Betelblade kan virkelig overvinde leukorré?

, Jakarta - Har du nogensinde oplevet udflåd fra skeden? Vaginalt udflåd er et almindeligt problem, som de fleste kvinder i verden oplever. Dette er en naturlig ting. Men hvis der opstår udflåd fra skeden, der får skeden til at føles meget kløende, forårsager udslæt og en meget stærk lugt, indikerer denne tilstand, at du ikke er i god tilstand. Kan denne form for vaginalt udflåd kun helbredes ved at bruge betelblad?

Læs også: Normalt eller ej, udflåd fra skeden efter fødslen

Normalt udflåd fra skeden vil have karakteristika af at være lugtfri, farveløs, efterlade gullige pletter på undertøjet, samt en ændring i tekstur før eller efter menstruation. Men hvis det vaginale udflåd er inden for unormale grænser, er dette normalt forårsaget af tilstedeværelsen af ​​bakterier, svampe eller parasitter, der udvikler sig i de intime organer. Sådan håndterer du vaginalt udflåd med betelblad!

Betelblade kan virkelig overvinde leukorré?

Betelblad selv har været kendt siden oldtiden som en lægeplante. Betelblad i sig selv er antibakterielt, svampedræbende, antioxidant og antiinflammatorisk. For at slippe af med udflåd fra skeden ved hjælp af betelblad behøver du kun at forberede 3-4 stykker betelblad. Kog derefter betelbladene med to glas vand i 10-15 minutter, indtil kogevandet skifter farve, og betelcyklussen bliver visnet. Si derefter betelbladgryden og lad den stå, indtil temperaturen vender tilbage til normal.

Læs også: Dårlig lugt på grund af leukorrhoea, pas på denne sygdom

Der er også flere måder, du kan gøre for at behandle udflåd fra skeden med kogt betelvand. Nogle af dem:

  • Drik Live

Efter at temperaturen på betelbladets kogte vand vender tilbage til normal, kan du straks drikke det for at slippe af med vaginalt udflåd. For maksimale resultater kan du drikke det 2-3 gange om dagen. Hvis du ikke kan lide smagen, kan du tilføje citronsaft.

  • Påføring med tamponer

Udover at drikke kan dette betelkogte vand også påføres skeden ved hjælp af en tampon, så det rammer indersiden af ​​de kvindelige organer. Du behøver kun at dyppe en ren tampon i det kogte vand af betelblad, som er blevet forberedt tidligere. Indsæt derefter tamponen i skedeåbningen og lad den stå i 10-15 minutter, og fjern derefter tamponen igen. For maksimale resultater, gør denne metode 1-2 gange om ugen.

  • Vasket direkte

Hvis det er svært at bruge en tampon, kan du vaske den direkte på skeden. Vask forfra og bagpå, og vend det ikke på hovedet, okay? For maksimale resultater, brug denne metode 1-2 gange om ugen.

Læs også: Anerkend normalt vaginalt udflåd og ikke hos gravide kvinder

Brugen af ​​betelblade til behandling af vaginalt udflåd hos kvinder kan ikke gøres skødesløst. Årsagen er, at betelblade, der bruges i overskud, kan lave ændringer i pH-værdien af ​​de kvindelige organer. Dette vil selvfølgelig gøre skeden tør, på grund af en ubalance af flora og bakterier i den. Det er bedre at diskutere ansøgningen direkte med en ekspertlæge , hvis du oplever for kraftigt udflåd fra skeden.

At overvinde vaginalt udflåd kan faktisk gøres ved hjælp af betelblade, men det er bedre, hvis du holder dit undertøj rent, opretholder en afbalanceret næringsrig kost og får nok hvile hver dag. Hvis du har implementeret ovenstående trin, men dit udflåd fra skeden ikke bliver bedre, så skynd dig Hent Ansøgning til for mere information. Glem ikke, pas altid på dit helbred, OK!