6 måder at passe på dine øjne, når du bruger Softlens

Jakarta – Udover at være et visuelt hjælpemiddel, blød linse (kontaktlinser) er blevet en del af mange kvinders livsstil. Faktisk bærer nogle kvinder, der faktisk ikke har øjenproblemer, også blød linse for at gøre det mere attraktivt. Det er fint, så længe det er rent og hvordan man bruger det rigtigt. Så hvordan passer du på dine øjne, når du bruger det? blød linse ?

  1. Hænder skal være rene

Sådan plejer du øjnene ved brug blød linse Den første er at sikre håndhygiejne. Forsigtig, blød linse Uhygiejnisk på grund af snavsede hænder kan blive grobund for bakterier. Disse bakterier kan overføres, når du tager det på eller af blød linse . Sørg derfor for, at dine hænder er rene inden håndtering blød linse. For en renere, vask dine hænder med sæbe for at sikre dig, at bakterierne på fingerspidserne er væk.

2. Tag den af ​​inden du går i seng

Eksperter fraråder på det kraftigste en person fra at bære bokslinser hele tiden. Det er dog desværre ikke få, der fortsætter med at bruge blød linse når man sover om natten. Faktisk kan dette reducere mængden af ​​ilt, der kommer ind i øjet. Nå, det er det, der senere kan få øjets overflade til at være modtagelig for infektion. Ikke nok med det, bakterier i kontaktlinser kan også klæbe til dem under søvn, du ved.

  1. Pas på ikke at tørre øjne

Som regel blød linse Det vil tørre ud, når det bruges i længere tid. Nå, det er det, der kan forstyrre dine aktiviteter, hvis du blød linse til det er tørt, når det bruges. Dette skyldes, at tørre kontaktlinser kan rives i stykker og forårsage irritation. Vi anbefaler, for at pleje øjnene ved brug af kontaktlinser, at dryppe en speciel flydende kontaktlinse i øjnene cirka hver anden time.

  1. Glem ikke at skifte væsken

Eksperter siger, rutinemæssigt at skifte væsker blød linse kan være en måde at holde dine øjne sunde på, når du bruger dette synshjælpemiddel . Ifølge ekspertråd bør du skifte vandet hver tredje dag for at holde det rent. Derudover, når du skifter vandet, så glem ikke at vaske det blød linse det.

Læs også: 5 ting, brugere af kontaktlinser skal være opmærksomme på

  1. Smidt væk

Der er også nogle mennesker, der bruger engangskontaktlinser af en eller anden grund. Nå, denne type kontaktlinser skal ikke renses igen, for denne type er ikke designet til at blive genbrugt. Så, aldrig bruge blød linse engangsbrug mere end en dag.

6. Bær briller, når du kører på motorcykel

Til de af jer motorcyklister, der bærer blød linse, Det er en god idé at bruge briller for at undgå, at der kommer støv i øjnene. Drop derefter kontaktlinsevæske, når du ankommer til din destination.

Brug det ikke bare

Hvad du skal vide, renlighed og brug blød linse skødesløst kan forårsage nogle øjensundhedsproblemer. Faktisk kan det i de værste tilfælde forårsage blindhed. Nå, her er risiciene, hvis du bruger kontaktlinser på den originale måde.

  1. Irritation

Mange eksperter hævder, at brugen af blødgøres i hele 24 timer uden at tage af, kan være dårligt for øjnene. Generelt bruger mange mennesker blød linse i 24 timer nonstop, fordi jeg glemte at tage den af, da jeg ville sove om natten. Nå, effekt blød linse dette kan irritere øjnene. Fordi, når øjnene er lukkede kontaktlinser, vil iltniveauet automatisk falde i øjnene.

Når øjet løber tør for ilt, er risikoen for, at bakterier trænger ind i øjet og forårsager irritation højere. Ikke kun det, brug blød linse i 24 timer kan også forårsage hævelse af hornhinden og infektion.

Læs også: Før du bruger kontaktlinser, skal du først identificere farerne ved kontaktlinser for øjnene

  1. Allergi

Brug blød linse Forkert brug kan også forårsage øjenallergi. Denne allergi er generelt karakteriseret ved kløende øjne, ubehag og meget mere. I sidste ende vil denne allergi få brugerens øjne til at føles kløende hele tiden på grund af brug blød linse.

  1. Samlingsstedet for parasitter

Hvis du ikke er flittig til at gøre rent og have det ordentligt på, vil det helt sikkert gøre dine kontaktlinser snavsede. Nå, denne beskidte bokslinse kan være et samlingssted for bakterier. Så kan disse bakterier blive "føde" for parasitten Acanthamoeba. Ifølge eksperter fra West Scotland University er dette et potentielt problem, som brugere ofte står over for blød linse. Du skal være opmærksom, i meget fatale tilfælde kan denne parasit forårsage blindhed, du ved . Denne parasit kan findes i støv, postevand, havvand og svømmebassiner. Acanthamoeba vil tære på kontaktlinser, kan endda trænge ind i øjeæblet og forårsage blindhed. Frygteligt, ikke?

Læs også: 4 sportsbevægelser for øjnene

Du skal være angst, hvis du oplever kløe, sløret syn, rindende øjne, lysfølsomhed, smerter og hævede øjenlåg. Fordi dette kan være et tegn på symptomer på infektion forårsaget af parasitter Acanthamoeba.

Du kan også diskutere med lægen gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med ekspertlæger når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Pas på dine kontaktlinser og dine øjne.
Centre for Disease Control and Prevention. Tilgået 2020. Sund kontaktlinsebrug og -pleje.