3 fødevarer at undgå for mennesker med lymfeknudesygdom

, Jakarta – At spise sund mad kan være en måde at holde immunsystemet i optimal tilstand. Ud over en sund kost påvirker sunde lymfeknuder også en persons immunsystem til at bekæmpe infektion.

Læs også: Sådan opdager du lymfeknudekræft

Generelt, når kroppen har en infektion, oplever lymfeknuderne hævelse som et tegn på kroppen. Men når infektionen er løst, tømmes den hævelse, der opstår i lymfeknuderne, af sig selv.

Denne tilstand har bestemt brug for ordentlig medicinsk behandling og også god pleje ved at lave en sund kost. Ja, der er nogle fødevarer, der bør undgås af mennesker med lymfeknudesygdom, så sundheden forbliver optimal.

Fra fedt kød til sukker

Hævede lymfeknuder er kendt som lymfadenopati. Lancering Mayo Clinic , hævelse, der opstår i lymfeknuderne, er sjældent forbundet med lymfekræft. Hævelse, der opstår i lymfeknuderne, er karakteriseret ved flere symptomer, såsom smerter i en af ​​de hævede lymfeknuder og let følbare lymfeknuder.

Generelt er hævelse, der opstår i lymfeknuderne, forårsaget af en infektion forårsaget af vira eller bakterier. Lidelser i kroppens immunsystem og kræft forårsager dog også hævede lymfeknuder. Vi anbefaler, at du straks tager til det nærmeste sygehus til et helbredstjek, når lymfeknuderne oplever vedvarende hævelser, hærder, ikke bevæger sig, selv ved berøring, og er ledsaget af feber, nattesved og vægttab uden kendt årsag.

Læs også: Regelmæssig motion kan forhindre hævede lymfekirtler

Medicinsk behandling er bestemt gjort for at overvinde den hævelse, der opstår. Men ikke kun ved at bruge lægemidler anbefalet af læger, skal du også passe på dit helbred ved at spise en sund kost. Følgende fødevarer bør undgås til personer med lymfeknudesygdom.

1. Fedt kød

Hvis du har hævede lymfeknuder, skal du undgå at spise fedt kød. Lancering Web MD , at spise for meget fedt kød øger risikoen for lymfeknudekræft.

2. Fastfood

Det er almindeligt kendt, at det at spise fastfood for ofte kan påvirke dit helbred, herunder dit immunsystem. Hvis du har helbredsproblemer i lymfeknuderne, bør du undgå at spise for meget fastfood. Starter fra siden Den sunde Regelmæssigt indtag af fastfood øger risikoen for hjerteproblemer med op til slag .

3. Fødevarer, der indeholder højt sukker

Ud over diabetes forårsager fødevarer, der indeholder højt sukker, sundhedsproblemer, herunder lymfeknudesygdom. Hvis du har lidelser i lymfeknuderne, bør du begrænse dit sukkerforbrug. Reduktion af sukkerforbruget kan reducere udviklingen af ​​hævelse, der opstår i lymfeknuderne og minimere risikoen for komplikationer, der kan opstå.

Læs også: Enkle måder at opretholde sunde lymfeknuder på

Det er den mad, der bør undgås for mennesker med lymfeknudesygdom. Lancering Lymfomaktion , er der flere næringsindhold, der skal opfyldes for mennesker med lymfeknudesygdom, såsom kulhydrater, protein, vitaminer og fibre.

Udfør behandling for oplevet lymfeknudesygdom ved at indtage flere grøntsager og frugt og dække væskebehovet hver dag. Har du stadig spørgsmål om lymfeknudesygdom, kan du kontakte lægen via ansøgningen , når som helst og hvor som helst.

Reference:
Lymfomaktion. Tilgået i 2020. Kost og ernæring
Medium. Tilgået 2020. Sugar and Lymphatic: Not So Sweet
Den sunde. Tilgået 2020. Dette er, hvad fastfood faktisk gør ved dit immunsystem
WebMD. Tilgået 2020. Diæt knyttet til Non Hodgkins lymfom
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Hævede lymfeknuder