemme ved hjælp af naturlige ingredienser. Der er flere naturlige ingredienser til at behandle dette hudproblem, lige fra citron, babyolie til aloe vera. Hudorme er muligvis ikke farlige , men de skal ikke tages let på. For det kan udvikle sig til akne."

Jakarta – Hvordan man slipper af med hudorme er faktisk ikke svært og kan gøres selvstændigt derhjemme. Men måske ikke alle ved hvordan. Hudorme er en af ​​hovedårsagerne til acne. Selvom de er mild akne, kan hudorme også forårsage betændelse, hvis de ikke behandles.

Forekomsten af ​​hudorme er forårsaget af tilstoppede porer på grund af mange ting, såsom stress, hormonelle ændringer, forkert brug af kosmetik eller skønhedsprodukter, til indtagelse af visse fødevarer. Hvis porerne er blokerede, kan døde hudceller og overskydende olie i ansigtet ikke komme ud, hvilket resulterer i en ophobning. Til sidst vil sorte eller hvide knopper dukke op kaldet komedoner, før de udvikler sig til bumser.

Sådan slipper du af med hudorme derhjemme

For at være mere effektiv, skal hvordan man fjerner hudorme gøres regelmæssigt. På den måde vil resultaterne blive maksimeret, og hudens renhed bevares altid. Der er flere måder, du kan prøve at slippe af med hudorme, nemlig:

1. Citron

Den første naturlige ingrediens, du kan bruge, er citron. Citronsaft er astringerende effektivt naturligt middel mod hudproblemer såsom hudorme. Alligevel bør brugen af ​​dette materiale ikke være skødesløs, fordi citron har blegende egenskaber, der kan lysne huden midlertidigt. Som følge heraf vil huden blive mere lysfølsom, således at brugen af solcreme hver gang ud af huset anbefales stærkt.

Læs også: Påvirkningen, der opstår, når hudorme ikke overvindes

2. Babyolie

Ikke mange ved, om babyolie også er effektivt til at fjerne hudorme. Denne babyolie har et mineralolieindhold på op til 98 procent, som angiveligt er i stand til at hjælpe med at overvinde problemer med ansigtets hud. Det er i hvert fald, hvad en undersøgelse publicerede i International Journal of Cosmetic Science .

Undersøgelsen fastslog, at mineralolien har følgende egenskaber: ikke-komedogen og i stand til at reparere hudlaget. Så brugen af ​​babyolie vil ikke tilstoppe porerne og hjælpe med at fugte huden. Det er dog tilrådeligt først at spørge en hudlæge, før du anvender denne metode til at fjerne hudorme, hvem ved om din hudtype i ansigtet ikke passer til din hud babyolie .

Du kan bruge appen at stille spørgsmål direkte til lægen via snak eller videoopkald . Ansøgning Du kan også bruge den til at bestille tid, hvis du skal til det nærmeste sygehus til behandling.

Læs også: Fjern talg i ansigtet, er hudormsugning sikkert?

3. Aloe Vera

Aloe vera har længe været brugt som en naturlig ingrediens til forskellige hudproblemer, herunder fjernelse af hudorme og acne. Det er sandt, virkningen vil ikke kunne mærkes med det samme, men aloe vera vil hjælpe med at rense ansigtets porer, blødgøre huden og reducere overskydende olieproduktion i ansigtet.

4. Retinoider

Den næste måde at slippe af med hudorme er at bruge retinoider, som er derivater af vitamin A, som angiveligt er effektive til at rense tilstoppede ansigtsporer, så de hjælper med at rense og fjerne hudorme.

5. Salicylsyre

Salicylsyre er en forbindelse, der tilhører kategorien af ​​keratolytiske lægemidler. Denne forbindelse menes at hjælpe med at bremse frigivelsen af ​​celler i ansigtets porer og bryde hudorme. Dette er for at forhindre blokeringer i hårsækkene.

Læs også: Fedtet hud er mere tilbøjelig til hudorme, virkelig?

Du skal dog være opmærksom på et par ting, før du bruger salicylsyre til behandling af hudorme. For det første skal du undgå at bruge andre aktuelle lægemidler. Så skal du heller ikke bruge rengøringsmidler i form af skrubbe . Begræns endelig brugen af ​​skønheds- og hudplejeprodukter, der peeling.

Reference:
Rawlings, A., & Lombard, K. 2012. Besøgt 2021. En gennemgang af mineralolies omfattende hudfordele.
International Journal Of Cosmetic Science 34(6): 511-518.
MedIndien. Tilgået i 2021. Naturlige måder at fjerne hudorme på ansigt og næse.
DermNet NZ. Tilgået 2021. Salicylsyre.