Myte eller fakta, er bioglas gavnligt for helbredet?

“Bioglass er en rund glasplade, der anses for at kunne opretholde et optimalt helbred. Men faktum er, at nyt bioglas har vist sig at blive brugt som base for knogleimplantater, fordi det hjælper med at regenerere knogleceller. Indtil nu har der ikke været forskning eller beviser, der siger, at bioglas er gavnligt for den generelle sundhed."

, Jakarta – Der er mange måder, du kan gøre for at bevare dit helbred. Starter fra at leve en sund kost, motionere regelmæssigt, til at håndtere stressniveauer. Det er dog ikke alt, det er nu fundet Funktion bioglas som vurderes at kunne hjælpe dig til at bevare et optimalt helbred.

Bioglas er en rund glasplade, der vurderes at kunne opretholde et optimalt helbred. Så er det rigtigt, at funktionen bioglas har mange fordele for helbredet? Vi anbefaler, at du ser en fuldstændig gennemgang af funktionen bioglas og hvordan man forbedrer kroppens sundhed, her!

Læs også: 6 nemme måder at opretholde en sund livsstil på

Bioglasfakta for sundhed

Bioglas opdaget af Larry Hench fra University of Florida, USA, for 50 år siden. Bioglas er en glasplade lavet af forskellige mineraler, såsom silica, natrium, kalium og fosfat.

Bioglas i sig selv er en forkortelse bestående af bioaktiv (bioaktiv) og glas (glas). Kendt som bioaktiv, fordi dette værktøj vil fungere efter at have været udsat for kropsvæsker. Hvorimod, glas forårsaget af silica, der almindeligvis bruges som basismateriale til fremstilling af glas eller glas.

I den medicinske verden, bioglas Det var oprindeligt kendt som et materiale til fremstilling af knogleforbindende syntetiske implantater. Dette forårsager bioglas menes at have evnen til at stimulere knogleceller til at regenerere.

Men bortset fra det, er det rigtigt, at funktionen bioglas gavnligt for helbredet? Indtil nu, medicinsk funktionen bioglas bevist at blive brugt som et knogleimplantatmateriale.

Indtil videre har der ikke været andre videnskabelige beviser, der nævner funktionen af bioglas kan overvinde hovedpine, opretholde sund hud, behandle sår, sænke blodtrykket, for at være en behandling for kræft.

Brug bioglas bør også gøres i overensstemmelse med råd og anbefalinger fra en læge. Hvis du oplever nogle helbredsproblemer, bør du straks bruge applikationen og spørg lægen direkte, hvordan man korrekt håndterer de helbredsproblemer, du oplever. Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Læs også: Sådan beregnes ideel kropsvægt

Det er det, der kan optimere sundheden

Det er bedre at vide nogle fakta om ting, der kan hjælpe dig med at bevare et optimalt helbred.

Her er ting, der skal gøres, såsom:

  1. Stop med at ryge

For at bevare sundheden bør du holde op med at ryge. Rygning er en dårlig vane, der kan udløse forskellige sundhedsproblemer, lige fra lungerne, hjertet til huden.

  1. Styring af vægt

At kontrollere vægten er en måde, der kan gøres for at bevare sundheden. At have en ideel og stabil vægt reducerer risikoen for forskellige helbredsproblemer, der kan opleves. Der er forskellige helbredsproblemer, der er tilbøjelige til at blive oplevet, når du er overvægtig eller undervægtig, såsom knoglelidelser, diabetes, underernæring, forhøjet blodtryk, til kræft.

  1. Opfyld hvilebehov

Glem ikke altid at opfylde behovet for hvile hver dag, så kroppen vender tilbage til form. Voksne har brug for 7-8 timers søvn. Det er bedst at få nok søvn hver dag. Mangel på søvn i lang tid sætter dig i fare for en række sygdomme, såsom fedme, forhøjet blodtryk og nedsat livskvalitet.

  1. Socialiser godt

Socialt samvær kan hjælpe dig med at optimere dit helbred. Det er ikke, hvor mange mennesker du møder, men kvaliteten af ​​at møde og chatte med andre mennesker kan få dig til at mindske din risiko for stress, depression og føle dig mere værdifuld. Så glem ikke at kontakte dine nærmeste venner, så din helbredstilstand er velholdt.

Læs også: Stress kan udløses af manglende social interaktion

Det er fakta om funktionen bioglas og hvordan man opretholder et optimalt helbred. Glem ikke at træne regelmæssigt og spise ernæringsmæssigt afbalanceret mad, så du undgår forskellige helbredsproblemer.

Reference:
ScienceDirect. Tilgået i 2021. Bioglas.
Jumpstart af Web MD. Tilgået i 2021. 15 ting, du kan gøre for dit helbred i dag.
Healthline. Tilgået i 2021. 10 ting, du bør gøre nu for at sikre bedre sundhed om 10 år.