Vigtigheden af ​​at beskytte miljøet for sundheden

Jakarta - Sund livsstil bør dyrkes fra en tidlig alder. Du kan tage udgangspunkt i dig selv, såsom at træne regelmæssigt, opfylde det daglige indtag af væske i kroppen, få nok hvile og spise nærende mad. Vær også opmærksom på renligheden i dit hjem. Lad ikke vandpytter eller affald samle sig, fordi de kan være en kilde til sygdom.

Begynd derefter at se på miljøet omkring dig. Et rent miljø påvirker også sundheden, du ved. Forestil dig bare, at hvis miljøet omkring hvor du bor ikke holdes rent, vil du helt sikkert være modtagelig for sygdomme som tyfus eller denguefeber.

Læs også: 5 enkle måder at lære børn at passe på miljøet

Fordele ved at beskytte miljøet for sundheden

At holde miljøet rent er ikke så let, som man skulle tro. Der er stadig uansvarlige hænder, der smider affald skødesløst. Faktisk kræver det bevidsthed om alle parter og niveauer i samfundet for at skabe et rent og behageligt miljø.

Så hvorfor er det vigtigt at beskytte miljøet for sundheden? Dette er anmeldelsen.

1. Sundt miljø Undgå forskellige sygdomme

Renlighed er altid synonymt med sundhed. Det vil sige, at den første fordel ved at beskytte miljøet er at holde dit helbred vågent. Du skal vide, bare et rent miljø gør ikke nødvendigvis kroppen syg, du ved. Især hvis du ikke forsøger at holde den ren. Et urent miljø er det bedste sted for myg at rede. For ikke at nævne de forskellige bakterier, der lever i den.

Sundhedsministeriet i Republikken Indonesien afslørede, at ved at holde miljøet rent, såsom opholdssteder, skoler og tilbedelsessteder, kan folk undgå denguefeber og hepatitis A. Stivkrampe, kolera og tyfus har potentiale til at dukke op. i et miljø, der ikke holdes rent.

Læs også: Et komfortabelt hjem Hemmeligheden bag mental sundhed

2. Sundt miljø relateret til mental sundhed

Ikke kun det fysiske helbred opretholdes, når du har et rent miljø. Et sundt miljø har også store fordele for ens mentale sundhed. Ren luft, rent vand, masser af grønne områder og sanitet kan forbedre en persons livskvalitet. Forbedring af livskvaliteten vil helt sikkert få en person til at undgå mental sundhed.

Ud fra resultaterne af udført forskning hjælper det at bruge meget tid i et miljø med masser af grønne åbne områder til at reducere niveauet af angst og depression.

3. Et sundt miljø er mere behageligt at leve i

Når du er i et slumområde, føler du dig godt tilpas ved at blive der? Selvfølgelig ikke, ikke? Faktisk er du allerede doven til at henvende dig til eller besøge ham. Hvad hvis det skete i dit eget nabolag? Du vil bestemt gerne flytte til et renere sted.

Et rent miljø gør dig mere behagelig at opholde dig og opholde dig i lang tid. Ikke nok med det, andre mennesker vil ikke være tilbageholdende med at besøge. De vurderer dit miljø til at være så smukt og pænt og behageligt at leve i.

Læs også: Hvordan opretholder man mental sundhed i arbejdsmiljøet?

Det er fordelen ved at beskytte miljøet for kroppens sundhed. Prøv at holde miljøet rent for at holde det rent og smukt. Husk, at et rent miljø også understøtter en god kropssundhed. Hvis du har visse helbredsproblemer, bedes du drøfte de problemer, du oplever, med lægen i ansøgningen , Ja.

Reference:
FN's miljøprogram. Tilgået i 2021. Sundt miljø, sunde mennesker
American Heart Association. Tilgået i 2021. Brug tid i naturen for at reducere stress og angst
Sundhedsministeriet i Republikken Indonesien. Fået adgang i 2021. Forurening med rent vand mistænkes for at forårsage hepatitis A i Pacitan