Kan Vertigo sygdom helbredes fuldstændigt?

, Jakarta – En træt krop får en person til at føle sig svimmel, men du bør ikke undervurdere den svimmelhed, der får dig til at føle, at du spinner. Denne tilstand kan være et symptom på svimmelhed. Selvom sværhedsgraden af ​​svimmelhed, som hver person oplever, er forskellig, er der behov for korrekt behandling for at reducere risikoen for mere alvorlige helbredsproblemer.

Læs også: Med Vertigo er dette, hvad din krop vil opleve

Der er forskellige årsager til svimmelhed, så forebyggelse og behandling skal tilpasses årsagen. Så kan behandling og forebyggelse af svimmelhed helbredes fuldstændigt? Her er forklaringen.

Vertigo kan behandles med denne behandling

Vertigo kan være forårsaget af en række forskellige årsager. Ved at kende årsagen til svimmelhed, vil du selvfølgelig finde det nemmere at håndtere den svimmelhed du oplever. Vertigo har to forskellige typer, nemlig perifer vertigo og central vertigo. Perifer svimmelhed er en almindelig form for svimmelhed og er forårsaget af lidelser i det indre øre. Mens central vertigo opstår på grund af forstyrrelser i hjernen eller centralnervesystemet.

Lancering UK National Health Service Der er flere ting, der får en person til at opleve svimmelhed, som f.eks Benign paroxysmal positionel vertigo (BPPV), labyrintitis, Menières sygdom, vestibulær neuronitis og migræne. Derudover er der flere andre udløsende faktorer, såsom at være over 50 år, have en hovedskade, at have en familiehistorie med en lignende tilstand, at opleve alvorlig stress, at have en rygevane og at indtage alkohol.

Der er intet galt i at tage behandling, så den oplevede svimmelhed kan overvindes, og der er ingen risiko for, at det sker igen. Kan svimmelhed helbredes fuldstændigt? Lancering Web MD , bør vertigobehandling skræddersyes til årsagen. I nogle tilfælde kan svimmelhed gå væk med egenomsorg derhjemme eller gå væk af sig selv.

Læs også: Genkend tegn og årsager til svimmelhed Følgende

Ud over egenomsorg findes der flere behandlinger mod svimmelhed, såsom vestibulær genoptræning. Denne terapi udføres for at styrke det vestibulære system. Det vestibulære system i kroppen har den funktion at sende signaler til hjernen om hovedets og kroppens bevægelse mod tyngdekraften. Denne terapi udføres, når du oplever svimmelhed gentagne gange.

Lancering Medicinske nyheder i dag , vertigo kan også overvindes med brug af lægemidler anbefalet af lægen. Generelt bruges den givne behandling til at reducere de symptomer, der opstår på grund af svimmelhed. Hvis du oplever tilbagevendende svimmelhed, kan du spørge din læge direkte gennem ansøgningen for korrekt håndtering.

Genkend symptomerne på svimmelhed

Udover at føle sig svimmel, hvilket giver en snurrende fornemmelse, er svimmelhed faktisk også ledsaget af andre symptomer, såsom kvalme, opkastning, personer med overdreven svedtendens, sløret syn, høretab og talebesvær. Du bør straks gå til det nærmeste hospital, når den svimmelhed, du oplever, forårsager åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthed, langsommere respons, besvær med at bevæge dig og har feber.

Læs også: Vær forsigtig, disse 7 vaner udløser svimmelhed

Selvfølgelig udføres en undersøgelse for at fastslå årsagen til svimmelhed, så denne tilstand straks kan behandles og behandles på passende vis. Glem ikke at passe på ved at leve en sund livsstil. Regelmæssig motion og begrænsning af saltindtaget er en måde, der menes at forhindre svimmelhed i at gentage sig.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Alt hvad du behøver at vide om Vertigo
WebMD. Tilgået 2020. Vertigo
UK National Health Service. Tilgået 2020. Vertigo