Betydningen af ​​Venstre Kind Twitch fra den medicinske side, tjek anmeldelserne

"Trøjninger på venstre kind kan opstå på grund af overdreven stress. Både fysisk og psykisk stress har begge samme store risiko. Selvom de fleste tilfælde heler af sig selv, når du hviler, skal du vide mere om trækninger i venstre kind fra et medicinsk synspunkt. Så hvad betyder trækninger i venstre kind fra et medicinsk synspunkt?”

Jakarta – Træk på venstre kind, eller hvad man kan kalde det hemifaciale spasmer er en almindelig tilstand forårsaget af nerveskade eller irritation af den del af ansigtet. Denne tilstand kan også være et tegn på et problem med ansigtets nervesystem, som er placeret tæt på de nerver, der forbinder til hjernestammen på grund af tryk på blodkarrene.

Fænomen hemifaciale spasmer plejer at være fælles for mange mennesker, mindst én gang i deres liv. Hvis det kun er lejlighedsvis, er trækninger ikke noget at bekymre sig om. Men hvis det opstår mange gange i løbet af kort tid, kan det være et tegn på visse medicinske tilstande. Dette er meningen med hemifaciale spasmer fra et medicinsk synspunkt.

Læs også: Øjnetrækninger kan være et tegn på farlige sygdomme

Betydning af hemifacial spasmer fra en medicinsk side

Twitch er en ufrivillig reaktion, der opstår på grund af muskelsammentrækning. Det angrebne område vil svare til sammentrækningen i musklerne. For eksempel, hvis trækningerne opstår i kinderne og under øjnene, så udløses tilstanden ved, at kindmusklerne og øjenlågsmusklerne trækker sig ufrivilligt sammen. Dette får den syge til at opleve rytmiske bevægelser, der ikke kan kontrolleres.

Såvel som hemifaciale spasmer. Denne tilstand opstår på grund af en forstyrrelse i nervesystemet på venstre side af ansigtet. Generelt opstår denne tilstand, når blodkarrene berører nerverne på venstre side af ansigtet. Ikke nok med det, i sjældne tilfælde, hemifaciale spasmer kan også udløses af visse sygdomme, såsom nervesygdomme, tumorer og andre.

Selvom det ikke er et tegn på fare, er trækninger ret irriterende. Ikke kun en trækningsfornemmelse i det berørte område, trækningen udløser også en kildende fornemmelse i andre dele, såsom munden, øjenlågene og andre dele af ansigtet. Selvom det generelt kan stoppe af sig selv, er der et behandlingstrin, hvis trækningerne opstår mange gange i løbet af kort tid?

Læs også: Pas på, mangel på søvn kan udløse rystelser i venstre øje

Trin til behandling af hemifacial spasmer

Som tidligere forklaret forsvinder denne trækningsfornemmelse normalt af sig selv uden nogen behandling. Men hvis det er ret foruroligende, kan du diskutere det med lægen i ansøgningen for at få den medicin, du har brug for. Her er nogle behandlingstrin hemifaciale spasmer almindeligvis gjort:

1. Administration af muskelafslappende midler. Spændingsfornemmelser opstår på grund af muskelspændinger i det berørte område. Indtagelse af orale muskelafslappende midler har til formål at overvinde spændingen.

2. Administration af injektionsmedicin. Injektionsproceduren udføres på den del af ansigtet, der er tættest på trækningsmusklen. Målet er at slappe af eller lamme de rystende ansigtsmuskler.

3. Kirurgiske indgreb. Den sidste procedure udføres, hvis de to tidligere behandlinger ikke gav et positivt resultat. Kirurgi udføres ved at lave et lille snit bag øret. Lægen lægger derefter en pude mellem nerverne og blodkarrene, så de ikke presser mod hinanden.

Læs også: Dette er myten om Left Eye Twitch

Med enklere trin kan symptomerne på trækninger i venstre kind overvindes ved at få nok hvile og reducere koffeinforbruget. Derudover rådes personer med trækninger i venstre kind til at indtage mad eller drikke med et højt indhold af D-vitamin og magnesium. Hvis enkle trin ikke kan løse trækninger i venstre kind, så skynd dig Hent Ansøgning her for at diskutere med en specialist.

Reference:

Healthline. Tilgået 2021. Hemifacial Spasm.
Mayo Clinic. Tilgået 2021. Hemifacial spasme.Medicinske nyheder i dag. Fået adgang i 2021. Hemifacial spasmer: Hvad du behøver at vide.