Uden at bruge stoffer, her er, hvordan du overvinder forkølelse

Jakarta - Forkølelse er en almindelig klage, der opstår i regntiden. Selvom der stadig er mange fordele og ulemper forbundet med dets tilstedeværelse, menes forkølelse at være en sygdom, der gør aktiviteter ubehagelige. Forkølelse forårsager luft i maven, hyppig luft i maven, diarré, feber, hovedpine, muskelsmerter, appetitløshed, kuldegysninger, smerter i kroppen og træthed.

Læs også: Forkølelse, sygdom eller forslag?

Hvordan man overvinder forkølelse uden at tage medicin

De fleste tilfælde af forkølelse opstår, når en person er træt, bliver sent oppe, mangler søvn, mangler hvile, plus ikke opretholder fødeindtagelsen. Hvis du oplever denne tilstand, her er, hvordan du håndterer forkølelse uden at skulle tage medicin:

  • Drik meget vand. Når kroppen ikke er sund, så prøv ikke at mangle væske, så kroppens tilstand ikke forværres. Ved at drikke masser af vand hjælper de forbrugte væsker med at udjævne ydeevnen af ​​kroppens organer. Undgå drikkevarer, der indeholder koffein og alkohol for at forhindre dehydrering, når du bliver forkølet.

  • Få nok hvile. Tving ikke dig selv til at bevæge dig, når du begynder at mærke symptomerne på en forkølelse. Hvil straks, så kroppens tilstand forbedres.

  • Spis nærende mad for at fremskynde genopretningsprocessen. Hvis forkølelsen, du føler, er ledsaget af feber, influenza, tilstoppet næse og feber, kan du overvinde den ved at indtage suppemad. For eksempel kyllingesuppe. En undersøgelse offentliggjort i American Journal of Therapeutics sagde, kyllingesuppe indeholder carnosin, som hjælper immunsystemet med at bekæmpe influenzasymptomer (hvoraf nogle ligner forkølelsessymptomer).

Hvis det ikke er lykkedes med ovenstående metoder at overkomme den forkølelse, du oplever, er der ikke noget galt i at tage medicin for at lindre de symptomer, du oplever. Det er bedre at tale med din læge først, før du køber medicin for at reducere risikoen for uønsket.

Læs også: Kvalme er et tegn på forkølelse, her er 4 tricks til at håndtere det

At komme ind i vinden kan forhindres, vejen...

  • Influenzavaccination er rutine hvert år.

  • Indtagelse af sund og afbalanceret ernæring for optimalt immunforsvar.

  • Brug en hovedbeklædning til at beskytte dig mod vind, kold luft og regn (især i regn- eller overgangssæsonen).

  • Vask hænder omhyggeligt med sæbe og rent vand, især før du spiser, efter toiletbesøg, leg med dyr, interaktion med syge mennesker og brug af offentlig transport.

  • Drik masser af vand, generelt omkring otte glas om dagen eller efter behov.

  • Regelmæssig motion, mindst 20-30 minutter om dagen, så kroppen altid er sund og rask.

  • Begræns det daglige koffein- og alkoholforbrug.

  • Ryg ikke, fordi denne vane kan reducere kroppens modstand mod infektion.

Læs også: 5 effektive måder at overvinde forkølelse på

Det er en effektiv måde at overvinde forkølelse på. Hvis du har tilbagevendende forkølelse, så tøv ikke med at tale med en specialist. Især hvis de oplevede forkølelsessymptomer er ledsaget af høj feber i mere end fem dage. Fordi denne tilstand kan være et tegn på andre sygdomme, der kræver mere seriøs behandling. Uden at skulle stå i kø kan du straks bestille tid hos en læge på det valgte hospital her. Du kan også stille spørgsmål til lægen med Hent Ansøgning .