8 fødevarer, der kan øge kvinders libido

, Jakarta – Nedsat libido, også kendt som seksuel ophidselse, kan forekomme hos både mænd og kvinder. Der er flere ting, der kan være årsagen. Hvis det ikke håndteres klogt, kan dette forstyrre kvaliteten af ​​forholdet til din partner. Men bare rolig, det viser sig, at der er flere måder, man kan gøre for at øge en kvindes libido, hvoraf den ene er ved at spise bestemte fødevarer.

Faktisk er et fald i libido hos kvinder meget muligt. Seksuel ophidselse hos kvinder er generelt mere kompleks og påvirket af psykologiske faktorer end biologiske. Det er det, der gør, at seksuel ophidselse kan gå op og ned naturligt. At øge en kvindes libido kan gøres ved at kommunikere med sin partner for at vedtage en sund livsstil og spise bestemte fødevarer.

Læs også: 6 måder at øge seksuel ophidselse

Fødevarer til at øge libido

Der er flere faktorer, der kan udløse et fald i kvindelig libido. Det viser sig dog, at der er nogle ret enkle måder at hjælpe med at øge en kvindes libido. En måde, man kan gøre det på, er at spise bestemte fødevarer. Fødevarer, der kan hjælpe med at øge libido, er kendt som afrodisiaka.

Der er flere typer fødevarer, der kan indtages for at øge en kvindes libido, herunder:

  1. Chokolade.
  2. Chili.
  3. Jordbær.
  4. Orange.
  5. Vandmelon.
  6. Banan.
  7. Gulerod.
  8. Avocado.

Ovenstående liste over fødevarer siges at hjælpe med at forbedre blodcirkulationen. Dette kan så få kvinder til at føle sig mere komfortable og afslappede, så muligheden for at øge libido kan opnås. Mens man spiser chokolade, siges det at hjælpe med at stimulere dannelsen af ​​serotonin. Dette stof spiller en vigtig rolle og kan forbedres humør kvinde.

Anvendelsen af ​​en sund livsstil kan også hjælpe med at øge libido hos kvinder. En måde er at lave Kegel-øvelser regelmæssigt. Denne form for træning kan hjælpe med at styrke musklerne i de kvindelige kønsorganer. Derudover kan Kegel-øvelser også forbedre blodcirkulationen omkring bækkenet. Dette kan hjælpe med at producere en smørende væske, der kan gøre sex mere behageligt.

Læs også: Par mister sex-passion, hvad er løsningen?

For at øge en kvindes libido anbefales det også at undgå stress, motion, undgå rygning og alkoholholdige drikkevarer og få nok søvn om natten. Generelt kan høj eller lav seksuel ophidselse være påvirket af mange ting, men de mest indflydelsesrige er psykiske og fysiske forhold. Kvinders libidoforstyrrelser kan forværres af følelsesmæssige forhold, mental sundhed, livsstil og sociale relationer, der leves.

Fordi dette problem er komplekst, er det vigtigt for par at kommunikere og tale om dette problem godt. Udover at spise og implementere en sund livsstil, så sørg for, at du og din partner ved, hvad problemet er, så I kan finde ud af, hvad løsningen er. Tøv ikke med at fortælle din partner, hvad du oplever og føler.

Øget seksuel ophidselse eller kvindelig libido kan også ske ved at "varme op" eller forspil før de har samleje. Jo mere intime, normalt kan ophidselsen øges, og denne aktivitet kan nydes lige så meget. Men hvis libidoforstyrrelsen fortsætter, eller den seksuelle ophidselse aftager, skal du straks tage på hospitalet til undersøgelse.

Læs også: Årsager til faldende libido kan være symptomer på perimenopause

Du kan også bruge appen at tale om libidoproblemer eller andre seksuelle lidelser med din læge. Det er nemmere at kontakte eksperterne via Videoer / Taleopkald eller Snak . Du kan også bruge denne app til at tale om andre seksuelle eller reproduktive problemer. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Reference:
Psykologi i dag. Hentet 2020. Lav seksuel lyst.
Healthline. Tilgået 2020. 5 fødevarer at spise for bedre sex - og 3 du virkelig bør undgå.
WebMD. Tilgået 2020. Afrodisiaka: Fakta eller fiktion?
Healthline. Tilgået 2020. Boost din libido med disse 10 naturlige tips.