Madplukketricks til at få drenge

, Jakarta - Graviditet kan være det øjeblik, mange ægtepar har ventet på. Faktisk kan de fleste af de kommende forældre have deres egne præferencer for deres barns køn, såsom ønsket om at få en dreng.

Chancerne for at få en dreng eller en pige er de samme. Der er dog flere måder, man kan gøre for at få en dreng. En måde er at ændre kosten. Nogle fødevarer påvirker køn på grund af de næringsstoffer, de indeholder. Dette er anmeldelsen.

Læs også: 5 typer mad til at blive gravid med en dreng

Sådan får du en dreng gennem madforbrug

Generelt par, der er gift og ønsker at lægge planer om at få børn i en vis alder. Derudover kan nogle bestemme barnets køn i fremtiden. Tilsyneladende kan du prøve at bestemme barnets køn afhængigt af den mad, der indtages.

Maden indtaget af gravide kvinder fra starten kan påvirke køn og helbredsforhold for den baby, de bærer. Derfor er en måde, man kan prøve at få en dreng på, at regulere fødeindtagelsen under graviditeten. Der er forskellige typer mad til at få en dreng, herunder:

  1. Banan

En af fødevarerne som en måde at få en dreng på er bananer. Disse fødevarer er rige på kaliumindhold for at hjælpe sædceller til at holde længere i moderens livmoder. Derudover er bananer også et godt mellemmåltid med et rigt indhold af mineraler og vitaminer til fosteret og gravide.

  1. Citrus frugt

At spise citrusfrugter kan også være en måde at få en dreng hos gravide kvinder. Indholdet af C-vitamin i frugten hjælper livmoderen til at danne en dreng. En anden frugt, der kan indtages, er appelsiner. Ved at indtage det hel, vil det alkaliske indhold i det også forblive intakt.

Hvis du har spørgsmål vedrørende graviditet og hvordan du får graviditetsprogrammet til at forløbe problemfrit, kan lægen fra kan hjælpe. Det er bare en nem måde, det er med Hent Ansøgning i smartphone du!

Læs også: Disse 4 myter menes at være et tegn på gravide drenge

  1. Salt mad og skaldyr

Salt mad og skaldyr blev en af ​​måderne at få en dreng på. At spise salt mad, såsom saltet fisk, kan give mange næringsstoffer under graviditeten. Indholdet af disse fødevarer er rigt på protein, jern og fosfor. Tør saltet fisk indeholder natrium, som øger chancerne for at få en dreng. Du skal dog reducere det, når du er positiv til graviditet.

Derudover kan graviditetsprogrammet for at få en dreng også opfyldes ved at indtage fisk og skaldyr. Kommende fædre, der spiser fisk og skaldyr regelmæssigt, vil zinkindholdet i deres sæd stige. Hvis antallet af producerede sædceller er større, er chancerne for at blive gravide større.

  1. Tomat

Den sæd, der kan producere en baby dreng, er relativt blød og kræver det rigtige pH-niveau ved undfangelsen. Ved at spise tomater afbalancerer du natrium- og kaliumniveauet i kroppen. Derudover skal du opnå en passende alkalisk pH-adfærd. Det høje indhold af C-vitamin i tomater kan øge chancerne for, at livmoderen producerer en dreng.

Læs også: Er det rigtigt, at moderens kost bestemmer fosterets køn?

Følgende fødevarer kan indtages som en måde at få en dreng på. Derudover skal du bevare din fysiske form for at forblive sund under graviditeten. Derudover skal du holde maden ren, så de næringsstoffer du får kan maksimeres.

Reference:
NHS. Tilgået 2020. Kost i graviditet og babykøn.
Babymad. Tilgået 2020. AT UNDERFÆLDE ET SPECIFIKKE KØN VED DIÆT.
Goody Feed. Tilgået 2020. DE TYPER MAD, DU BØR SPISE, MENS DU ER GRAVID FOR AT FÅ EN BABY-DRENGT ELLER BABY-PIGE.