4 ting om panseksuel du behøver at vide

Jakarta – Seksuel orientering handler ikke kun om biseksuel, heteroseksuel eller homoseksuel. Der er stadig forskellige navne, der angiver forekomsten af ​​seksuel orientering med forskellige årsager og symptomer. Er panseksuel, en betegnelse for seksuelle lidelser, der for nylig blev afsløret, da en af ​​sangerne fra Hollywood, Miley Cyrus, sagde, at hun tilhørte den orienteringsgruppe. Så hvad er panseksuel egentlig? Tjek oplysninger om panseksualitet gennem følgende anmeldelse.

Panseksuel er en relativt ny seksuel lidelse

Den første ting om panseksuelle at vide er betydningen af ​​selve udtrykket panseksuelle. Panseksuel er en seksuel orientering, når en person er tiltrukket af en anden person uanset køn, seksuel orientering eller køn. Sådan lyder forklaringen fra sociologen Emily Lenning. Det betyder, at mennesker, der er panseksuelle, vil blive tiltrukket af enhver, uanset om personen er biseksuel, transkønnet, homoseksuel, kvinde eller mand.

Normalt opstår denne tiltrækning ikke fra udseendet eller fysisk og køn, men på grund af personens karakter eller personlighed. Det er det, der gør en panseksuel kaldet unik, fordi de er tiltrukket af andre mennesker fra den romantiske og følelsesmæssigt forbundne side.

Psykologen Holly Richmond, Ph.D. sagde, at folk, der har en seksuel orientering som panseksuelle, har tendens til at være hemmelighedsfulde og ikke ønsker at indrømme denne situation. Denne tilstand er ikke blevet kombineret med panseksualitet, som stadig er relativt ny med symptomer, der ser almindelige ud som normale mennesker, der kan lide andre mennesker, ikke på grund af kærlighed.

Læs også: Er det rigtigt, at kærlighed kun er et spil med hormoner?

Panseksuel er ikke det samme som biseksuel

Mange mennesker tror, ​​at panseksualitet er den samme seksuelle orientering som biseksuel. De to er dog klart forskellige. En person, der er biseksuel, kan kun lide to køn, nemlig kvinder og mænd. Men køn for en panseksuel har en bred betydning, ikke kun køn. Det er muligt, at en panseksuel er tiltrukket af mennesker, der selv viser sig at være homoseksuelle, transkønnede, biseksuelle eller andre panseksuelle.

Dette er noget ved panseksualitet, der skal forstås, især for almindelige mennesker eller dem, der føler, at de har denne seksuelle orientering. Det mest synlige kendetegn ved en panseksuel er deres tiltrækning til andre mennesker uanset køn. Alligevel betragtes dette symptom ofte som normalt, fordi tiltrækning til andre mennesker uanset køn betragtes som normalt.

Panseksuelle er ikke den snydende type

En panseksuel tiltrækning af andre mennesker uanset køn og køn er også ofte genstand for diskussion af andre mennesker. Ofte betragtes en panseksuel som en "snyder" på grund af hans tiltrækning til næsten alle. Faktisk kan en panseksuel stadig forpligte sig til én person, ligesom en heteroseksuel og homoseksuel.

I stedet er det mennesker, der kalder sig "normale", som ofte bliver fundet i en affære eller et forræderi med deres partner. Så antagelsen om, at panseksuelle er snydere, er ikke sand.

Læs også: Er det rigtigt, at feromonparfumer kan tiltrække det modsatte køn?

Panseksuelle burde ikke tage fejl

Alle har bestemt deres egen identitet, inklusive hvor deres seksuelle lyster er på vej hen. Det er derfor, det er så vigtigt for hver person at finde ud af, hvem han er og anerkende, hvad hans seksuelle interesser er. Det er ikke let at indrømme, at der er en seksuel orientering, som anses for usædvanlig af det sociale miljø. Men at turde være ærlig over for dig selv vil forhindre en panseksuel fra farerne ved langvarig stress og depression.

Ja, en panseksuel er efter sigende mere tilbøjelig til depression på grund af overdreven pres fra samfundet. Derfor, når du finder en ven, der viser symptomer på depression, skal du straks invitere ham til at fortælle historien. Det behøver ikke være hos dig, det kan også være hos en læge, der er ekspert i at håndtere psykiatriske problemer. Spørg ham for at gøre det lettere Hent Ansøgning på sin mobiltelefon. Gennem appen han kan lettere formidle sit problem til den læge efter eget valg.