Dit lille barn er afhængig af gadgets, dette er indvirkningen på helbredet

, Jakarta - Gadgets er ikke længere et fremmedlegeme, også for børn. Tilstedeværelse gadgets kan lette menneskelivet, begyndende med at hjælpe på arbejde, studere, shoppe eller bare lede efter underholdning. Men vær forsigtig, stol for meget gadgets kan øge risikoen for afhængighed gadgets. Det kan også ske for børn.

Den dårlige nyhed er afhængighed gadgets hos børn kan det have en indvirkning på helbredet og kan påvirke deres vækst. Nogle forældre kan give gadgets at gøre den Lille ikke kræsen og som et middel til at lære nyt. Men virkningen af ​​at bruge gadgets stadig skal overvejes, især hvis det udløser en afhængighed.

Læs også: Børn, der er afhængige af gadgets, forældre gør disse 5 ting

Sundhedseffekten af ​​gadgetafhængighed

Afhængig gadgets kan angribe børn. Denne tilstand er normalt karakteriseret ved en følelse af rastløshed eller at være sur, når den ikke gives gadgets, svært at fokusere, indtil nogle symptomer eller helbredsproblemer viser sig. Hvad er de sundhedsmæssige effekter, der kan vise sig på børn, der er afhængige? gadgets?

- Mangel på søvn

For at støtte væksten og opretholde en sund krop, skal dit barn få nok søvn. Desværre afhængighed gadgets kan få børn til at opleve søvnmangel. Denne tilstand bør ikke tages let på, fordi mangel på søvn kan forstyrre børns aktiviteter, såsom at forstyrre læringsprocessen i skolen, som så får deres præstationer til at falde. Dette gør også hjernens udvikling ikke optimal, fordi tilstrækkelig søvn er nøglen til en mere optimal hjerneudvikling.

- Forstyrrelser i øjnene

Børn med afhængighed gadgets er også tilbøjelige til øjenlidelser. Dette sker, fordi du stirrer for længe på skærmen WL, hvilket udløser lidelser såsom trætte øjne, tørre øjne, til synsforstyrrelser.

- Fedme

Afhængig gadgets Det gør også din lille udsat for fedme eller overvægt. For det er sjovt at spille gadgets Det kan medføre, at barnet bevæger sig mindre eller oftere sidder og lægger sig. Faktisk bør børn lege aktivt med deres venner uden for huset. Fedme bør ikke tages let på, fordi denne tilstand kan øge risikoen for langvarige sygdomme, såsom fedme, slag tidlig barndom, til hjerteanfald.

Læs også: Farerne ved gadgetafhængighed til Millennials

- Psykiske problemer

Ud over at have indflydelse på fysisk sundhed, afhængighedgadgetsDet kan også forstyrre mental sundhed. Afhængig gadgets udløse farlige bivirkninger såsom øget risiko for depression, angstlidelser, koncentrationsbesvær, bipolar personlighed, psykoser og anden problematisk adfærd. Dette kan også udløse aggressiv adfærd hos børn. Afhængig gadgets kan også gøre det svært for børn at socialisere med omgivelserne og øge risikoen for ensomhedsfølelse.

Derfor er fædre og mødre nødt til at anvende grænser, så risikoen for afhængighed gadgets hos børn kan undgås. Dette vil også være med til at reducere risikoen for at udvikle helbredsproblemer. Det grundlæggende, der kan gøres, er at give forståelse til den Lille mht. brugen af gadgets, hvornår den skal bruges, og begrænse brugstiden gadgets.

Læs også: Kloge tips til regulering af brugen af ​​gadgets hos børn

Hvis din lille viser tegn på afhængighed gadgets og symptomerne bliver værre, prøv at tale med en læge via appen. Fortæl den tilstand, barnet oplever, og få det bedste råd fra en betroet læge. Det er nemmere at kontakte lægen via Videoer/Taleopkald eller Snak. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Reference:
Puspensos. Tilgået i 2021. Bestræbelser på at forhindre den negative indvirkning af gadgets for børn.
Healthline. Hentet 2021. Ændrer skærmtid børns hjerner?
Psykologi i dag. Tilgået i 2021. Er dit barn afhængig af mobile enheder?
Hverdagssundhed. Fået adgang i 2021. Teknologiens reelle virkninger på dit helbred.