Gulerødder er en af ​​de grøntsager, der ofte forbindes med at skærpe synet og overvinde problemer, der opstår i øjet.

, Jakarta - Gulerødder er en af ​​de grøntsager, der ofte er forbundet med at skærpe synet og overvinde problemer, der opstår i øjnene. Derfor giver ikke få forældre ofte deres børn disse grøntsager i deres kost, så deres øjensundhed bevares. Nogle mennesker tror endda, at gulerødder kan reducere øjenminus.

Men er det rigtigt, at gulerødder virkelig kan være effektive til at holde øjnene sunde, så de kan reducere øjenminuslidelser? Eller er det bare en myte dannet under Anden Verdenskrig, da nogle piloter var i stand til at flyve med fly om natten på grund af at de spiste gulerødder? Her er en komplet gennemgang af fordelene ved gulerødder på øjnene!

Læs også: Ikke kun godt for øjnene, det er 6 fordele ved gulerødder

Myter relateret til gulerødder kan reducere minus øjne

Gulerod er en rodfrugt, der har en sprød smag og høj næring. Disse fødevarer hævdes generelt at være i stand til at holde øjnene sunde for at forbedre synet om natten. Faktisk har gulerødder gode egenskaber for øjnene for at holde dem sunde. Men hvis det kan forbedre nattesynet, er det ikke sandt.

Gulerødder er fødevarer, der er rige på betacaroten og lutein. Indholdet er en antioxidant, der kan være med til at forhindre øjenskader forårsaget af frie radikaler. Derudover vil indholdet af betacaroten, der kommer ind i kroppen, blive omdannet af kroppen til vitamin A. Når der er mangel på vitaminer, kan der opstå natteblindhed.

Men er det rigtigt, at gulerødder kan være effektive til at reducere minus øjne? Faktisk spiller gulerødder en vigtig rolle i at opretholde øjets sundhed, især hos børn. Carotenoidindholdet i gulerødder kan holde dit syn skarpt. Derudover kan disse grøntsager også forhindre kroppen i at få A-vitaminmangel.

Alligevel kan alle disse ingredienser ikke overvinde det minusøje, der opstår hos en person. Dette skyldes, at øjenminusforstyrrelsen opstår, når øjeæblets form bliver længere end normale mennesker. Uanset hvor meget du spiser gulerødder hver dag, kan øjeæblets form ikke vende tilbage til det normale.

Fordelene ved gulerødder er gode til at bevare øjensundheden, men de kan ikke behandle minus øjenlidelser. Derfor er det vigtigt altid at bevare øjets sundhed, så der ikke opstår abnormiteter i øjet. På den måde bevares dit øjensundhed som normalt, så du ikke behøver hjælp fra briller.

Hvis du har spørgsmål om sandheden, at gulerødder kan reducere øjet minus, en øjenlæge fra kan svare nærmere. Det er meget nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone som bruges dagligt for at få lettere adgang til sundhed!

Læs også: Ud over at være rig på fibre, er det de 4 ingredienser i gulerødder

Måder at forhindre minus øjne

Minus øjne, der opstår, kan faktisk gøre dig afhængig af at bruge briller. Derfor er det vigtigt at kende nogle effektive måder at forhindre forekomsten af ​​disse lidelser på. At spise gulerødder flittigt er ikke den eneste måde, man kan påføre for at holde øjnene normale. Her er nogle andre ting at gøre:

Begrænsning af visning af telefon- eller bærbare skærme

Brugen af ​​mobiltelefoner eller bærbare computere bør begrænses, så øjensundheden opretholdes korrekt. Årsagen er, at hvis øjnene er for lange til at se på mobiltelefonens eller bærbare computers skærm, kan det gøre dem anspændte. Om natten, prøv virkelig at reducere vanen, fordi det kan forårsage skade på nethinden.

Sport

Regelmæssig motion kan også holde dine øjne sunde. Når en person sjældent dyrker fysisk aktivitet, kan der opstå risiko for type 2-diabetes og diabetisk retinopati. Begge lidelser kan skade synet og i sidste ende lide af permanente øjenlidelser.

Læs også: Ikke kun for øjnene, det er fordelene ved gulerødder for sundheden

Det er nogle fakta, du kan vide om gulerødder, som ikke er effektive til at reducere øjenlidelser. Ved at kende disse fakta ville det være bedre, hvis du tjekker med din læge for at finde ud af mere effektive måder at behandle lidelsen på. Så dit syn bliver bedre.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Er gulerødder gode for dine øjne?
Dit syn betyder noget. Tilgået 2020. Forbedrer gulerødder virkelig dit syn?