Lær de forskellige beagler at kende

"Beagler er blide og livsglade hunde. Beaglen har en skarp lugtesans, hvilket er det, der gør den til en lille jæger. Der er to varianter af Beagle, en under 33 centimeter høj og en mellem 33 og 38 centimeter høj.”

, Jakarta – Beaglen er en blid og livsglad hunderace. Denne hunderace kræver meget fysisk aktivitet og kan lide at blive venner med deres ejere. På trods af deres lille statur blev Beagles avlet til at være jagthunde. Måske endda i dag.

Beaglen har en skarp lugtesans, hvilket er det, der gør den til en lille jæger. Denne hunderace er også ofte ansat som en opdagelseshund på udkig efter smuglergods i lufthavne eller afgørende områder.

Læs også: Eftermiddagsvandring med hunde, her er fordelene

Beagle hunderacer

Der er to varianter af Beagle, en under 33 centimeter høj og en mellem 33 og 38 centimeter høj. Begge varianter har robuste ben og er født i en række forskellige farver. Det unikke ved Beaglen er dens yndige ansigt med brune øjne og lange ører.

Her er nogle interessante Beagle racer at vide:

1. Almindelig Beagle

Beagler måler generelt 33-38 centimeter og er kendt for deres fremragende lugtesans. De blev avlet til at være jagthunde. Denne hunderace har en konstant høj energi, men kræver stadig udfordrende fysisk træning.

Dette skyldes, at de kan lide at spise og er tilbøjelige til at blive overvægtige. Disse hunde er fantastiske kæledyr og ledsagere, da de er loyale og legende. Denne Beagle-race er en fremragende hvalp at holde i et familiehjem.

2. Pocket Beagle

Denne type Beagle har en størrelse på under 13 tommer eller under 33 cm. Denne hund er faktisk ret lille, endda egnet til at blive gemt i en lomme under jagt. På grund af deres lille størrelse kaldes de 'lommebeagle'.

3. Puggles, Pudler og Pekingeser

Selvom denne race ikke er en officiel Beagle race, er der en blanding af racerene Beagle og andre racer, såsom puddel, mops og pekingeser (pekingeser), der laver hybridhvalpe.

Læs også: 6 tips til at bevare kæledyrkattes sundhed

4. American Eagle

Denne type Beagle er en hybrid kombination mellem en Beagle og en amerikansk eskimo. Deres kroppe er som amerikanske eskimo-hunde, og deres hoveder har Beagle-træk. De har store brune øjne, mørkebrun næse og floppy, mens øjenlåg, tandkød og fodsåler er sorte.

Det interessante ved American Eagle er, at visse hanner har tyk pels om halsen, så den ligner en pels. Denne hund findes i små til mellemstore størrelser, har en kærlig, venlig og meget selvsikker personlighed.

5. Skarp Ørn

Denne Beagle race er en krydsning mellem en Beagle og en Shar-Pei. Ligesom moderen Shar-Pei har denne hund en tyk pels som sort og brun pels.

De er en sjov, aktiv og højenergi hunderace. Det er bare det, at de hurtigt keder sig og bliver stressede, hvis de ikke får mad nok og manglende fysisk træning.

6. Labbe

Labbe er også kendt som Beagador og Labeagle, som er en krydsning mellem Beagle og Labrador. Denne hunderace er populær som jagtkammerat og er også en god familiehund. Generelt er de hvide, brune og sorte eller tre farver på én gang. Disse hunde har en tendens til at ligne labrador, kun mindre.

Læs også: Kend virkningen af ​​at adskille hunde fra deres ejere

7. Bogle

Bogle er en krydsning mellem en Beagle og en Boxer. Dette er en meget populær race af Beagle. Desuden har denne hund en stærk, muskuløs, atletisk krop med minimal vedligeholdelse.

Den eneste nødvendige behandling er at børste dine tænder hver dag for at slippe af med snavset. Denne hund er også loyal, kærlig og har et naturligt instinkt med en god lugtesans.

Her er hvad du behøver at vide om Beagle racen. Er du interesseret i at vedligeholde den, men er du i tvivl om, hvordan den skal passes? Du kan først diskutere med dyrlægen gennem ansøgningen . Kom nu, HentAnsøgning nu også når som helst og hvor som helst.

Reference:

American Kennel Club. Tilgået i 2021. Beagle.

Skæbneformlen. Fået adgang i 2021. 8 forskellige typer beagler du bør kende

Daglige Poter. Tilgået i 2021. Beagle.