6 fødevarer, der bør indtages, mens du er på DEBM-diæten

, Jakarta - Mange typer diæter introduceres for at tabe sig. En af de populære diæter er DEBM diæten. Denne diætpåstand siger, at en person, der er på den, kan tabe sig op til 2 kg på en uge. Du, der er på slankekur, kan stadig spise lækker mad uden at skulle træne eller tage medicin. Hvordan skete det?

DEBM-diæten (Easy Happy Fun Diet) er en diæt populariseret af Robert Hendrik Liembono. Selvom han ikke er læge, ernæringsekspert eller andet medicinsk personale, har kostrådene fra hans resultater lykkedes at reducere vægten af ​​mennesker, der lever dem.

Læs også: 6 nemme måder at tabe sig på bortset fra kost og motion

Fødevarer, der indtages ved slankekure DEBM

Lancering Tempo , udtalte Robert Hendrik Liembono, at denne diæt blev skabt specielt til dig, der kan lide at spise og er dovne til at træne, men gerne vil tabe dig. For at spisemønsteret i denne diæt ikke vil gøre dig elendig. Her er nogle fødevarer, der kan indtages af folk, der er på DEBM-diæten:

  1. Æg.
  2. Alle typer fisk, især højfedt fisk som laks og tun.
  3. Oksekød og fjerkræ.
  4. Mælk og dets afledte produkter såsom yoghurt, ost, fløde og smør.
  5. Grøntsager, der ikke indeholder høj stivelse, såsom gulerødder, blomkål, kikærter, broccoli og andre grønne grøntsager.
  6. Fedtrige frugter såsom avocadoer.

Bemærk også, at denne diæt også har diætrestriktioner. Det største tabu på denne diæt er sukker, hvad enten det er rent sukker eller sukker i andre former, såsom honning, sojasovs eller indeholdt i frugter og grøntsager. Generelt er følgende nogle af de tabubelagte fødevarer til DEBM-diæten:

  • Ris, pasta, korn, nudler, brød og andre stivelsesholdige fødevarer.
  • Sødestoffer som sukker, honning og ahornsirup.
  • Sukkerholdige drikkevarer eller sukkerholdige drikkevarer såsom sodavand, sødet te, chokolademælk eller juice.
  • Grøntsager med højt indhold af stivelse såsom kartofler, søde kartofler, græskar og rødbeder.
  • Høj-kulhydrat frugter såsom bananer, papaya, meloner og vandmeloner.

Set ud fra metoden ligner DEBM-diæten ved første øjekast keto-diæten. Keto-diæten har regler for indtagelse af 75 procent fedt, 20 procent protein og 5 procent kulhydrater. I mellemtiden er der ingen forpligtelse til at indtage en masse fedt for at gennemgå DEBM diæten, fordi det vigtigste er indtaget af animalsk protein. I princippet reducerer DEBM-diæten kulhydratindtaget mere end protein og fedt.

Læs også: Tjek kalorierne i dine yndlingssnacks, der er supersamle

DEBM diæt har bivirkninger

Selvom det hævdes at være en diæt, der kan tabe sig, tillader DEBM diæten desværre også bivirkninger. Din krop får færre kulhydrater end fedt og protein. Som et resultat vil kroppen automatisk forårsage tilstande som:

  • Hovedpine;
  • Kvalme;
  • Føler sig svag, sløv og magtesløs;
  • Forstoppelse;
  • oppustethed;
  • Muskelkramper;
  • Søvnløshed;
  • Dårlig ånde.

Husk på, at kulhydrater hjælper med at opretholde mængden af ​​protein eller muskelmasse i kroppen. Når kulhydratindtaget er begrænset til lavt, tager kroppen protein som energikilde. Men over tid får denne tilstand muskelvæv til at skrumpe eller briste.

Læs også: Kaloriefri sund kost menu

En mere alvorlig tilstand, nemlig denne diæt får antallet af gode bakterier i tarmen til at falde drastisk. Udtømning af gode bakterier, der er nødvendige for tarmene, kan påvirke produktionen af ​​kortkædede fedtsyrer og antioxidanter i tarmene. I mellemtiden er disse to forbindelser nødvendige for at opretholde tarmens sundhed.

Det er det, du skal vide om DEBM-diæten. Hvis du planlægger at gå på en bestemt diæt, bør du først drøfte det med din læge gennem ansøgningen om ordentlig kost. Kom nu, Hent Ansøgning nu!

Reference:

Tempo. Tilgået i 2020. Den lækre, glade, sjove diæt er mere og mere populær, det er hvad lægen siger

Healthline. Tilgået i 2020. Low Carb Diæt