Genkend bivirkningerne ved at bruge bagepulver til ansigtsbehandling

Jakarta - Bagepulver bruges ofte som en løsning til at overvinde problemet med mat hud og acne. Denne naturlige ingrediens er bevist at være i stand til at lysne, samt klare genstridig acne i ansigtet. Selvom naturlige ingredienser, men ikke alle er egnede til denne ene naturlige ingrediens. Så hvad er bivirkningerne af bagepulver i ansigtet? Kom nu, se den fulde anmeldelse nedenfor,

Læs også: 7 fordele ved regelmæssigt at bruge ansigtsmasker

Bivirkninger af bagepulver i ansigtet

For at finde ud af, om indholdet af bagepulver er egnet til dit ansigt, bør du først lave en test. Tricket kan gøres ved at lave en pasta af bagepulver i små mængder, og derefter påføre den i nakken. Vent et par minutter, hvis det føles varmt, så rengør det straks. Udseendet af en varm fornemmelse indikerer, at huden ikke er egnet til bagepulver.

Men hvis der ikke er nogen klager, kan du fortsætte med at anvende det i ansigtet. Selvom det er velegnet at bruge dette naturlige materiale, bør du ikke bruge det overdrevent. Overdreven brug af bagepulver kan have en negativ indvirkning på hudens tilstand. I stedet for at være rent og lyst, er her nogle af bivirkningerne ved bagepulver, der kan opleves:

1. Skader på hudlaget

Bagepulver er en eksfoliering, som kan få din hud til at skrælle. Dette er faktisk nyttigt, fordi det kan fjerne døde hudceller i ansigtet som helhed. Men hvis det bruges overdrevent, kan det gøre hudlaget af epidermis eller epidermis i ansigtet tyndt, endda skalle af.

Epidermis er det hudlag, der beskytter ansigtet mod UV-stråler. I mellemtiden fungerer epidermis til at filtrere støv og snavs, så det ikke trænger ind i de dybere lag af ansigtshuden.

2. Ansigtshuden bliver tør

Den næste bivirkning ved bagepulver er, at ansigtshuden bliver tør. Hvis det bruges af ejere af fedtet hud, kan bagepulver være en løsning til at overvinde disse problemer. Bagepulver har alkaliske eller alkaloide egenskaber, der kan overvinde overskydende olieproduktion (sebum) i ansigtet.

Det skal dog understreges endnu en gang. Bruges det for ofte, vil olieproduktionen i ansigtet falde drastisk, så ansigtet kan blive meget tørt. Tør hud vil få ansigtet til at se mat, ikke smidigt, endda hurtigt rynket ud. Så du bør diskutere det med din læge først, før du beslutter dig for at bruge det, ja.

Læs også: Hvordan krymper man maven efter en kejsersnit?

Hvor bedre?

Bagepulver har et pH-niveau på 9. Påfører du det direkte i ansigtet for ofte, frygter man, at alle naturlige olier går tabt. Som et resultat vil huden ikke være beskyttet mod bakterier. Ikke nok med det, for ofte kan brug af bagepulver i ansigtet også bremse hudens helingsproces og rehydrering.

Hos nogle mennesker kan bagepulver muligvis hjælpe acnehelingsprocessen. Bagepulver kan dog på grund af sit alkaliske indhold forstyrre ansigtets pH-stabilitet, så huden bliver tørrere og mere følsom. Så det er klart, at brugen af ​​bagepulver til behandling af hudproblemer ikke anbefales.

Hvis du stadig ønsker at bruge bagepulver, så glem ikke at minimere mængden af ​​dets brug, OK? Begræns dets brug til et minimum, så der ikke opstår en række bivirkninger. Glem heller ikke at bruge en fugtighedscreme til huden efter at have påført natron i dit ansigt.

Læs også: 5 måder at blege tænder med hjemmeingredienser

Hvis der efter brug er tegn på hudallergi, såsom kløe, rødme i huden eller en brændende fornemmelse, skal du straks vaske med rent vand og stoppe med at bruge. Men hvis nogle af disse symptomer ikke forbedres efter et stykke tid, skal du kontakte en læge på det nærmeste hospital for at tage passende behandlingstrin.

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. Bagepulver til acnebehandling.
Hverdagssundhed. Tilgået 2021. Alt om bagepulver: historie, overraskende anvendelser, og hvad det kan og ikke kan gøre for dit helbred.