8 skønhedsbehandlinger for at slippe af med acnear

, Jakarta - Acne ar er bestemt sværere at fjerne end selve acne. Det kan få dig til at blive usikker. Selvom der er mange behandlinger af acne ar, kurerer de desværre ikke helt. Den dårlige nyhed igen, sygeforsikring vil ikke dække omkostningerne.

Det er dog ikke en skønhedsbehandling for at slippe af med acne-ar, så det er nytteløst. Hvis de udføres regelmæssigt, kan flere behandlinger eller skønhedsbehandlinger minimere forekomsten af ​​acne ar.

Læs også: Acne ar? Slip af med det med disse naturlige ingredienser

Først forstå typerne af acne ar

Lancering Hverdagssundhed , der er acne ar, der skal kendes. Nogle er permanente og kan forsvinde over tid, herunder:

  • makula. Disse er flade røde pletter, hvor der er fundet acnelæsioner. De holder i et par uger og forsvinder af sig selv.

  • Hudfarveændringer. Nogle gange efterlader acne-ar misfarvet hud, hvilket også kaldes postinflammatorisk hyperpigmentering. Misfarvning af huden forbliver synlig i flere måneder efter, at acnelæsionerne er helet.

  • Arvæv. Nogle typer af acne kan efterlade ar, der ser forstørrede ud og fjerne vævsvækst. Disse acne ar kaldes keloider eller hypertrofiske ar, og er forårsaget af en overproduktion af kollagen i huden.

  • Netværkstab. Mere almindelige end vævsar er acnear forårsaget af vævstab. Disse acne ar kaldes ispinde ar , deprimeret fibrotisk ar, ømt ar, makulaatrofi eller follikulær makulaatrofi. De har en tendens til at virke indsunkne og ligne huller i huden.

Læs også: Kend 5 fakta om acne

Typer af behandling for acne ar

At tage særlige foranstaltninger til behandling af acne ar er din egen beslutning, så lægen vil ikke tvinge dig. Mange mennesker ønsker at gøre denne handling, fordi det er en speciel handling, der kan behandle acne ar. Sørg for at tjekke det først på hospitalet og diskutere det med en hudlæge, før du foretager dig noget.

Nå, behandlinger for at fjerne ar, der kan udføres, omfatter:

  • Dermabrasion. Denne arfjernelsesbehandling er effektiv og bruger en højhastighedsbørste eller et andet instrument til at genoplive huden og fjerne eller reducere arrets dybde. Du har normalt brug for et par dage til at helbrede efter denne procedure.

  • Mikrodermabrasion . Til en mindre intensiv type dermabrasion bruger dermatologer en lille krystalspray i stedet for en højhastighedsbørste til at fjerne overfladehud. Det kan tage mere end én behandling at fjerne acne ar fuldstændigt.

  • Kemisk peeling. Dette kan reducere forekomsten af ​​overfladiske acne ar og post-inflammatorisk hyperpigmentering omkring den helede acne læsion. Denne peeling kan udføres af en læge, sygeplejerske, sygeplejerske eller spa-æstetiker og involverer påføring af et kemikalie på huden for at fjerne dets ydre lag. Huden bliver så glattere og mere jævn i farven. Du kan også opleve rødme og afskalning i et par dage efterfølgende.

  • Retinsyre. Visse ar bør ikke behandles med traditionelle behandlinger til fjernelse af acnear. I modsætning hertil kan retinsyrecreme påført direkte på ar hjælpe med at reducere deres udseende, især i tilfælde af keloid ar.

  • Laser. Dermatologer kan bruge en laser til at fjerne de ydre lag af huden, især konturerne af acne-arområdet. Lasere kan bruges til at lette rødme omkring helede acnelæsioner. Der bruges forskellige typer lasere, afhængigt af typen af ​​acnear. Normalt kræves der også mere end én laserbehandling.

  • Fyldstoffer. Stoffer som kollagen, hyaluronsyre eller fedt kan bruges til at "udfylde" visse typer af acne ar, især dem, der har resulteret i udseendet af sunket hud. Da filleren til sidst absorberes i huden, bliver du nødt til at gentage injektionen af ​​denne filler. Normalt med få måneders mellemrum, afhængigt af den anvendte type produkt.

  • Punch Excision. Denne type hudkirurgi vil fjerne acne ar ved at skære individuelt eller skære arrene. Hullet efter snittet kan repareres med sting eller en hudtransplantation. Denne teknik bruges ofte til at behandle fregnede acne ar.

  • Hudtransplantation. Med en hudtransplantation bruger lægen et lille stykke normal hud til at udfylde det skadede hudområde. Et hudtransplantat tages normalt fra huden bag øret. Denne teknik kan også bruges, når behandlinger til fjernelse af acnear, såsom dermabrasion, efterlader store huller i huden.

Læs også: Slip af med røde acne ar på denne måde

Husk på, at selvom disse behandlinger kan forbedre udseendet af din hud, kan de muligvis ikke genoprette dem fuldstændigt. Vær realistisk, men find ud af den bedste løsning en hudlæge kan gøre. Aftal straks en tid hos en hudlæge gennem ansøgningen for at være mere praktisk.

Reference:
Hverdagssundhed. Tilgået 2020. Glat hud igen: Fjernelse af acnear.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. De bedste måder at slippe af med acnear.