7 måder at lindre hostende blod på

, Jakarta – Har du nogensinde hostet blod op? At hoste blod op er et symptom, der kan opstå fra en række tilstande. Hvis unge mennesker med en god sygehistorie oplever at hoste blod op, er det normalt ikke et tegn på en alvorlig sygdom. Men hvis de, der oplever det, er ældre mennesker eller er kendt for at have en rygevane, er der mulighed for, at hoste blod op er et symptom på en alvorlig sygdom.

Blodets egenskaber i tilfælde af ophostning af blod kan variere, nogle er lyserøde, lyse røde, nogle har en skummende tekstur eller endda blandet med slim. At hoste blod op kan forekomme af en række årsager. Men uanset årsagen, kan du stadig finde måder at behandle hosteblod på naturligt og vil lindre hosteblod effektivt uden farlige bivirkninger.

1. Brug af honning

Honning, der er ægte og ren, vil være meget nyttig til at øge din krops modstand. Honning spiller også en meget vigtig rolle i at helbrede hoste, hvad enten det er tør, våd eller blodig hoste. Du kan regne med dets antibakterielle egenskaber og vil fremskynde din genopretning. Du skal bare indtage 1 spiseskefuld honning 3 gange om dagen.

2. Drik vand

Så mange fordele ved vand. Faren for dehydrering kan ramme personer, der sjældent drikker vand hver dag. Hvis det at hoste blod op er forårsaget af lungesundhedsproblemer, er dette et tegn på, at der kan være tykt slim i lungerne. For at væsken kan være mere fortyndet, er det at drikke masser af vand løsningen. Drik 8-12 glas vand hver dag for at holde kroppen hydreret.

3. Få nok hvile

Tilstrækkelig hvile vil hurtigt genoprette en persons tilstand uanset sygdommen. At hoste blod op er også en tilstand, der kræver, at du får masser af hvile og får nok eller endda lidt mere kvalitetssøvn. Når man sover eller hviler, er dette tidspunktet for kroppen til at reparere kroppens vævsceller, der bliver forstyrret.

4. Opvarmer kroppen

Hoste med blod kan skyldes en infektion i lungerne, såsom lungebetændelse. Så det ville være bedre, hvis du holder din krop varm og holder dig væk fra kolde temperaturer. Sørg altid for tæpper, sokker eller tykt tøj for at hjælpe dig med at holde dig varm, så du ikke let hoster igen.

5. Indtagelse af ingefær

En anden måde at varme kroppen op indefra er ved at indtage ingefær. Du kan kun drikke en halv teskefuld ingefærjuice eller juice, som derefter kan tilsættes en teskefuld ren honning. Bland disse to ingredienser, så kan du drikke det regelmæssigt 2-3 gange om dagen.

6. Drik varm mælk

Mælk med kalkindhold er ofte en løsning for dem, der ønsker at styrke knoglerne og forebygge knogleskørhed. Men tilsyneladende kan et glas varm mælk også være en effektiv medicin til dig, der har problemer med at hoste blod op. Indtag mælk 2 gange om dagen, fordi dette vil være effektivt til at lindre tørhed og irritation i dine luftveje og hals.

7. Rygning forbudt

Dette er en vane, der kan skade lungesundheden og hoste blod op. Når du hoster blod op, er det et tegn på, at du skal stoppe med at ryge, ellers bliver hosten værre. Ikke at ryge eller undgå disse vaner er kendt for at styrke immunforsvaret hos mennesker, der hoster blod op. Især hvis der opstår hoste af blod på grund af lungeirritation. Derfor bør du stoppe med at ryge for at mindske irritationen.

Det er, hvad du skal gøre for at lindre ophostning af blod. Men hvis det hostende blod bliver værre, skal du straks tale med din læge . Du får de bedste råd fra lægen blot ved at kommunikere via Snak eller Stemme/videoopkald via app . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Læs også:

  • Slip af med hoste med slim
  • 5 måder at fjerne slim i halsen hurtigt
  • Hoste? Alarm om lungekræft