Ikke kun spirer, disse er 5 sædbefrugtende fødevarer

, Jakarta – De fleste af jer ved sikkert allerede, at sæd er nyttig til at befrugte en kvindes æg. Men vidste du, at et lille sædtal af dårlig kvalitet kan forstyrre ægbefrugtningen?

Der er mange faktorer, der forårsager nedsat sædproduktion og -kvalitet. Blandt dem er rygevaner, brug af stoffer, indtagelse af alkohol, overvægt, iført for stramme bukser, stress, cykling for længe, ​​forkert kost og ofte indtagelse af fødevarer, der indeholder kemikalier såsom pesticider.

Sperm befrugtende mad

For at producere kvalitetssperm og befrugtningsprocessen kan forløbe optimalt, anbefales det at indtage sædbefrugtende fødevarer. Så hvad er de typer sæd-befrugtende fødevarer, der kan hjælpe mænd med at producere kvalitetssperm?

  1. Fødevarer, der indeholder høje antioxidanter

Antioxidanter menes at øge sædcellernes bevægelighed og forhindre dem i at blive beskadiget. Fødevarer, der indeholder høje antioxidanter og anbefales til indtagelse omfatter grønne grøntsager (spinat, salat og broccoli), gulerødder, bønner, søde kartofler, te og fødevarer lavet af fuldkorn såsom vindruer og bær (jordbær og bær), hindbær) .

  1. Fødevarer, der indeholder selen

At spise fødevarer, der indeholder selen, kan stimulere kroppen til at producere sunde sædceller. Det bedste selen findes i paranødder, tun, sardiner, rejer, oksekød, okselever, kylling, brune ris, æg, spinat og havregryn .

  1. Fødevarer, der indeholder folinsyre

Folinsyre er også kendt som vitamin B9. Hvis du mangler dette vitamin, har du en tendens til at finde det svært at producere kvalitetssperm. Disse næringsstoffer kan fås fra citrusfrugter (citron, mandarin og lime), nødder, grønne grøntsager og korn.

  1. Fødevarer, der indeholder zink

Tilstrækkelige behov zink kan forhindre infertilitet (infertilitet) på grund af størkne sædceller. Fødevarer, der indeholder zink herunder kylling, oksekød, østers, aubergine, krabber og hummer.

  1. Fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer

Omega-3 fedtsyrer kan øge sædceller og blodgennemstrømning til kønsorganerne. Mænd, der spiser meget af disse fødevarer, har en tendens til at have bedre sædkvalitet sammenlignet med mænd, der spiser dem mindre. Fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer omfatter valnødder, krabber, laks, kylling og fed fisk.

Udover at spise de fem ovenstående fødevarer, kan du også øge sædproduktionen og -kvaliteten ved at motionere regelmæssigt, hvile nok og undgå stress. Hvis du har klager relateret til sædkvalitet, rådes du til at tale med en Andrologi-specialist om ansøgningen . Du kan spørge lægen når som helst og hvor som helst via snak, og Stemme / Videoopkald gennem service Kontakt læge . Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play.

Læs også: Er det rigtigt, at graviditeten bestemmes af antallet af sædceller?