5 måder at behandle trøske på tungen

Jakarta – Trøske er et af de sundhedsproblemer, der ofte opstår i mundområdet, herunder på tungen. Ud over at forårsage smerter, kan kræftsår også gøre det svært for aktiviteter, der bruger munden, såsom at spise, drikke og tale. Grundlæggende er denne tilstand forårsaget af flere ting, nemlig stress, rygevaner, bivirkninger af visse lægemidler og svampeinfektioner. Denne proces kan tage op til 2 uger.

Læs også: 5 tips til at forhindre trøske

Overvind trøske på tungen med naturlige ingredienser

For at helbrede kræftsår på tungen er der flere måder, man kan tage. Startende fra at tage medicin, mundskyl, til salver, der nemt kan findes på apotekerne. Men vidste du, at trøske på tungen kan behandles med naturlige ingredienser? Hvordan? Tag et kig på, hvordan du behandler trøske på tungen med følgende naturlige ingredienser, kom så!

1. Gurgle saltvand

Det første skridt, der kan tages for at slippe af med kræftsår, er at bruge bordsalt. Bland blot halvanden teskefuld salt i varmt vand, og rør derefter, indtil det er opløst. Brug saltvandsopløsningen til at gurgle, især på tungen i cirka 2 minutter.

2. Påfør Aloe Vera

Ubehaget forårsaget af kræftsår kan behandles med aloe vera. Vask den forberedte aloe vera grundigt, og del den derefter, indtil kødet vises. Det gummiagtige kød påføres derefter på tungen, der er ramt af kræftsår, to til tre gange om dagen.

3. Komprimer med isterninger

Hvis kræftsåret ikke forbedres i løbet af få dage og fortsætter med at svulme, kan behandling med isterninger tages. Pak isterningerne ind med en blød klud, eller du kan blot gnide isterningerne på tungen, indtil den smelter helt. Gentag dette flere gange, indtil trøsken heler.

4. Brug teposer

Teposer kan bruges til at behandle kræftsår. Teposer indeholder lud, som kan hjælpe med at neutralisere syrer i munden. Tricket er, at du blot sætter en tepose på fordøjelsespunktet i cirka 5 minutter.

5. Opfyld vitaminbehov

Sprue kan opstå på grund af mangel på vitamin C. Derfor kan du også tage vitaminer, såsom vitamin C, vitamin B12 og vitamin B-kompleks for at fremskynde helingsprocessen af ​​kræftsår. Behovet for dette vitamin kan opnås ved at spise grøntsager og frugter.

Læs også: Find ud af 5 årsager til trøske, og hvordan du håndterer dem

Tips til forebyggelse af kræftsår

  • Tilstrækkelig kropsvæske, drik mindst 8 glas vand hver dag. Eller juster væskeindtaget efter behov.
  • Vælg sunde fødevarer, især grøntsager, frugter, nødder og andre fødevarer for at forhindre ernæringsmæssige mangler, der kan forårsage kræftsår.
  • Vær forsigtig, når du spiser. Undgå at spise i en fart, så læberne eller tungen bliver bidt og forårsager kræftsår.
  • Oprethold mund- og tandhygiejne ved at børste dine tænder regelmæssigt (mindst to gange om dagen). Brug om nødvendigt tandtråd ( tandtråd ) en gang om dagen. Glem ikke at skifte din tandbørste regelmæssigt, mindst en gang hver tredje måned for at forhindre svampe- og bakterieforurening på din tandbørste. Og undgå også at dele tandbørster med andre mennesker.

Hvis der stadig ikke er nogen ændring efter at have prøvet ovenstående tips, tøv ikke med at tale med din læge med det samme . Gennem appen , kan du tale med lægen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Kom nu, Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu.