Hoste gør halsen kløende, prøv at drikke Kencur

”Kencur er en af ​​de urteplanter, der menes at kunne hjælpe med at overvinde hoste og kløe i halsen. Denne plante indeholder antioxidanter og forskellige forbindelser, der kan lindre disse lidelser. Interessant nok har kencur også forskellige andre sundhedsmæssige fordele."

, Jakarta – Udover at indtage stoffer, kan en kløende hals på grund af hoste også overvindes på flere naturlige måder. En af dem ved at bruge urteplanter såsom kencur. Dette indfødte indonesiske krydderi er ofte blevet brugt til at lindre hoste.

Indonesien er kendt som et land rigt på krydderier. Næsten alle krydderplanter i Indonesien kan bruges som urtemedicin. Så der er ikke noget galt med, at du udnytter disse naturressourcer til at overvinde de sundhedsproblemer, du oplever.

Så hvordan bruger du kencur til at behandle hoste og kløe i halsen?

Tips til at behandle kencur som hostemedicin

Du kan prøve at bruge kencur som en urteplante, der er effektiv til at overvinde hoste med slim. Kencur har vist sig at være effektiv til at udtynde slim, så det kan lindre hosten med slim, som du oplever. Derudover vil den varme følelse, der kan opnås, når man drikker kencur-sammenkogt, gøre kroppen friskere og luftvejene mere lettede.

Fordelene ved kencur til at overvinde hosten kan ikke adskilles fra det gode næringsindhold i den. Kencur indeholder en række forskellige næringsstoffer, lige fra C-vitamin, B-vitaminkompleks, betacaroten og calcium.

Derudover er kencur også kendt for at have noget kemisk indhold, der kan hjælpe med at helbrede sygdomme. Eksempler omfatter aromatiske forbindelser, monoterpener og sesquiterpener, som også er nyttige til at lindre smerte.

Læs også: Kencur-indhold, der er gavnligt for sundheden

Nå, her er nogle tips til behandling af kencur til behandling af hoste derhjemme:

1. Tyg Kencur direkte

Hvis du hoster, så prøv at tygge rå kencur, der er blevet vasket og skrællet. Tyg omkring 2 til 3 kencur nelliker indtil glatte og synk saften.

Gør dette en til to gange om dagen. Det kan virke lidt mærkeligt, men denne metode menes at være effektiv til at kurere hoste hurtigt.

2. Drik Kencur Juice

Hvis du er tilbageholdende med at tygge kencur direkte, kan du lave en drink af saften af ​​kencur. Tricket er at rive kencur eller puré ved at banke, derefter si og bland saften med varmt vand, og drik derefter.

Måden at lave kencur-urten på, skal du blot bruge 3-5 mellemstore kencur-nelliker. Ved at drikke varmt kencur-vand vil halsen føles varm og luftvejene aflastes.

3. Blanding af Kencur og Ingefær

Kencur forarbejdes normalt også sammen med ingefær til brug som hostemedicin. Tricket, mos et par nelliker kencur og ingefær, bland det derefter med 2 kopper vand og kog indtil der kun er en kop vand tilbage. Si de to ingredienser og drik vandet, mens det er varmt. Du kan også tilføje honning eller palmesukker for at gøre det sødere.

Læs også: Børns appetitforstærker, her er 5 fordele ved Kencur

4. Bland Kencur og honning

For en bedre smag kan du kombinere kencur juice med et par spiseskefulde ren honning. Bland 3 spiseskefulde kencur-vand med en spiseskefuld honning, og drik derefter blandingen to gange om dagen. Denne urt menes at være effektiv til at uddrive hoste.

Vil du vide mere om fordelene og hvordan man behandler kencur til behandling af hoste og andre sundhedsproblemer? Du kan spørge lægen direkte gennem ansøgningen .

Andre fordele ved Kencur

Udover at hjælpe med hoste og kløe i halsen, har kencur også forskellige andre sundhedsmæssige fordele. Eksempler som:

1. Afværge frie radikaler

Denne urteplante indeholder antioxidanter kaldet flavonoider. Nå, dette stof hjælper med at forhindre celleskader på grund af frie radikaler fra forurening eller cigaretrøg. Flavonoidforbindelser er også i stand til at reducere betændelse i kroppen.

2. Sænker blodtrykket

Ifølge flere undersøgelser kan kencur bruges til at sænke blodtrykket. Dette er takket være indholdet af kalium, antioxidanter og vanddrivende forbindelser i kencur. Derudover kan denne urteplante også hjælpe med at forbedre blodcirkulationen.

3. Dræber bakterier

Kencur-ekstrakt menes at indeholde æteriske olier, der er antibakterielle. Ifølge flere undersøgelser kan kencurs antibakterielle egenskaber dræbe bakterier på tænder, tandkød, hud og luftveje.

Læs også: Kencur kan behandle hoste hos babyer, virkelig?

4. Hjælper med at lindre stress

Udover at være gavnlig for det fysiske helbred, har kencur også en beroligende effekt på sindet, så det kan lindre stress og angst. Denne effekt kan opnås, hvis du indtager blade og stilke af kencur som svampe, aromaterapi eller kosttilskud.

Nå, det er nogle andre fordele ved kencur, som du har brug for at kende. Hvis hosten og kløen i halsen ikke forbedres efter indtagelse af kencur, så spørg din læge om ordentlig behandling. Eller du kan også tjekke dig selv til det valgte hospital. Bestil på forhånd en tid hos lægen i appen , Så du skal ikke stå i kø, når du kommer på hospitalet.

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. Galangal Root: Fordele, anvendelser og bivirkninger.
US National Library of Medicine National Institutes of Health - Pub Med. Tilgået i 2021. Fytokemi, farmakologiske aktiviteter og anvendelser af traditionel lægeplante Kaempferia galanga L. - En oversigt
indianere. Tilgået i 2021. Kencur: Den vidunderlige urt med