6 urinfarver er sundhedstegn

, Jakarta – Kroppen sender ofte signaler, når noget er galt med dit helbred. For eksempel kan svimmelhed og koldsved være et tegn på, at du er gået glip af frokosten, og det er tid til at spise. Eller en prikkende følelse, der kommer gentagne gange og på længere sigt, kan være et tegn på, at du oplever et helbredsproblem. På samme måde med farven på urin, kan du faktisk kende sundheden for farven på din urin.

Derfor er det vigtigt for dig altid at være opmærksom på farven på din urin, så du er mere opmærksom på helbredsmæssige forhold. På samme måde, når du tisser, uanset om det er ledsaget af smerte eller ømhed, hvis det er tilfældet, kan det også være et tegn på en helbredstilstand. Her er 7 urinfarver, der indikerer din helbredssituation.

  1. Klar eller gennemsigtig

Hvis farven på din urin er klar eller gennemsigtig, når du tisser, betyder det, at dit væskeindtag er normalt, og du har opfyldt minimumsmængden af ​​væske i din krop. Hold dit væskeindtag oppe for at holde din krop godt hydreret.

  1. Bleg gul

Hvis din urin er bleggul, er dette stadig en normal situation. Naturligvis, hvis urinen er lidt farvet, fordi urin fjerner affald fra den menneskelige krop, der er opløseligt i vand. Den kemiske urobilin gør urinen en bleg gul farve, og rollen af ​​pigmentet urochrom. Læs også: Mislykket diæt? Vær forsigtig med overspisning

  1. Mørkegul

Hvis urinens farve stadig er gul, hvilket fører til mørkegul, selvom dette stadig er inden for den normale tærskel og ikke kræver opmærksomhed. Vær opmærksom på dit madindtag, drikker du for mange smags- eller farvede drikkevarer som kaffe og te hele dagen? Fordi tilstanden af ​​drikkeindtagelse har en rolle i ændringer i urinfarve.

  1. Brun som farven på honning

Du skal være forsigtig, hvis din urinfarve har tendens til at blive brun, dette indikerer, at du er dehydreret. Øg straks dit drikkeindtag, så kroppens dehydrering erstattes. Hvis du straks skal drikke et glas frisk kokosvand, så kroppens akutte behov for væske med det samme bliver opfyldt.

  1. Mørk chokolade

Mørkebrun farve af urin er et tegn på, at du har en leversygdom, eller der er et problem med dit hjerte. Men dette er ikke nødvendigvis absolut, der skal være en særlig undersøgelse. Men det kunne være rigtigt, hvis den brune urinfarve er ledsaget af en ændring i hudfarve til gullig og øjnene også er let gullige. Læs også: Pas på! 6 Disse sygdomme viser sig ofte efter Eid

  1. Blå eller Grøn

Det er almindeligt, at urinen er blå eller grøn, hvilket indikerer, at du tager visse lægemidler regelmæssigt. Normalt oplever personer med kronisk diabetes, der tager medicin i lang tid, ofte ændringer i urinfarve ledsaget af sediment i vandet. Du kan kontakte lægen for mere information om denne situation eller for information på stedet , Du kan spørge . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give de bedste løsninger. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge forældre kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

At kende sundheden for urinfarve er faktisk meget muligt, bortset fra lugten også. Det bliver dog ikke nødvendigvis et problem, fordi ændringer i farve og aroma i visse situationer ofte er forårsaget af madforbrug. Hvis du for eksempel lige har spist rødbeder, kan farven på din urin blive rød i forhold til rødbedernes farve. Læs også: Gravid mor Baper? Overvind på denne måde

Ligeledes vil du, hvis du lige har spist petai eller jengkol, lugte en ubehagelig lugt fra urinen, der udskilles. Faktisk er en af ​​de neutrale faktorer for lugten og farven af ​​denne urin intet andet end forbruget af masser af vand. Otte glas om dagen er normalt indtag, hvis du ikke laver anstrengende aktiviteter. Reducer farvede drikkevarer vil også holde kroppen i form og sund.