De mest attraktive kropsdele til mænd til kvinder

, Jakarta - Hvis mænd er tiltrukket af kvinder af at se deres kropsform, så er kvinder faktisk ikke så bekymrede over mandens kropsdele. Det betyder bare ikke, at mænd ikke behøver at passe på deres kropsudseende, du ved. Fordi der er visse dele af en mands krop, der kan få kvinder til at føle sig meget betaget.

Selvom kvinder er ligeglade med en mands udseende, er der ingen kvinde, der ikke er interesseret i at se en mand, der ser godt ud. En mands udseende ses ikke kun ud fra hans kjolestil og frisure, men også fra hans kropsform. Nå, mand, dette er rækkefølgen af ​​de mandlige kropsdele, som kvinder kan lide, at du skal kende!

1. Bryst

De fleste kvinder siger, at de kan lide at forestille sig formen på en mands bryst skjult under hans skjorte. Hvis mænd bærer stramt tøj, kan formen på brystet, der dannes, tiltrække kvinders opmærksomhed.

2. Øjne

Øjenkontakt kan give en kvinde en dybere mening end fysisk kontakt. Ved at se ind i en mands øjne, vil en gnist dukke op inde fra en kvindes hjerte, som endelig kan få hende til at blive forelsket.

3. Arm

Det er ikke underligt, at kraftige mænd elsker at prale med deres kraftige biceps ved bevidst at bære tætsiddende tøj. Årsagen er, at armen er en del af den mandlige krop, der tiltrækker kvinder. Muskuløse eller ej, armene afspejler en mands styrke. Det er derfor, kvinder elsker at holde eller læne sig op ad en mands arm.

4. Hånd

Når du ser en mands store hænder, lange fingre og rene negle, er det en fornøjelse for kvinder. De fleste kvinder vil føle sig glade, hvis de holdes af en stærk mands hånd.

5. Skuldre

Mænds kropsdele, der også anses for sexede af kvinder, er skuldrene. Den brede og robuste skulderform afspejler en mands styrke og maskulinitet. Kvinder vil føle sig beskyttede, hvis de er i nærheden af ​​denne ene kropsdel. Derudover kan det også forbløffe kvinder at se bevægelsen af ​​en mands skuldermuskler under arbejdet.

6. Læber

Ligesom mænd er tiltrukket af kvinders læber, indeholder mænds læber også en magnet, der tiltrækker kvinders opmærksomhed. Ikke kun på grund af dens skønhed betragtes læberne også som en sensuel kropsdel, fordi det giver mulighed for et mere intimt forhold.

7. Tilbage

Ryggen er også en del af kroppen, der symboliserer en mands styrke og robusthed. At kramme en mands ryg, især bagfra, er en form for fysisk kontakt, som kvinder kan lide.

8. Mave

Det er lige meget, om en mand har en plaid mave, flad og ikke hængende, eller en udspilet mave. Denne ene kropsdel ​​vil stadig være en del, som kvinder kan lide. Årsagen er, at når en kvinde holder om en mands mave, vil hun føle varme og intimitet, fordi hun kan røre ved denne del af kroppen, som bare enhver ikke kan holde.

9. Balder

Formen på en mands balder, uanset om den er fuld eller medium, kan være en attraktion for kvinder. Derfor er det ikke få kvinder, der kan lide at klemme deres mands balder, mens de har sex. Selv når de ikke har sex, vil kvinder blive udfordret til at klemme en mands balder, fordi det får dem til at føle sig dominerende ved at tage det første skridt mod forspil.

Hvis du har andre spørgsmål om den ideelle kropsform eller intime liv, kan du diskutere med en ekspert læge gennem ansøgningen . Ring til lægen og tal om den tilstand, du oplever igennem video/taleopkald og snak. Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:
Mode bønner. Tilgået 2020. De 5 hotteste mandlige kropsdele ifølge kvinder

Psykologi i dag. Tilgået 2020. 5 grunde til, at store muskler er vigtige for mænd og kvinder.