Sådan overvinder du, at superlim klæber til dine hænder

, Jakarta – Aktiviteten med at lave sjovt kunsthåndværk med børn kan blive et stort problem, hvis super lim klæber ved et uheld til huden på den lilles hænder. Årsagen er, at denne superlim er meget klistret, hvilket kan lime huden på andre genstande meget kraftigt, den kan endda stikke fingre til hinanden. Lad os derfor finde ud af, hvordan man løser det super lim som klæber til hånden nedenfor.

Læs også: 4 Hudsundhedsproblemer, der betragtes som trivielle, men farlige

super lim designet til at være et meget stærkt klæbemiddel. Denne lim kan lime ting, så de ikke kommer let af. Men hvis din hånd eller din lille bliver ramt super lim , gå ikke i panik. Heldigvis, super lim normalt ufarlige for huden og kan fjernes på følgende nemme måder:

1. Læg dine hænder i blød i varmt sæbevand

Hvornår super lim der klæber til hænderne er ikke helt tørre, læg straks det berørte håndområde i blød i varmt vand, der er blevet blandet med sæbe. Læg hænderne i blød i 5-10 minutter. Når limen er blødgjort, gnid eller fjern den forsigtigt fra huden. Fortsæt dog ikke denne metode, hvis det er smertefuldt eller ser ud til, at huden kan bløde. Hvis denne metode ikke virker, så prøv en anden metode.

2. Pil det fastsiddende skind

Når huden på den berørte hånd super lim klæb på andre genstande eller på andre fingre, læg dem først i blød med varmt sæbevand.

Brug derefter en stump genstand, såsom håndtaget på en ske, for forsigtigt at adskille objektet fra huden. Prøv at bruge cirkulære eller peeling-bevægelser i stedet for at prøve at plukke huden, hvis det gør ondt. Pas på ikke at beskadige huden.

3. Brug af neglelak eller acetone

De fleste neglelakfjernere indeholder et stærkt opløsningsmiddel kaldet acetone, som opløses super lim . Før du prøver denne metode, skal du sørge for neglelak eller acetone er sikkert at bruge på genstande, der klæber til dine hænder. Årsagen er, at acetone ikke er sikkert at bruge på nogen genstand, der indeholder peroxid. Hvis det er muligt, skal du skylle emnet, før du bruger acetone.

Hæld derefter neglelakfjerneren i en skål, og læg derefter huden i blød i et stykke tid. Fortsæt iblødsætningen i 1 minut, indtil limen er helt opløst.

Husk, at acetone kan være giftig og kan forårsage tør og irriteret hud. Derfor er det meget vigtigt at vaske hænder bagefter. Folk, der har eksem eller tørre hudsygdomme, kan være mere udsatte for hudirritation. Så brug en blid fugtighedscreme efter brug af acetone, indtil huden forbedres.

Undgå også at bruge acetone på ødelagt eller skadet hud, da det kan brænde.

Læs også: 5 naturlige ingredienser til behandling af hudsår efter solskoldning

4. Smør og olie

Smør og olier som kokosolie kan hjælpe med at adskille fingre, der er klistret sammen på grund af eksponering super lim .

Prøv først at lægge læderet i blød i varmt vand, og påfør derefter olie eller smør på det limpåvirkede område af din hånd for at opløse bindingen. Påfør mere olie og massér området, indtil limen er væk.

5. Pimpsten

En pimpsten, som kan fjerne hård hud og død hud, kan også hjælpe med at fjerne en smule tør lim. Undgå dog at bruge pimpsten på følsom hud eller ansigt.

At eliminere super lim med en pimpsten, læg først det berørte håndområde i blød med varmt sæbevand, og dyp derefter også stenen i varmt vand. Gnid pimpstenen på det berørte område i en cirkulær bevægelse indtil super lim er tabt. Hvis denne metode gør ondt eller gør dig utilpas, så prøv en anden metode.

Læs også: Forkert øjenvippelim, kan få vira til at forårsage blefaritis

Nå, det er de måder, du kan gøre for at overvinde super lim fast i hånden. Hvis du oplever andre helbredsproblemer, skal du ikke gå i panik. Bare brug appen at kontakte lægen. igennem Video/taleopkald og Snak , kan du bede om sundhedsråd fra en læge når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Sådan får du superlim af huden.