Dette er en indikation af, at nogen har bedragersyndrom

, Jakarta – Har nogensinde hørt om bedrager syndrom ? Nogen der har bedrager syndrom eller bedragersyndromet tvivler altid på sine egne præstationer og evner. Dette syndrom kan påvirke enhver, men det er normalt mere modtageligt for højpresterende personer.

Symptom bedrager syndrom dukker ikke op hver gang. Symptomerne viser sig for eksempel først, når den syge i de første uger tiltræder nyt arbejde. Så hvad er kendetegnene for mennesker, der lider af det? bedrager syndrom ? Dette er hvad du behøver at vide.

Læs også: Altid utilfreds, Imposter-syndrom gør folk bange for at se fejlet ud

Tegn på, at nogen har Imposter-syndrom

En person, der lider af bedrager, er generelt altid i tvivl eller bekymret over folks opfattelse af deres præstationer og evner. lidende bedrager syndrom virkelig holde sit image foran andre. Andre tegn er:

  1. Bekymret for arbejdsydelse

lidende bedrager syndrom kan være bange for, at deres kolleger og chefer forventer mere af dem, og at de ikke vil lykkes. Denne frygt og bekymring, der er for stor, gør den lidende bedrager syndrom afholde sig fra at forløse sit potentiale for at undgå fejl. De er bange for, at deres fejl kan skade deres præstationer.

  1. Undgå ansvar

Nogen der har bedrager syndrom er normalt mere fokuserede på eksisterende opgaver og er tilbageholdende med at påtage sig yderligere opgaver, der faktisk kan øge deres præstationsværdi. Grunden til, at de undgår yderligere opgaver, er, fordi de er bange for at blande sig i eller skade kvaliteten af ​​deres øvrige opgaver.

  1. Tvivler på dig selv

Succes kan faktisk forårsage selvtvivl bedrager syndrom . Selv når de syge opnår store præstationer, er de måske ikke i stand til at genkende deres præstationer. I stedet for at fejre deres bedrifter, mennesker med bedrager syndrom faktisk bekymret for ikke at kunne opretholde disse præstationer.

Læs også: Følelse af angst er ofte et tegn på psykiske lidelser

  1. Benægter sit potentiale

lidende bedrager syndrom kan nægte deres kompetence, fordi de føler, at deres succes skyldes eksterne faktorer eller muligheder. På samme måde, når noget går galt på grund af ydre årsager, kan den lidende bebrejde sig selv.

  1. Ikke tilfreds med ydeevnen

I nogle tilfælde syge bedrager syndrom føler sig måske ikke udfordret nok i deres arbejde. Frygten for at fejle kan dog også forhindre dem i at opnå mere eller påtage sig yderligere ansvar. Lancering fra sundhedslinje, en undersøgelse fra 2014 viste, at mennesker med snydersyndrom har en tendens til at blive i deres positioner, fordi de ikke tror på, at de kan gøre det bedre.

  1. Undgå promovering

Som et resultat af at undervurdere deres færdigheder og evner, søger folk med snydersyndrom ofte sikkerhed ved at undgå forfremmelser eller ekstra ansvar. De gør det, fordi de ikke mener, de fortjener det.

Faren ved Imposter-syndrom på den lidendes mentale sundhed

Denne frygt for utilstrækkelighed kan forårsage psykiske problemer for den syge bedrager syndrom . De kan være tilbøjelige til følelser af angst, depression, frustration, mangel på selvtillid og skam. Men indtil videre anser eksperter ikke snydersyndrom for at være en mental sundhedstilstand.

Læs også: Lider af angstlidelser, dette er dens indvirkning på kroppen

Har stadig andre spørgsmål vedr bedrager syndrom ? Du kan kontakte en psykolog gennem ansøgningen at spørge dybere. Ingen grund til at bekymre sig om at forlade huset, bare forbi smartphone Du kan kontakte en psykolog, når og hvor du vil.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Sådan håndteres bedragersyndrom.
Meget godt Sind. Tilgået 2020. Hvad er Imposter-syndrom?