Dette er en forklaring på det underbevidste sind i psykologien

, Jakarta - Ifølge Sigmund Freuds psykoanalytiske teori defineres det underbevidste sind som en samling af følelser, tanker, impulser og minder, der er uden for bevidstheden.

Freud mente, at det ubevidste fortsætter med at påvirke adfærd, selvom folk ikke er klar over det. Freud sammenlignede ting, der repræsenterer vores bevidsthed, med blot "toppen af ​​isbjerget".

Resten af ​​informationen, der er hinsides bevidst bevidsthed, ligger under overfladen. Selvom denne information måske ikke er bevidst tilgængelig, har den indflydelse på adfærd.

Påvirkning af underbevidst sind

Underbevidste tanker, overbevisninger og følelser kan potentielt forårsage en række problemer, herunder:

  1. Vred,
  2. fuld af fordomme,
  3. kompulsiv adfærd,
  4. Svære sociale interaktioner, og
  5. Problemer i forhold.

Freud mente, at mange af vores følelser, ønsker og følelser er undertrykt eller undertrykt, fordi deres bevidsthed er for truende. Faktisk kan disse skjulte og undertrykte ønsker opstå gennem drømme.

Læs også: Skal kende årsagerne til, at familien er determinanter for mental sundhed

Faktisk er alle grundlæggende menneskelige instinkter og impulser indeholdt i underbevidstheden. Liv og død instinktet findes for eksempel i underbevidstheden. Såsom seksuelle instinkter, tanker om aggression, traumer og fare.

Sådanne drifter holdes ude af bevidstheden, fordi det menneskelige bevidste sind ofte ser dem som uacceptable eller irrationelle. For at holde disse drifter ubevidste foreslog Freud, at folk bruger en række forskellige forsvarsmekanismer for at forhindre det underbevidste sind i at stige til bevidsthed.

Læs også: Tag et kig på 6 måder at tage vare på familiemedlemmers mentale sundhed

Alligevel kan på den ene side løse problemer i det underbevidste sind redde bevidst adfærd. Moderne kognitiv psykologisk forskning har vist, at opfattelser, vi ikke er opmærksomme på, kan have en stærk indflydelse på adfærd.

Har du spørgsmål om psykologi, kan du stille direkte via applikationen . Læger eller psykologer, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak , når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset.

Træn det underbevidste sind

Faktisk, ligesom hjernen, kan underbevidstheden også trænes. At træne det underbevidste sind kan få en person til at fokusere på ting, der kan styrke sig selv fysisk og mentalt. Her er trinene til at træne sindet:

  1. Alt er muligt

Det første skridt i at skabe en større forandring i livet er at tro på, at alt er muligt. Du kan muligvis prøve det ved at gøre ting, som du ikke er sikker på, for at få et svar. At turde prøve vil udvide muligheden til mulighederne.

  1. Lad ikke andre menneskers frygt føre til tvivl

Andre menneskers frygt er en projektion af deres egen situation og har intet med dig at gøre. Den måde, folk reagerer på information om, hvad du gør, fortæller dig, hvad de virkelig gør med deres liv.

  1. Omgiv dig selv med positiv opmuntring

Dette kan startes ved at ændre morgenalarmen på mobiltelefonen ved at læse positive beskeder. Send inspirerende beskeder på dit skrivebord eller ofte sprunget over. Hold afstand til folk, der får dig til at have det dårligt med dig selv.

  1. Slip vedhæftede filer

Nogle gange vil vi gerne have, at tingene går efter planen. Og når det ikke går efter planen, begynder vi at tro, at det ikke går. Faktisk, som man siger, er der mange veje, der fører til Rom - dette refererer ikke kun til "rejsen" til Rom, men også til andre steder.

Frigør dig selv fra alle tilknytninger og gribende koncepter. Vær fleksibel og vær ikke bange for at prøve nye ting for at finde dit formål med livet. Livet vil altid overraske dig. I stedet for at blive obsessivt knyttet til hver eneste lille detalje, der fungerer, som du tror, ​​den ville, vær åben for potentialer og muligheder. Også selvom det var noget, man aldrig havde forestillet sig før.

Reference:
Meget godt sind. Hentet 2020. Hvad er det ubevidste.
Forbes.com. Tilgået i 2020. 13 måder at begynde at træne dit underbevidste sind på for at få det, du ønsker.