Virkningen af ​​overskydende E-vitamin

"Overskydende vitamin E opstår normalt ikke på grund af at spise en masse fødevarer rige på vitamin E, men oftere på grund af en overdosis eller overdosis af at tage vitamin E kosttilskud. Du anbefales kun at tage dette kosttilskud så meget som 400-800 UI ( internationale enheder) eller 15 mg pr. dag."

, Jakarta – Vitamin E kan være bedre kendt for mange mennesker som et godt vitamin til at opretholde hudens sundhed og skønhed. Men ikke kun for huden, E-vitamin er også vigtigt for at opretholde kroppens funktion og udvikling, styrke immunforsvaret og bevare øjets sundhed.

Du kan få dette vitaminindtag ved at spise fødevarer som mandler, solsikkefrø og avocadoer, eller du kan også tage kosttilskud. Selvom det er rig på fordele, er alt, der indtages i overskud, stadig ikke godt for helbredet, og E-vitamin er ingen undtagelse.

(Læs også: 4 fordele ved E-vitamin for skønhed)

Overskydende vitamin E opstår normalt ikke på grund af at spise en masse fødevarer rige på vitamin E, men oftere på grund af overskydende eller overdosis af at tage vitamin E kosttilskud. Det anbefales at tage dette tilskud kun så meget som 400-800 UI (International Units) ) eller 15 mg pr. dag. Hvis du tager mere end denne dosis, vil du opleve et overskud af E-vitamin, som kan give dårlige bivirkninger. Så vær meget opmærksom, når du vil tage vitamin E-tilskud, så du ikke overskrider den dosis, din krop har brug for. Her er de dårlige konsekvenser af overskydende E-vitamin:

1. Øger risikoen for osteoporose

Overskydende E-vitamin kan udløse knoglesygdom eller det, der ofte kaldes osteoporose. Niveauer af disse vitaminer, der er for høje, vil øge effekten af ​​alfa-tocopherol, så knoglestyrken falder og forårsager knogletab.

2. Hævelse

I stedet for at blive smukkere, kan indtagelse af overdreven vitamin E-tilskud faktisk forårsage hævelse. Opstår normalt på læber, tunge og ansigt. Vil du ikke det? Tag derfor kosttilskud med måde.

3. Forstyrr kroppens immunsystem

Overskydende vitamin E kan også føre til et kompromitteret immunsystem. Så det er ikke ualmindeligt, at folk, der tager dette vitamintilskud for overskud, har tendens til at være modtagelige for sygdom.

4. Øger risiko for slagtilfælde

Flere undersøgelser har vist, at indtagelse af høje doser E-vitamin hver dag kan øge risikoen slag op til 22 pct. Selv høje doser af vitamin E menes at øge risikoen for et alvorligt slagtilfælde, kaldet slag blødning eller blødning i hjernen.

(Læs også: Hvad er årsagerne til slagtilfælde? Her er 8 svar)

5. Forårsager nogle sundhedsproblemer

Når det indtages i overskud, kan E-vitamin forårsage bivirkninger, nemlig diarré, hovedpine, kropssvaghed, synsforstyrrelser, flatulens og kvalme.

6. Øger risikoen for prostatakræft

E-vitamin er faktisk nyttigt til at reducere risikoen for kræft hos en person. Men efter at være blevet undersøgt havde de, der indtog høje doser E-vitamin, en 17 % større risiko for at udvikle prostatacancer end dem, der ikke gjorde det.

7. Død

Den mest dødelige virkning af overskydende E-vitamin er døden. Det skyldes, at et højt vitaminindtag kan forårsage blødninger, som kan føre til døden.

I nogle tilfælde af overskydende E-vitamin har der været en person, der aldrig har taget vitamintilskud, før han har oplevet bivirkninger i form af sygdom, når han indtager store mængder E-vitamin, fordi kroppen ikke kan fordøje vitaminet ordentligt. Så vær forsigtig, når du vil tage tilskud af E-vitamin. Faktisk kan du fra den sunde mad, du spiser, få E-vitaminindtag på cirka 120 UI om dagen. Så det er en god idé at vælge et supplement med den laveste dosis på 400 UI. Normalt på emballageetiketten, skriftlig information om dosering og regler for brug af dette E-vitamintilskud.

(Læs også: 3 virkninger af mangel på vitamin D)

Nå, du kan også købe de kosttilskud, du har brug for, gennem appen . Det er meget nemt, bare bliv bestille Brug blot Apotek Deliver-funktionen, og din ordre ankommer inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.