Myte eller fakta, ormekapsler kan helbrede tyfus

, Jakarta - Du bør altid være opmærksom på renligheden af ​​den mad, du spiser. Dette er nyttigt til at forhindre alle sygdomsfremkaldende bakterier, som stadig kan være indeholdt i disse fødevarer. En af de sygdomme, der kan opstå på grund af indtagelse af uhygiejniske fødevarer, er tyfus.

En person, der har denne lidelse, kan forårsage panik på grund af feberen, der går op og ned, og symptomerne ligner denguefeber. Hvis du bliver bekræftet med tyfus, er det en god idé at komme i behandling med det samme, så de dårlige virkninger kan undgås. En behandling, som mange mennesker tror, ​​er at tage ormekapsler. Her er anmeldelsen!

Læs også: Ting at vide om tyfus

Er det rigtigt, at tyfus kan helbredes ved at indtage ormekapsler?

Tyfus, også kendt som tyfus, er en bakteriel infektion, der kan spredes i hele kroppen og påvirker mange organer i kroppen. Uden ordentlig behandling kan en person, der lider af denne sygdom, opleve alvorlige komplikationer og kan være dødelig. Denne sygdom er forårsaget af bakterier kaldet Salmonella typhi , som også er forbundet som årsag til salmonella madforgiftning.

Tyfus er en meget smitsom sygdom. Mennesker, der er inficeret med denne lidelse, kan føre bakterierne ud af deres kroppe gennem afføring (fæces) eller, sjældnere, gennem urin (urin). Derudover kan dette også være forårsaget, når nogen spiser mad eller drikker vand, der er blevet forurenet med små mængder afføring eller urin fra en, der er blevet smittet, og til sidst får tyfus.

Derfor skal der ske øjeblikkelig behandling for ikke at forårsage farlige komplikationer. En måde at behandle tyfus på, som mange mennesker tror, ​​er at tage ormekapsler. Dette menes at være i stand til at fjerne bakterier, der sidder fast i fordøjelsessystemet. Men er det sandt? Her er forklaringen:

Faktisk, ikke kun i Indonesien, i flere andre asiatiske lande tager man også stadig ormemedicin til behandling af tyfus. Medicinen er Lumbricus sp , som menes at være effektiv mod feber, når lidelsen opstår. Alligevel er det faktum, at effektiviteten af ​​disse ormekapsler ikke er blevet videnskabeligt bevist fra nogen forskning.

Læs også: 5 måder at passe på dig selv, når du tyfus

I en undersøgelse foretaget af Det Medicinske Fakultet fra Airlangga University, blev det fastslået, at kapsler Lumbricus sp. orm Det forårsager ikke antibakteriel virkning mod de organismer, der forårsager tyfus. Det skyldes, at proteinstofferne deri ikke kan dræbe de bakterier, der forårsager forstyrrelser i fordøjelseskanalen, men kun kan nedsætte den feber, der opstår.

Du skal også vide, at ormekapsler, der sælges skødesløst, kan være blevet blandet med indholdet af andre kapsler. Dette kan forårsage bivirkninger, der kan være farlige. Derfor anbefaler medicinske eksperter aldrig nogen med tyfus til at gøre dette. Det ville være bedre at tage antibiotika, så de problemer, der opstår, kan løses til tiden.

Læs også: Symptomer på tyfus uden feber, kan det?

Det er en diskussion om tyfus, som rygter kan overvindes ved at indtage ormekapsler. Faktisk er dette bare en myte, der ikke har nogen videnskabelig forskning. De opfattede fordele ved at indtage disse kapsler er kun at overvinde feber, ikke at dræbe bakterier, der sidder fast i en persons fordøjelsessystem.

Du kan også spørge lægen fra relateret til sandheden om at indtage ormekapsler, der kan helbrede tyfus. Den eneste måde er med Hent Ansøgning for at få nem adgang til sundhed med kun din hule hånd!

Reference:
Journal of Unair. Tilgået 2020. EFFEKT AF REGORME (Lumbricus Sp.) UDTRÆKKER ANTIBAKTERIEL AKTIVITET MOD BAKTERIERNE Salmonella Typhi.
NHS. Hentet 2020. Tyfusfeber.