Øjne føler smerter, når de blinker, dette er årsagen

, Jakarta - Har du nogensinde følt smerte i dine øjne, når du blinker? Selvom det er en mild tilstand, bør du ikke undervurdere dette problem. Fordi det kan være, at øjet gør ondt, når man blinker, indikerer en øjensygdom, der kan lide.

Faktisk er der mange ting, der kan forårsage øjensmerter, når du blinker. Startende fra infektion, udsættelse for støv, til andre ting. Ikke kun det, denne tilstand afhænger også af daglige aktiviteter. For eksempel varigheden af ​​arbejdet ved computeren eller brugen af ​​kontaktlinser.

Øjne, der føles ømme, når de blinker, vil helt sikkert give ubehag i øjnene. Så hvad er de ting, der kan forårsage øjensmerter, når du blinker?

Læs også: 7 usædvanlige øjensygdomme

1. Konjunktivitis

I den medicinske verden er pink øje også kendt som conjunctivitis, en betændelsestilstand i bindehinden. Bindehinden er en del af den klare hinde, der beklæder den forreste del af øjet. Nå, når nogen har denne øjensygdom, vil den del af øjet, der skal være hvid, se rød ud. Årsagen skyldes betændelse i de små blodkar i bindehinden.

Generelt er denne øjensygdom forårsaget af infektion. Kan skyldes bakterier eller vira. Derudover kan allergiske reaktioner også udløse denne tilstand. Normalt påvirker denne klage kun det ene øje, men efter et par timer kan den inficere begge øjne.

2. Stye

En stye er en tilstand, hvor en smertefuld, bums-lignende, bums-formet knude eller byld vokser på kanten af ​​øjenlåget. De fleste stye vises kun i det ene øje. Denne tilstand har generelt heller ikke en negativ indvirkning på den syges synsevne. I de fleste tilfælde er en stye forårsaget af en bakteriel infektion.

3. Blefaritis

Denne tilstand er en betændelse i øjet, der kan føre til hærdning af huden langs øjenlinjen. Blefaritis kan også indikere en allergi, som en person har.

Ifølge direktøren for Cornea Service and Refractive Surgery Center ved Icahn School of Medicine i Mount Sinai, New York City, når du har en allergi, kan dine øjne løbe mere og få flere skorper til at hænge sammen og forårsage betændelse. Nå, denne skorpe og betændelse kan forårsage øjensmerter, når du blinker.

Læs også: Kronisk blefaritis kan forårsage tørre øjne

4. Syndrom med tørre øjne

Tørre øjne syndrom kan også være en årsag til øjensmerter, når du blinker. Denne tilstand opstår, når tåreproduktionen er svækket. Nå, denne tilstand kan få øjnene til at føle sig ømme, tørre og ømme. Når en person lider af denne tilstand, kan øjnene ikke fjerne støv eller fremmedlegemer, der forstyrrer øjnene.

Udover de fire ting ovenfor, er der også flere andre ting, der kan give øjensmerter, når man blinker. Eksempel:

  • Trætte øjne (trætte øjne) af at stirre på skærmen gadgets , læser og kører for længe.

  • Keratitis, infektion i hornhinden.

  • Brydningslidelser.

  • Grøn stær

  • Scleritis, betændelse i sclera.

  • Infektion i andre dele af øjet.

Tja, fordi der er mange ting, der kan give øjensmerter, når man blinker, er det nødvendigt at undersøge det med en fysisk undersøgelse af øjet. Derfor, hvis denne tilstand ikke forbedres, skal du prøve at besøge en øjenlæge for en øjeblikkelig undersøgelse. Du kan med det samme lave en tid hos den specialist, du ønsker, gennem ansøgningen . Nemt er det ikke? Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store eller Google Play!