Hvor meget blødning fra jomfruhinden?

, Jakarta - Mange mennesker forbinder altid mødom med rivning af jomfruhinden på grund af penetration under samleje. Selve jomfruhinden er et netværk af fibre indeholdt i Miss V. Denne sektion består af bindevæv og muskelfibre, der indeholder blodkar og nerveender. Fordelen ved selve jomfruhinden er som en grænse mellem de ydre og indre kønsorganer.

Derudover kan enhver kvindes jomfruhinde være anderledes som andre kropsdele. Hver kvinde har en anden form, tykkelse, elasticitet i forhold til antallet af blodkar. Nogle jomfruhinder kan være meget elastiske, men nogle er ikke. Derfor er der kvinder, hvis jomfruhinde ikke er revet i stykker, selvom den har fået penetration fra hr. P, fordi den er meget elastisk.

Læs også: Er det rigtigt, at blodpletter er et tegn på mødom?

Hvor meget blødning sker der på grund af jomfruhinden?

Det er normalt for kvinder at opleve blødning første gang, de har vaginalt samleje. Alligevel oplever nogle andre slet ikke blødning og betragtes også som normale. Blødning opstår, fordi jomfruhinden strækkes, og der produceres normalt kun en lille mængde blod. Alligevel er der også kvinder med tykkere jomfruhindevæv, så de har en tendens til at bløde mere.

Derudover kan du også ubevidst opleve den første menstruationsdag, så der kommer mere blod ud. En anden årsag, der kan få dig til at opleve let blødning efter sex, er en skade på Miss V. Dette opstår på grund af udstrækning, der er større end normalt. Denne tilstand opstår normalt på grund af manglende smøring eller forårsaget af allergi.

Læs også: Myter om jomfruelighed og jomfruhinde bliver ofte taget fejl

Derfor, hvis du føler, at der kommer for meget blod ud, er det bedre at få tjekket dig selv. Lad ikke det vise sig at være forårsaget af en farlig interferens. Blødning, der er for meget, kan være forårsaget af en seksuelt overført sygdom, såsom klamydia eller gonoré. Får man en tidlig diagnose af sygdommen, bliver behandlingen lettere.

Men kan jomfruhinden blive beskadiget uden at have sex? Svaret er ja. En person kan opleve en revet jomfruhinde uden penetrering forårsaget af onani, lægeundersøgelse, kirurgi, til at bruge den forkerte størrelse tampon. Andre årsager til, at kvinder oplever rivning af jomfruhinden, er, når de kommer til skade, laver overdreven fysisk aktivitet, bliver udsat for en genstand, for at træne.

Efter at have vidst dette, kan du som mand ikke umiddelbart anklage, hvis din partner har haft sex med en anden mand. Faktisk er der ingen enkelt måde, der kan gøres for at sikre, at nogen aldrig har haft sex eller ej. Også selvom du laver en mødomstest.

Læs også: 7 Disse ting sker med din krop under sex

Har du spørgsmål til dette, så tøv ikke med at spørge lægen på . Kommunikation med læger kan nemt ske når som helst og hvor som helst via Snak eller Stemme / Videoopkald . Du kan også købe medicin gennem denne applikation. Uden besværet vil din ordre blive leveret til din destination på mindre end en time. Hvad venter du på? Kom nu, Hent appen lige nu!

Reference:
Planlagt forældreskab. Tilgået i 2020. Er det normalt at have en lille mængde blødning efter sex?
Flo. Tilgået 2020. 12 spørgsmål om jomfruelighed og din jomfruhinde besvaret af læger.