Let at få, det er 7 fødevarer, der er sunde for hjertet

, Jakarta – Verden af ​​indonesisk musik er i sorg igen. Dionisius Prasetyo, også kendt som Didi Kempot, døde tirsdag (5/5). Så vidt nyheder er tilgængelige, sagde hospitalet, der håndterede ham, at da han blev bragt til hospitalet, var Didi bevidstløs og havde hjertestop.

Der er mange typer hjertesygdomme og betragtes som en stille dræber . Hjertesygdomme kan opstå i hjertets blodkar, hjerterytme, hjerteklapper, til forstyrrelser på grund af andre udløsende faktorer. Dette gør hjertet ude af stand til at fungere ordentligt, hvilket er at cirkulere blod fyldt med ilt i hele kroppen.

Læs også: Didi Kempot døde af Silent Killer?

Sund mad til hjertet

Hjertesygdomme får patienter til at opleve symptomer på forstyrrelser i hjertefunktionen. Generelt vil mennesker med hjertesygdom føle nogle almindelige symptomer, såsom brystsmerter, hjerte, der slår hurtigere eller langsommere, åndenød, træthed, kolde hænder og fødder, svimmelhed og hud, der bliver blålig.

Hjertesygdomme er en meget farlig sygdom. Forskellige komplikationer kan opstå på grund af helbredsproblemer i hjertet, såsom: slag , hjertesvigt, hjerteanfald, til hjertestop. Tidlig diagnose kan helt sikkert lette behandlingen, der skal udføres. Tøv ikke med straks at spørge lægen gennem ansøgningen hvis du oplever nogle symptomer på hjerteproblemer.

Forskellige forholdsregler kan tages for at opretholde hjertesundheden. Start med at dyrke regelmæssig motion og styre en sund kost. Du kan forebygge hjertesygdomme ved at spise hjertesund mad, såsom:

1. Laks

Laks er en type fisk, der kan indtages for at opretholde hjertesundheden. Starter fra siden Sundhed Indholdet af omega 3-syrer i laks er effektivt til at sænke blodtrykket og undgå blodpropper, der forstyrrer blodgennemstrømningen. Derudover er indholdet af omega 3-syrer også i stand til at reducere triglyceridniveauet i blodet, hvilket øger risikoen for hjertesygdomme.

2. Ved

Lancering Healthline , ved at være en sund mad for at forhindre hjertesygdomme. Indholdet af sojabønner i tofu kan mindske risikoen for hjerteproblemer. Derudover indeholder tofu også saponiner, forbindelser, der opretholder den generelle hjertesundhed.

Læs også: Forebyg hjertesygdomme ved at indtage disse fødevarer

3. Grønne grøntsager

Selvfølgelig vil forskellige typer grønne grøntsager være nemme at finde. Forskellige typer grønne grøntsager, såsom spinat, sennepsgrønt, og også salat er nogle typer grønne grøntsager, der er gode til forbrug, fordi de hjælper med at opretholde hjertesundheden.

Dette skyldes, at grønne grøntsager har kalorier, fibre og også har et lavt fedtindhold. Ikke kun det, folat- og kaliumindholdet i grønne grøntsager er også meget godt for hjertefunktionen.

4. Tomat

Tomater har gode fordele for hjertesundheden. Dette skyldes kaliumindholdet i tomater. Lancering Web MD Selvom kaliumindholdet ikke kan overvinde hjertesygdomme, der er opstået, ved at opfylde behovene for kalium i kroppen kan forhindre hjertesygdomme ved at sænke kolesterolniveauet.

5. Avocado

Lancering Medicinske nyheder i dag Avocadoer indeholder betasitosterol, som vedligeholder hjertesundheden. Dette skyldes, at betasitosterolindholdet i avocado kan hjælpe dig med at styre kolesterolniveauet i kroppen.

6. Havregrød

Der er intet galt i at ændre din snackmenu ved at spise havregryn. Udover at kunne få dig til at føle dig mæt i længere tid, indeholder havregryn også fibre, som er gode til at sænke kolesteroltallet. Denne tilstand helt sikkert undgår dig fra forskellige lidelser i hjertet.

7. Yoghurt

Ikke kun for at opretholde knoglesundhed, kan yoghurt også indtages for at opretholde hjertesundheden. Yoghurt indeholder kalium og calcium. Der er intet galt i at spise yoghurt med en blanding af anden frisk frugt, så de oplevede fordele er mere optimale.

Læs også: Vær opmærksom, disse er typerne af hjertesygdomme i en ung alder

Det er den slags sund mad til hjertet. Derudover bør du regelmæssigt tjekke din hjertesundhed på det valgte hospital, så du kan opdage eventuelle problemer tidligt. Glem ikke at dyrke regelmæssig motion for at støtte kroppens generelle sundhed.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Hentet i 2020. Hvorfor Avocado er godt for dig
WebMD. Hentet 2020. Hvordan kalium hjælper dit hjerte
Healthline. Hentet 2020. Hvad er Tofu, og er det godt for dig?
Sundhed. Tilgået i 2020. 10 bedste mad til dit hjerte