5 behandlinger for tyfussymptomer, som du skal prøve

Jakarta - Fremkomsten af ​​tyfussymptomer er forårsaget af en infektion fra bakterier Salmonella Typhi. En ting, der gør symptomerne på tyfus farlige, er, at bakterierne kan fortsætte med at trives i tarmene, hvilket forårsager høj feber. Af denne grund skal denne sygdom behandles med korrekt tyfusbehandling.

I de tidlige stadier kan behandling af tyfussymptomer udføres derhjemme. Men når symptomerne ikke forbedres, anbefales hospitalsindlæggelse. Her er nogle behandlinger for tyfussymptomer, der kan følges:

1. Varm komprimering

Ligesom symptomerne på tyfus generelt vil personer med tyfus opleve feber med en kropstemperatur på 39-40 grader celsius. Hvis dette sker, skal du komprimere panden med et håndklæde og varmt vand. Husk, varmt vand er ikke koldt vand. Ved høj feber vil varmt vand optimere ydeevnen af ​​hypothalamus med blodkar. Således kan kropstemperaturen gradvist vende tilbage til normal.

2. Antibiotika

Du kan også udføre effektiv behandling af tyfussymptomer ved at tage antibiotika. Antibiotika er kendt for at kunne bekæmpe alle typer af bakterielle infektioner maksimalt, med en registrering af, at de skal indtages regelmæssigt, indtil de løber tør. Her er nogle typer antibiotika, der normalt gives af læger til personer med tyfussymptomer (kan kun fås med en læges recept):

  • Chloramphenicol (Chloromycetin)

    Virker optimalt mod bakterievækst Salmonella TyphiDisse antibiotika gives normalt i de tidlige stadier af symptomer og kan vise forbedring efter 2 eller 5 dage.

  • Amoxicillin (Trimox, Amoxil, Biomox)

    Dette antibiotikum er i stand til at ødelægge bakteriens cellevæg, indtil det vaskes væk. Amoxicillin gives normalt i højst 14 dage i en dosis, som lægen bestemmer.

  • Ciprofloxacin (Cipro)

    Effektiv til at kurere tyfus i 3 til 4 dage, kraften i Cipro er i stand til at angribe de bakterier, der forårsager tyfus og hæmmer væksten af ​​bakterier hurtigere.

Til behandling af tyfussymptomer på hospitalet vil læger normalt give antibiotika ved injektion eller infusion. Selve infusionen gives, hvis symptomerne på tyfus begynder at føre til vedvarende opkastninger, svær diarré og luft i maven.

3. Regnormeekstrakt

I hvert tilfælde af tyfussymptomer viste det sig, at regnormekstrakt virker fra to sider, nemlig at dræbe de bakterier, der forårsagede det, og samtidig reducere feberen. Selvom det lyder lidt ulækkert, har flere forskere bevist den antibakterielle kraft af proteinet udvundet af regnorme, der kan hæmme væksten af ​​gram-negative bakterier som f.eks. Escherichia Coli, Shigella Dysenterica, Staphylococcus Aureus og Salmonella Typhi.

4. Undgå krydret mad

Husk bakterier Salmonella Typhi Dette angriber tarmene, så til det værre skal du undgå at spise krydret mad. Krydret mad vil gøre den inficerede tarm mere betændt. Omvendt rådes personer med tyfussymptomer til at spise mad med fin tekstur som grød eller ris blandet med grøntsager.

5. Masser af hvile

Den enkleste behandling for andre tyfussymptomer er masser af hvile. Mennesker med tyfussymptomer rådes til at reducere forskellige aktiviteter med fuldstændig hvile. Hvile vil forbedre sundheden og immunsystemet.

Har du brug for flere råd om behandling af andre tyfussymptomer? Du behøver ikke tøve med at spørge lægen direkte i ansøgningen med et valg chat, videoopkald og taleopkald. er den seneste sundhedsapplikation, der direkte forbinder dig med den speciallæge, du vælger. Uanset din klage, vil den blive besvaret kl . Ikke nok med det, du kan også shoppe til medicinske behov hos , så du ikke længere behøver at bekymre dig om at forlade huset for at gå på apoteket. Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play.