Erkend forskellen mellem udrensning i ansigtet og hudinfektioner

, Jakarta – Brug af ansigtsbehandlinger eller hudpleje blive en af ​​de måder, som nogle mennesker gør for at optimere sundheden for ansigtshud. Men når du bruger en ny ansigtsbehandling, er det ikke ualmindeligt, at du finder små bumser på din hud. Er dette et tegn på uhensigtsmæssig hudpleje? Denne tilstand kan betragtes som et tegn på udrensning på ansigtshuden.

Læs også: Doven til at fjerne makeup? Pas på disse 6 hudproblemer

Udrensning er et udtryk i skønhedens verden, hvor huden vil gå ind i den indledende brugsfase hudpleje . Generelt forekomsten udrensning angiver, at den ansigtsbehandling, du bruger, virker. Udrensning Det er forskelligt fra hudinfektioner, som generelt er forårsaget af bakterier, vira eller svampe. For det skader det aldrig at erkende forskellen mellem udrensning og hudinfektioner, her!

1. Udrensning og hudinfektioner

Udrensning er en tilstand, hvor ansigtet bliver renset, når du bruger ansigtsbehandlinger eller hudpleje. Ikke alle oplever udrensning, når de prøver ny hudpleje, men udrensning er almindelig på ansigtshud. Normalt sker udrensning, når den ansigtsbehandling, du bruger, indeholder AHA, BHA eller andre typer produkter skrælning , skrubbe eller retinoider.

I mellemtiden er en hudinfektion ikke en hudlidelse forårsaget af brugen af ​​kosmetik. Hudinfektioner er generelt forårsaget af bakterier, svampe, vira, til parasitter. Hvis tilstand udrensning ikke kan overføres, bliver hudinfektioner til hudlidelser, der kan overføres til andre raske mennesker. Af denne grund kræver hudinfektioner hurtig medicinsk behandling.

Læs også: 4 måder at forhindre udbrud på grund af acne

2. Symptomer på udrensning og hudinfektioner

Udrensning selv har til formål at fjerne døde hudceller og erstatte dem med nye hudceller. På den måde vil huden se lysere og sundere ud, efter at denne proces har fundet sted. Men når det er naturligt udrensning Normalt vil ansigtet opleve forskellige reaktioner, såsom udseendet af bumser, sorte hoveder, hvide hoveder, tør eksfoliering, på tør hud.

Ved hudinfektioner vil patienter opleve forskellige symptomer i hver tilstand. Dette er tilpasset årsagen til den oplevede hudinfektion. De mest almindelige symptomer på en hudinfektion er forekomsten af ​​rødt udslæt, kløe og forekomsten af ​​sår på huden, der har udslæt.

Brug appen med det samme og spørg en hudlæge direkte om de helbredsproblemer, du oplever på huden. At opdage årsagen tidligt kan helt sikkert hjælpe med at behandle det hurtigere og mere præcist.

3. Varighed af udrensning og hudinfektioner

Generelt kan udrensning forekomme i 3-4 uger. Dog mens man oplever udrensning, du har stadig lov til at fortsætte med at bruge hudpleje . Du skal være opmærksom på udrensningstilstande, der opstår i mere end 4 uger, og tjekke for helbredsproblemer på det nærmeste hospital.

Hudinfektioner kan være en af ​​de sygdomme med et ret langt sygdomsforløb, især hvis årsagen er viral og bakteriel. For det, når du oplever et rødligt udslæt ledsaget af læsioner eller væske, skal du ikke tøve med straks at tjekke din hudtilstand på det nærmeste hospital for korrekt behandling.

4. Håndtering af udrensning og hudinfektioner

Måske den indledende brugsfase hudpleje vil give dig lyst til at stoppe med at bruge hudpleje at overvinde udrensning . Du bør dog ikke gøre dette. Det skader aldrig at se på hudens tilstand, indtil hudens omsætningscyklus indtræffer. For at reducere symptomer udrensning , kan du sænke brugshastigheden hudpleje som du bruger.

Behandling af hudinfektioner vil naturligvis blive tilpasset årsagen. De fleste hudinfektioner kan behandles med brug af antibakterielle lægemidler og også ved at opretholde en god personlig hygiejne.

Læs også: 5 risikofaktorer, der kan forårsage hudinfektioner

Det er forskellen mellem udrensning og hudinfektioner. Hold altid din hud sund ved at øge forbruget af vand og sund mad hver dag!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Hemmelighederne til at tyde og stoppe hududrensning.
Jamen godt. Tilgået 2020. Hver sidste detalje Dermatolog ønsker, at du skal vide om hududrensning.
Centre for Disease Control and Prevention. Tilgået 2020. Hudinfektioner.