Er det sikkert at bruge smøremidler til glat sex?

, Jakarta – Du vil bestemt gerne have, at kærlighedsøjeblikket med din partner forløber glat, perfekt og ikke bliver glemt. Nogle forhold kan dog forstyrre blødheden af ​​intime øjeblikke for dig og din partner, hvoraf den ene er, hvis Miss V ikke udskiller nok smørevæske. Det er derfor, mange par bruger smøremidler til at hjælpe med at glatte sex. Men er det sikkert at bruge smøremidler? Tjek anmeldelsen her.

Faktisk kan de kvindelige kønsorganer producere smørevæske naturligt, hvis de samtidig får tilstrækkelig stimulation forspil. Men hvis tilstanden af ​​skeden er tør, vil det få kvinder til at føle sig utilpas, når de har sex, fordi de vil føle smerte under penetration. Der er flere faktorer, der kan gøre skedens tilstand tør:

  • Alder. Med alderen vil mængden af ​​naturligt smøremiddel, der produceres af skeden, falde. Derudover vil skedens vægge også være tyndere og stivere.
  • Manglende stimulering under opvarmning el forspil.
  • Der er en følelse af stress og angst
  • Nedsat niveau af hormonet østrogen. Flere faktorer, der kan få østrogenniveauet til at falde, er postnatale og ammetilstande, rygevaner og kræftbehandling.
  • Vanen med at rense de intime organer ved at bruge feminin hygiejnesæbe kan også få skedens tilstand til at tørre.

Typer af smøremidler

I tilstanden af ​​tør Miss V er der behov for smøremidler for at lette penetration og reducere smerter hos kvinder under samleje. Der sælges forskellige typer smøremidler på markedet, herunder:

  • Vandbaserede smøremidler. Denne type smøremiddel er i form af en klar gel. Men fordi det tørrer hurtigt efter at være blevet absorberet af huden, skal smørende vand påføres ofte igen under sex-sessioner. Påfør smørende vand på overfladen af ​​skeden eller på partnerens penis. Du kan også blande det med spyt for at maksimere brugen af ​​dette smøremiddel.
  • Silikonebaserede smøremidler. Har en form, der er næsten den samme som vandsmøremidler, som er som en gel, men silikonesmøremidler indeholder generelt ikke vand. Derudover, fordi det bruger silikone som basismateriale, absorberes dette smøremiddel ikke let af huden, så det kan holde længere og forårsage en anden fornemmelse på huden.
  • Olie smøremiddel. Nogle typer olie kan også bruges som smøremidler, som f.eks babyolie, kokosolie, olivenolie og jojobaolie. Oliesmøremidler bør dog ikke bruges ved brug af kondomer, fordi de har potentiale til at beskadige, perforere og reducere elasticiteten af ​​latexkondomer.

Tips til sikker brug af smøremidler

Brug af smøremidler til sex kan siges at være ret sikkert og ikke for risikabelt. Brug af glidecremer kan dog også have bivirkninger, nemlig at forårsage allergi og dræbe de gode bakterier, der findes i skeden. For at minimere de dårlige effekter ved at bruge glidecremer, er her nogle tips:

  • Du bør undgå glidecremer, der indeholder glycerol, som indeholder duftstoffer og har en vis smag, fordi det kan give svampeinfektioner og gøre skeden tør.
  • Se på emballageetiketten for at finde ud af, hvordan du bruger det rigtige smøremiddel.
  • Vær også opmærksom på indholdet i smøremidlet. De bedste smøremidler er dem, der er lavet af naturlige ingredienser. Undgå også smøremidler, der indeholder parabener, fordi de menes at udløse kræft.
  • Stop straks brugen, hvis du ikke er egnet eller har allergi efter brug af visse smøremidler.
  • Rengør Miss V for at fjerne den resterende smørevæske, som du bruger efter samleje.

Tal med din læge om vaginal tørhed eller smerter, hver gang du har sex. Du kan også kontakte lægen gennem ansøgningen at tale om dine sexlivsproblemer. Læger i klar til at hjælpe dig igennem Video/taleopkald og Snak når som helst. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Ingen grund til at bekymre sig om at forlade huset, bliv bestille og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.