Effekten af ​​æbler, der er egnede til disse 6 sygdomme

, Jakarta - Mange mennesker kan lide æbler. Denne røde og grønne frugt har en sød og krydret smag. Ud over smagen viser det sig, at denne frugt har mange fordele for kroppen og har særlige egenskaber til at afværge eller forebygge forskellige typer sygdomme.

Indholdet i denne frugt er rig på næringsstoffer, vitaminer og mineraler, der er gode til at opretholde en sund krop. En person, der kan lide at spise denne mad, er bevist at være sundere, og kroppens udholdenhed bevares. Her er fordelene ved æbler for at forhindre flere sygdomme i at angribe dig!

Læs også: Rødt æble vs grønt æble, hvilket er sundere?

Æblers effektivitet mod flere sygdomme

Æbler har en god indflydelse på kroppen fra huden til kødet. Du kan mærke din krop blive sundere efter at have indtaget æbler regelmæssigt. Æbler er rige på antioxidanter, flavonoider og kostfibre. Indholdet er med til at reducere risikoen for kræft, diabetes og hjerte.

Derfor, for at mærke fordelene ved æbler, anbefales det at spise mindst to frugter hver dag. For at finde ud af mere om æblers effektivitet mod flere sygdomme, er her en diskussion om det:

  1. Bekæmpelse af Alzheimer

En af fordelene ved æbler, der kan mærkes, er at kunne bekæmpe Alzheimers, som kan forstyrre ens kognitive evner. Indholdet af quercetin i æbler er en kraftig antioxidant, der beskytter hjerneceller mod demens i alderdommen. Derudover beskytter æblejuice også hjerneceller mod oxidativ stress forbundet med Alzheimers.

  1. Forebyg kræft

Andre fordele ved æbler er gode for din krop, nemlig at forhindre kræft i at angribe kroppen. Denne frugt kan forhindre vækst af kræft, især bryst-, lunge-, mave- og tyktarmskræft. Derudover kan en person, der regelmæssigt indtager denne frugt, også beskyttes mod tyktarms- og mavekræft. Har du spørgsmål vedrørende æbler eller andre frugttyper, kan lægen fra klar til at hjælpe. Du kan stille spørgsmål via Snak og Video/taleopkald . Det er nemt, bare Hent app i smartphone , Ja!

Læs også: Velegnet til kostmenu, her er 5 fordele ved æbler

  1. Stabiliser blodsukkeret

En anden god æblefordel for dig er, at det stabiliserer blodsukkeret i kroppen. Mange sygdomme skyldes for højt blodsukker, hvoraf en er diabetes. Ved at spise æbler bremser dets indhold fordøjelsen af ​​mad og indtrængen af ​​glukose i blodbanen.

  1. Reduktion af risikoen for slagtilfælde

Det siges, at en af ​​fordelene ved æbler er at reducere en persons risiko for at få diabetes slag . En person, der spiser 200 gram fiberrig frugt, inklusive æbler, kan reducere risikoen for slagtilfælde med 32 procent. Denne frugt er også i stand til at sænke kolesterol og regulere blodtrykket forbliver normalt, hvilket forårsager slag hvis du har problemer.

  1. Reduktion af risikoen for hjertesygdomme

En anden fordel ved æbler er at reducere risikoen for hjertesygdomme. En person, der regelmæssigt indtager denne frugt, kan have en god indvirkning på hans hjerte. Dette sker, fordi æbler reducerer blokering og betændelse i arteriernes vægge. Indholdet af æbler er også i stand til at forhindre kolesterol i at akkumulere i beklædningen af ​​blodkarvæggene.

Læs også: Det er 8 frugter med lavt kalorieindhold, som skal indtages under faste

  1. Gør lungerne bedre

En person, der regelmæssigt indtager denne frugt, gør sine lunger bedre. Effekten af ​​dette æble har indholdet til at forbedre lungefunktionen. Derudover kan C-vitamin fra frugt forbedre lungefunktionen.

Derfor, hvis du vil spise sund frugt, skal du vælge æbler. Dette skyldes, at denne frugt har vist sig at have mange gode effekter på kroppen og overlevelse.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Besøgt 2019. Æbler: Sundhedsmæssige fordele, fakta, forskning
The Healthy. Tilgået 2019. Apples sundhedsmæssige fordele, du måske ikke kender