Sådan udvikler fosteret sig ved 23 uger

Jakarta - At kende fosterets tilstand i livmoderen er bestemt det øjeblik, som mødre har ventet på, især hvis dette er deres første graviditet. Mor må være begyndt at forestille sig sin lykke, hvis babyen kom til verden, komplementere og oplive huset, der i starten kun indeholdt far og mor.

Mødre begyndte også rutinemæssigt at kontrollere graviditetens tilstand, kontrollere fosterets tilstand i livmoderen. Rutinemæssigt at spørge lægen er også, hvad du gør, fordi du er bekymret for, at der skal ske noget, hvis du føler, der er mærkelige symptomer i livmoderen. Mens man tæller, hvor lang tid vil det tage, før frugten af ​​far og mors kærlighed er født.

Fortsæt til fosterudvikling efter 24 uger

Fosterudvikling ved 23 uger af graviditeten

Uge efter uge gik, nu er moderens svangerskabsalder på 23 uger. Mor må have indset, at formen på moderens krop begyndte at ændre sig. I denne alder vokser fosteret, der lever i moderens livmoder, til en vægt på omkring 500 gram og en længde på omkring 30 centimeter.

Læs også: Skab gode vaner for fosterets hjerneudvikling

Wow, 17 uger mere til du endelig føder! Mors mave begyndte at bule, og hun fik lyst til altid at kærtegne hende hele tiden, mens hun taler til hende. Mor begyndte at mærke, hvordan han bevægede sig i maven under det tøj, du havde på.

Det er også i denne alder, at blodkarrene i fosterets lunger begynder at udvikle sig og forbereder sig på at trække vejret. Hans ører begyndte at udvikle sig og blev skarpere til at opfange lyde udefra, selvom de stadig var svage. Denne lyd vil ikke længere være fremmed for høresansen, når han bliver født.

Fosterets udvikling i en alder af 23 uger giver også moderen mulighed for at lytte til lyden af ​​fosterets hjerteslag gennem et stetoskop. Tidligere kunne mødre kun høre dem gennem et ultralydsapparat, nu er lægens stetoskop i stand til at fange denne glade lyd og lytte til den til mor og far. Det skal lyde lige så smukt som musik i øret.

Fortsæt til fosterudvikling efter 24 uger

Læs også: 7 ting, der hjælper fosterets hjerneudvikling

Ændringer i mors krop ved 23 uger af graviditeten

Ikke nok med at moderens mave bliver større, fordi det bliver et behageligt hjem for fosteret at søge ly i, nogle dele af moderens krop begynder at ændre sig. Mors fødder kan begynde at svulme op, hvilket gør sko og sandaler ikke længere behagelige at have på, hvilket gør det trættende at stå for længe.

Håndflader og fødder kan være tilbøjelige til udslæt. Strækmærker begyndte at dukke op på kroppen, hvilket nogle gange fik moderen til at blive usikker. Vær ikke bange, hvis du finder en mørk streg, der løber fra mellem navlen og kvindeområdet. Dette kaldes linea nigra, og opstår fordi kroppen udskiller graviditetshormoner.

Måske anbefaler lægen moderen at lave afspænding, for eksempel en yogarutine. Årsagen er, at moderen kan være glad, men på den anden side føler moderen panik og angst for tilstedeværelsen af ​​den baby, der snart vil leve. Ikke kun reducerer stress under graviditeten, denne afslapning er nyttig for nybagte mødre, når de skal håndtere livsændringer med barnets tilstedeværelse.

Læs også: Vil du reducere stress, bare yoga!

Nå, det var udviklingen af ​​fosteret i en alder af 23 uger af graviditeten og de ændringer, der sker i moderens krop. Hold regelmæssige graviditetskontroller, spørg også din læge, hvis du føler nogle mærkelige symptomer. Mødre kan spørge fødselslæger ved hjælp af applikationen , nok med Hent denne applikation på mobilen. Spørg ikke bare lægen Du kan også bruge den til at købe medicin og vitaminer.

Fortsæt til fosterudvikling efter 24 uger