Disse er 4 fordele ved at holde fisk for sundheden

, Jakarta - Under denne pandemi har nogle mennesker brug for aktiviteter, der kan reducere følelsen af ​​stress, fordi de er nødt til at blive hjemme. En af de ting, der kan gøres, er at holde kæledyr. For nylig er det populært at holde fisk, især betta-typer. Men hvad er fordelene, der kan opnås ved at holde fisk for sundheden? Find ud af fakta her!

Nogle af de sundhedsmæssige fordele ved at holde fisk

Fisk er et af de perfekte kæledyr for en, der ikke har meget tid til at være opmærksom hele tiden. Dette dyr kan også være et godt valg som et godt begyndende kæledyr til at lære børn, hvordan man udfører ansvaret for at tage sig af et kæledyr. Men vidste du, at der er flere fordele, der kan opnås ved at holde fisk?

Læs også: Myte eller fakta, at holde fisk er godt for mental sundhed

Fisk er blevet det tredje valg som det mest populære kæledyr efter katte og hunde selvfølgelig. Skønheden der kommer af at lave et akvarium el aquascape Det viser sig, at det ikke kun er en fryd for øjet, men også kan give sundhedsmæssige fordele. Nå, her er nogle af fordelene ved at holde fisk, som du kan mærke på sundheden:

1. Reduktion af stressniveauer

En af fordelene ved at holde fisk er at reducere stressniveauet på grund af høje niveauer af mætning. Dette kan opstå, når du er tvunget til at arbejde hjemme, eller faktisk er arbejdsbyrden høj. Når man ser på akvarium , kan du mærke noget fredfyldt og beroligende, så belastningen på sindet kan blive lidt mindre. Derfor findes der mange højstressede miljøer såsom kontorer og hospitaler akvarium .

2. Forbedret søvnkvalitet

Mens du sover om natten, er dette tidspunktet for kroppen til at genoplade sin energi og reparere eksisterende skader indefra for at opretholde et langsigtet helbred. Dette øjeblik giver også tid til hjernen til at styrke minderne og endda bygge nye. Hvis du har problemer med at sove, akvarium kan være det rigtige valg til at sove. Ved at se på disse fisk kan du berolige din krop og dit sind, hvilket gør det lettere at falde i søvn.

Læs også: At holde dyr, her er fordelene for mental sundhed

3. Sænker blodtryk og hjertefrekvens

Ikke alene reducerer det stress og forbedrer søvnkvaliteten, andre fordele ved at holde fisk er at sænke blodtrykket og pulsen. Nævnt hvis en der kiggede ind i akvariet kan opleve et fald i pulsen helt op til 7 pct. Derfor, hvis du har lidelser relateret til forhøjet blodtryk eller andre hjerteproblemer, ville det være bedre at have fisk som kæledyr.

4. Øg fokus og kreativitet

En anden fordel ved at holde fisk er øget fokus og kreativitet i sindet. Det kan ske, fordi akvariet kan berolige krop og sind og derved forløse de følelser af stress og angst, der har været lænket så længe. På den måde kan den daglige produktivitet opretholdes, hvilket kan have været en blindgyde. Alt dette kan opstå som et resultat af den visuelle stimulering af akvarium som har en god terapeutisk effekt for sindet.

Det er nogle af fordelene ved at holde fisk, der kan nære kroppen. Alle disse ting er meget nyttige under den nuværende pandemi, der forårsager en følelse af at være fanget. Dette anbefales stærkt til en person, der virkelig ønsker at bevare deres daglige produktivitet, så alt arbejde ikke hænger fast.

Læs også: Sundhedsmæssige fordele ved at eje et kæledyr

Har du andre spørgsmål om fordelene ved at holde fisk på krop og sind, kan lægen fra klar til at svare. Det er meget nemt, bare med Hent Ansøgning i smartphone brugt og få nem adgang til ubegrænset sundhed. Download appen i App Store eller Google Play nu!

Reference:
Huff Post. Tilgået i 2021. 10 grunde til, at fisk bliver gode kæledyr.
Bedøm min akvarium. Tilgået 2021. De overraskende sundhedsmæssige fordele ved et hjemmeakvarium.