5 minutters træning før sengetid for ideelle lår

Jakarta – Ingen grund til at gå til ekstremer for at foretage en fedtsugning for at få slanke lår med en ideel form. Du kan få det, hvis du kender det rigtige trick til at forme dine lår. Det er ikke svært og koster ikke meget, du kan endda gøre det lige inden du holder pause. Denne metode, selvom den tager tid, er effektiv til at forme lårene.

Du behøver kun fem minutter før sengetid til at lave små bevægelser, der vil have stor effekt på kropsformen. Ingen grund til at føle sig belastet, fordi du kan danne det ideelle lår med denne korte øvelse. Kom nu, find ud af 5 minutters træning før sengetid for det ideelle lår.

1. Løft 1 ben

Tro ikke, at bevægelserne er nemme bare ved at forestille sig dem. Pointen er ikke, hvor hurtigt du løfter og sænker det ene ben på skift. Du skal dog være i stand til at løfte dit lige ben meget langsomt op og holde det så længe som muligt, inden du skifter til det andet ben. Tricket er at stå med front mod en væg, så skubbe dit ben lige frem og holde det i et tal på 10 og derefter gøre det på skift med det andet ben.

2. Pudeskærebevægelse

For at udføre denne bevægelse skal du placere kroppen til at sove på ryggen og derefter bøje dine knæ, mens du klemmer en pude fast mellem lårene. Løft skiftevis højre og venstre ben, mens du stadig klemmer puden, som om du klippede en pude. Denne bevægelse vil være med til at forme lårene, så de er slanke.

3. Brug et håndklæde

Først og fremmest skal du forberede et håndklæde og derefter lægge dig ned, mens du bøjer knæene. Hold derefter begge sider af håndklædet med begge hænder og læg det på dine fodsåler. Skub derefter fødderne op ved at løsne håndtagene på begge sider af håndklædet. Denne bevægelse vil få bagsiden af ​​lårmusklerne til at føles trukket. Gentag denne bevægelse 8 gange.

4. Vindcykelbevægelse

Gør denne bevægelse ved at ligge på en måtte eller madras, så din ryg ikke gør ondt. Hvil på dine balder og mave, og løft derefter dine ben og ryg. Løft derefter dit venstre ben og ret det ud. Udfør kun pedalbevægelsen med højre fod. Så gør det på skift mellem højre og venstre ben.

5. Løft og ret benene

Løft begge ben op og ret dem i liggende stilling. Hold i 10 sekunder og sænk derefter. Gentag op til 8 gange. I begyndelsen af ​​forsøget kan det føles, at musklerne er spændt og trukket. Men med tiden vil musklerne blive svage.

6. Udnyt fodtryk

Denne bevægelse hjælper med at slappe af i mavemusklerne. Bøj først dine knæ, og kram derefter dine fødder, indtil de rører din mave. Mærk fornemmelsen af, at musklen trækker.

7. Løft låret tilbage

Læg først en pude under maven. Bøj derefter begge knæ ved at bruge styrken af ​​venstre balde, løft venstre lår så meget op som muligt og hold i 5 sekunder. På skift, ja.

For at få slanke og ideelle lår skal du lave denne bevægelse regelmæssigt hver dag. Denne enkle bevægelse fylder ikke meget, så selv dit soveværelse kan være det rigtige sted at øve sig. Derudover skal du også kun bruge fem minutter til at træne dine lår. Held og lykke!

Hvis du har klager over helbredsproblemer, kan du bruge applikationen at kontakte lægen. Læge , kan kontaktes via Stemme/videoopkald og Snak. Derudover kan du også købe de sundhedsprodukter du skal bruge igennem og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play.