Her er 6 fordele ved at spille fodbold for børns kropsfitness

Jakarta - Grønne feltstjerner som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har en fit krop takket være deres fodbold og regelmæssig træning. Deres dygtighed, når de driblede bolden, fik dem til at forgude af mange mennesker, inklusive børn.

Fodbold i sig selv er også en sport, der er meget populær blandt børn. Ligesom andre sportsgrene har fodbold også mange fordele for dit lille barns sundhed. Hvad er så fordelene ved at spille fodbold for børn?

1. Kroppen bliver mere fit

At spille fodbold kan generelt klares af alle børn, der ikke har fysiske begrænsninger. Der er dog mindst to vigtige kriterier, der skal besiddes, nemlig at være sund og adræt. Denne sport kræver, at din lille løber her og der for at jage bolden på et bredt felt. Nå, denne aktivitet kan opbygge udholdenhed og hastighed.

Læs også: Kan din lille lege barfodet?

Ifølge eksperter kan bevægelser i fodbold som at drible og sætte bolden i modstanderens mål træne deres smidighed. Interessant nok kan fordelene ved fodbold for børn også gøre deres knogler og muskler stærke, se. Samlet set kan fodbold også få et barns krop til at passe.

2. Sundt hjerte

Eksperter siger, at alle børn bør være aktive og fokusere på at udvikle overordnet kondition. Nå, lancering Sundhedssiden , sportsgrene såsom fodbold, der involverer løb, spring og aktiv bevægelse, har forskellige fordele for børn. Fodbold med forskellige kropsbevægelser i det kan være nyttigt til at reducere en persons sårbarhed over for hjertesygdomme. Ikke nok med det, denne øvelse kan også reducere blodtrykket og kolesterolniveauet.

3. Tabe sig

Falder din lille i kategorien fedme? Udover den rigtige kost kan sport som fodbold også være en udvej. Tror du ikke på det? Ifølge forskning fra Harvard School of Public Health kan fodbold forhindre børn i at blive overvægtige. Årsagen er, at denne øvelse kan forbrænde kalorier og fedt i kroppen ganske effektivt.

Læs også: 5 måder at øge børns udholdenhed på

4. Godt for mentalt

Hvordan man overvinder kedsomhed og stress hos børn kan også virkelig spille fodbold. For ifølge undersøgelser kan motion, der udføres udendørs, hjælpe børn til at klare stress. Denne sport, der kræver teamwork, kan også hjælpe din lille med at disciplinere sig selv. Derudover, ifølge eksperter, kan konkurrencesport som fodbold også hjælpe børn med at regulere følelser, sportsånd og acceptere nederlag.

5. Få venner

Et fodboldhold består af 11 personer. På den måde er børn forpligtet til at interagere i teams for at udvikle strategier til at opmuntre hinanden, når de vinder eller taber. Faktisk er der mange venskaber mellem professionelle fodboldspillere og deres holdkammerater. For eksempel som Marcelo Vieira da Silva med Cristiano Ronaldo, da han stadig havde på trøje Real Madrid.

Læs også: Opdateret, disse er 6 valg af sportsgrene for unge i dag

6. Udvikle sin personlighed

Grundlæggende er fodbold ikke en sport, der lægger vægt på individuelle færdigheder, men teamwork som helhed. Det er derfor, sportsgrene som denne er mindre attraktive for børn, der kan lide sportsgrene som svømning eller løb.

Men fodbold har sin egen måde at udvikle et barns personlighed på. Denne sport tilskynder til teamwork og kommunikation mellem spillere. Nå, det er det, der får børn til at forstå deres personlighed og relatere den til teamsucces i stedet for at tænke på at overgå deres holdkammerater.

Du kender allerede fordelene ved fodbold for din lille. Sikker på, vil du stadig forbyde ham at spille fodbold?

Vil du vide mere om fordelene ved fodbold for børn? Du kan spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!