Lær tipsene til at opdrage en rottweilerhund at kende

, Jakarta - Rottweiler-hunde er ret populære hunderacer, fordi de ser flotte ud, desværre forstår mange mennesker ikke, hvordan de skal passe dem. Mange mennesker tror, ​​at denne hund er ret aggressiv, men det er ikke sandt. De er faktisk ret modige, intelligente, kærlige og loyale hunde.

Rottweilere har også vist sig at være meget gode venner for livet. Hvis de er opdraget på den rigtige måde, kan de blive menneskets bedste ven. Men hvis du adopterer en Rottweiler-hvalp, skal du først forstå nogle af måderne at passe denne hund på.

Læs også: 6 ting, der får hunde til at være aggressive

Sådan passer du på en rottweilerhund

Rottweilere er intelligente og aktive hunde, der har brug for meget stimulation for at holde dem aktive og sunde, både fysisk og mentalt. Konsistens er nøglen til omsorg og træning for dem.

Denne hund er også meget stærk, så den bør ikke efterlades uden opsyn med børn. Du skal også forberede en masse tid til at bruge, når du passer denne type hund.

Hvis de overvåges og socialiseres ordentligt, burde de have det fint med teenagere, men de er måske ikke et passende kæledyr for dem af jer med små børn derhjemme.

Her er nogle måder at passe en rottweilerhund på, som du skal forstå:

Håndtering af barken

Som med andre hunde kan du træne dem til at gø mindre. Men hvis du har problemer med overdreven gøen, er det bedst at søge råd fra en dyrlæge, der er specialiseret i at håndtere visse adfærd.

Træning og socialisering

Fordi de er så kraftfulde, har rottweilere brug for erfarne ejere, der forstår dem og ved, hvordan man træner dem ved hjælp af positiv belønningsbaseret træning.

Rottweilere skal socialisere fra en ung alder, for at de kan vokse op til at være selvsikre og rolige. De har brug for positiv forstærkning, når de trænes. Rottweilere er også intelligente, og du vil vide det, når de hurtigt lærer nye ting. Med ordentlig træning bliver de loyale og velopdragne hunde.

Rottweilere er ikke mere tilbøjelige til at gø eller skade end andre hunde, hvis de efterlades alene. Denne hunderace foretrækker også selskab så længe som muligt i løbet af dagen. Lad heller aldrig denne hund være alene i mere end fire timer, da dette kan forårsage, at den bliver deprimeret, keder sig eller ensom.

Læs også: 4 grunde til, at hunde skal gå tur og leges

Sport

Rottweilere er meget aktive og har brug for meget træning og træning for at holde dem glade og travle. Du bør give din Rottweiler mindst to timers motion hver dag. Dette bør omfatte gåture med ekstra spilletid, sjov i en sikker park og masser af andre spil.

Krops pleje

Rottweilere har korte frakker, der er ret minimale i vedligeholdelse. Børst hans pels regelmæssigt som en gang om ugen for at holde hans hår skinnende. De vil ikke fælde så meget hår, men vil fælde mere efterhånden som årstiderne skifter, så du skal muligvis børste oftere i løbet af denne tid.

Mad

Mad til en rottweiler vil variere afhængigt af dens alder. Du skal give dem et komplet kommercielt hundefoder for at holde dem sunde.

Dyrlægen vil også kunne fortælle dig, hvor meget du skal spise. Normalt opfordres de til at dele deres daglige ration i to måltider. Hvis du af og til giver din hund godbidder eller bruger godbidder til træning, så husk at tage højde for dette og reducere hans daglige foder. Snacks bør ikke overstige 10 procent af deres daglige kalorieindtag, da det kan ubalancere deres kost.

Du bør også prøve at fodre din hund på samme tid hver dag for at gøre det til en rutine. Husk at tage afstand efter spisning og før træning.

Rottweilere har et naturligt beskyttelsesinstinkt, så de kan nogle gange blive besiddende af ting som deres mad. Sørg for, at uanset hvor du fodrer din hund er i rolige omgivelser, og at de ikke føler behov for at passe på deres mad.

Læs også: Ofte betragtet som voldsomme, disse er 4 fakta om karakteren af ​​Pitbull Dog

Det er nogle plejetips til rottweilerhunde. Mangler du hundefoder, kan du nu også købe det gennem helsebutikken på . Der er et bredt udvalg af hundefoder, som kan være egnet til din hund. Med en leveringsservice behøver du ikke at forlade dit hus for at få det. Praktisk er det ikke? Kom nu, brug appen nu!

Reference:
Pet World. Tilgået i 2021. Sådan passer du på rottweilerhvalpe.
Prestige Dyrehospital. Tilgået i 2021. Rottweiler.
Folkeambulatoriet for syge dyr. Tilgået 2021. Rottweiler Race Information.