Slip af med acne med hvidløg, her er hvordan

, Jakarta – Hvidløg har været brugt i lang tid til at behandle forskellige sundhedsproblemer, og en af ​​dem er at slippe af med acne. Hvidløg har antibakterielle, svampedræbende, antivirale og antiseptiske egenskaber fra allicin.

Dette allicinindhold hjælper effektivt med at dræbe bakterier, der forårsager akne. Allicin kan også reducere hævelse og betændelse og forbedre blodcirkulationen. Denne effekt gør det muligt for huden at modtage flere næringsstoffer og derved reducere hævelse af huden forårsaget af acne. Så hvordan slipper man af med acne med hvidløg? Læs mere her!

Læs også: Hvor effektiv er citronsaft mod acne?

Hvidløg og akne

Allicin i hvidløg er meget effektiv til at slippe af med acne. Derudover har hvidløg også thiosulfinat, som kan fungere som et antimikrobielt middel. Regelmæssig brug af hvidløg menes at rense huden for acne pletter.

Hvidløg indeholder også andre vitaminer og mineraler, der menes at bekæmpe acne, såsom vitamin C, vitamin B-6, selen, kobber og zink (bruges til at kontrollere olieholdige stoffer). Anti-inflammatorisk i hvidløg menes også at hjælpe med at reducere betændelse i acne.

Hvidløg kan bruges til at slippe af med acne gennem forskellige metoder:

1. Saftet rå hvidløg.

2. Rå hvidløg juiced derefter opvarmet.

3. Tørret hvidløgspulver.

4. Hvidløgsekstrakt.

Fed hvidløg kan også bruges til at behandle acne. Alt du skal gøre er at male 3-4 fed hvidløg og derefter påføre det på det acne-udsatte område. Lad det stå i et par minutter, og skyl derefter med vand.

Udover at blive påført direkte på problemområder i huden, kan hvidløg også indtages direkte for at slippe af med acne. Hak hvidløget, og tilsæt det derefter til maden, der skal spises.

Læs også: Her er 7 fordele ved hvidløg

For at tilføje smag kan du også blande rå hvidløgsjuice med fed. Denne kombination kan tages oralt eller påføres det berørte område. For at du kan drikke det med det samme, kan du filtrere det.

Bortset fra nelliker er yoghurt en anden ingrediens, der kan bruges sammen med hvidløg som hudbehandling mod acne. Når den bruges sammen med yoghurt, kan denne behandling eksfoliere din hud på samme tid og hjælpe med at fjerne døde hudceller, der tilstopper dine porer. Hvordan er det lavet?

1. Bland 4 fed presset hvidløg med 1 spsk yoghurt.

2. Påfør blandingen på huden.

3. Massér huden og lad den stå i et par minutter.

4. Skyl med vand.

Hvidløg og yoghurt kan også tilsættes honning. Du kan bruge en kombination af alle tre som maske. Lad stå i 20 minutter, og skyl derefter med vand. Ud over nelliker, honning, yoghurt kan du også tilføje aloe vera eller æblecidereddike som erstatning for disse ekstra ingredienser.

Læs også: Hvad forårsager stædig acne i ansigtet?

Mere information om, hvordan du slipper af med acne, kan bedes direkte til lægen gennem ansøgningen Ja! Før du bruger hvidløg til at slippe af med acne, skal du først sørge for, at din hud er sikker, når den udsættes for hvidløg.

For for nogle mennesker kan hvidløg udløse en allergisk reaktion, når de udsættes for huden. Hudreaktioner, der opstår, kan variere fra mild til svær kløe. Dette kan skyldes proteinet i hvidløg, der udløser denne reaktion. Hvis din acne er virkelig alvorlig, er det en god idé at diskutere det direkte med en hudlæge, okay?

Reference:
Healthline. Tilgået 2021. Sådan behandler du acne og nogle andre hudlidelser med hvidløg.
Allergisk Liv. Tilgået i 2021. Er det muligt at være allergisk over for hvidløg?