Hvad skal man være opmærksom på om intime forhold under menstruation

Jakarta – Intime forhold er virkelig en meget behagelig aktivitet for begge parter. For de fleste par er det dog ulækkert at have sex, mens kvinden har menstruation, og det ser beskidt ud. Derudover, selv under menstruation, er kvinders humør ikke godt, så deres lidenskab vil falde, og aktiviteten bliver ubehagelig.

( Læs også: Disse er fordelene ved at træne under menstruation)

Men nogle andre ægtepar tror også, at det at have sex under menstruation har sin egen fornøjelse. Selv fra et medicinsk synspunkt har sex under menstruation flere fordele, herunder:

Lindre smerte

Når de har menstruation, føler kvinder sig normalt krampe, hvilket gør dem triste og kede af det. Nå, at have en orgasme, der opstår under sex, vil frigive endorfiner, så det vil få kvinder til at føle sig mere afslappede og glade. Som følge heraf kan symptomer som kramper og dårligt humør vil falde.

Intet behov for tilsætning af smøremidler

Når du ikke har menstruation, vil skedens tilstand normalt være tør og kræve ekstra glidecreme, så det ikke er smertefuldt. Men under menstruation vil det producerede blod blive et naturligt smøremiddel, så samleje vil ikke være smertefuldt for kvinder.

Alligevel har sex under menstruation faktisk også mange risici, herunder:

  1. Mere sårbar over for inficerende sygdomme

Intimt samleje under menstruation har en højere risiko for at overføre seksuelt overførte sygdomme end at have sex uden for menstruationsperioden. Under menstruation vil livmoderhalsen åbne sig, så blod kan trænge ind i den. Dette gør det lettere for bakterier at trænge ind i bækkenhulen. ikke kun bakterier, overførslen af ​​HIV og hepatitis er højere. Dette sker, fordi der kommer flere kropsvæsker eller blod ud.

  1. Fortsæt med at forårsage graviditet

Hvem sagde, at samleje under menstruation ikke vil gøre dig gravid? Selvom det er usandsynligt, er der stadig en chance for, at du bliver gravid under ubeskyttet sex eller prævention under menstruation. Dette sker, fordi sædceller har evnen til at overleve i 3 til 7 dage i den kvindelige krop. For at undgå enhver uønsket graviditet skal du stadig bruge kondom, når du elsker.

Tips til at elske under menstruation

Nå, hvis du stadig gerne vil have sex under menstruationen, er det en god idé at være opmærksom på følgende ting:

  • Undgå at gøre det på den første eller anden dag, fordi blodet er rigeligt. Så det er sikkert, denne aktivitet vil være ubehagelig. Men hvis det er gjort, når der er kommet lidt blod ud, kan du lægge et håndklæde for at undgå blodpletter. Du kan også prøve at bruge missionærstillingen, som er nyttig til at begrænse strømmen af ​​blod, der kommer ud.
  • Hvis du er træt af at gøre det i sengen, kan du gøre det på badeværelset. Sørg dog for, at din partner ikke føler sig væmmet over det blod, der kommer ud. For hvis ikke, vil disse aktiviteter forstyrre.

( Læs også: Det viser sig, at intime forhold under overgangsalderen stadig er sjove)

Hvis du stadig vil vide, hvordan du forbedrer kvaliteten af ​​intime forhold, kan du diskutere direkte med lægen gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!