Selvom det er enkelt, har squats mange fordele

, Jakarta - Har du ikke meget tid til træning? Bare rolig, for nogle fitnesseksperter siger, at kun ved regelmæssigt at træne squats, kan du få det maksimale udbytte af træning. Ved at lancere The Active Times og lave 50 squats om dagen kan du holde din krop i form.

Squat betragtes som en simpel sport, du kan gøre det hvor som helst og når som helst uden behov for ekstra udstyr. Sådan gør du det er ret nemt, du skal bare sprede dine fødder i skulderbredde, og derefter placere din krop, som om du sad i en stol ved at danne en vinkel på 90 grader. Hold denne position i et par sekunder, og lav gentagelserne.

Læs også: Effektive squat tips til at stramme lårene

Disse er fordelene ved squats

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at have tid til at træne eller ikke have et fitnesscenter, for du kan nemt lave squats. Nå, her er fordelene ved squats, som du vil få, hvis du gør det regelmæssigt:

  • Forbrænder effektivt fedt i mave- og taljeområdet

Selvom det virker ensformigt, kan du gøre squats til en obligatorisk øvelse, som du kan lave, hvis du vil tabe dig. Ved at lave squats kan fedtet, der har ophobet sig i maven og taljen, hurtigt forbrændes. Du kan gøre denne bevægelse i 10 til 15 minutter hver morgen og aften for at få maksimale resultater.

  • Spænd balder og lår

Mange kvinder, der ønsker at få en tonet og smuk balder og lår. Nå, bare ved at lave squats regelmæssigt, kan du også få dem. Årsagen er, at fedtet, der er lagret der, vil blive eroderet, når du laver squats og gøre det endnu strammere.

Men for at få smukke balder og lår, skal du også kompensere ved at tage en sund kost og få nok hviletid. Bare snak med lægen kl for sundhedstips. Læge ind vil være på standby 24 timer for at give passende sundhedsrådgivning.

Læs også: 5 måder at krympe lår og læg på

  • Træning af muskelstyrke og fleksibilitet

Hvis du laver squats regelmæssigt, kan ben-, talje- og mavemusklerne også trænes, så de bliver stærkere og mere fleksible. Disse stærke og fleksible muskler giver dig mulighed for at udføre forskellige aktiviteter godt og reducerer risikoen for skader, når du dyrker andre, mere anstrengende sportsgrene. Derfor bliver squat-bevægelsen også ofte brugt som en af ​​bevægelserne i opvarmningen, inden man laver forskellige former for motion.

  • Forbedre kropsbalancen

Fokus for bevægelsen under squats er at træne musklerne i underkroppen. Hvis du er flittig til at lave denne bevægelse, vil din krops balance også forbedres. Især når du er i en halv-squat-position, hvis du laver squat ofte, trænes underkroppens muskler til at støtte kroppens vægt på en mere balanceret måde.

  • Fremskynde stofskiftet

Glat stofskifte er nyttig til at beskytte kroppen mod angreb af forskellige sygdomme. Hvis du laver squats regelmæssigt, så menes dette at øge kroppens stofskifte.

Derudover udløser squats også frigivelsen af ​​væksthormon for at øge muskelmassen og gøre insulinfølsomheden jævnere. Som et resultat kan kroppen beskyttes mod hjerte-kar-sygdomme og fedme.

Læs også: 4 sunde øvelser uden at skulle i fitnesscenteret

  • Øg mandlig vitalitet

Dette kan være en fordel ved squats, som ikke mange kender til. Flere undersøgelser har vist, at squats er effektive til at øge vitaliteten for mænd. Squat-bevægelse menes at øge testosteron- og sædproduktionen. Derfor anbefales denne sport også at blive dyrket regelmæssigt af mænd, der har seksuelle forstyrrelser.

Nå, det er fordelene ved squats for sundheden. Selvom det ser simpelt ud, har squats mange fordele for at opretholde kroppens kondition.

Reference:
De aktive tider. Tilgået 2019. Grunde til hvorfor du bør lave squats hver dag.
Urban Fitness Solutions. Tilgået i 2019. Fordele ved Squats.