Våde drømme som voksne, dette er den medicinske forklaring

, Jakarta - Enkelt sagt er våde drømme et tegn på modenheden af ​​den reproduktive funktion hos drenge eller piger, som normalt først opleves i puberteten. Men hvad er egentlig den medicinske forklaring på våde drømme?

I den medicinske verden omtales våde drømme som natlige emissioner , nemlig nogen drømmer om at have sex med det modsatte køn. Denne drøm opleves normalt oftere af mænd, lige fra teenageår til alderdom. Selvom der i nogle tilfælde også er kvinder, der oplever det.

Våde drømme er en naturlig mekanisme, som kroppen bruger til at frigive sin seksuelle energi. Hos mænd sker dette, når sædsækken ( sædblærer ) var fuld og blev til sidst taget ud mens den sov, for den kunne ikke holde den mere.

Hyppigheden af ​​våde drømme, som en person oplever, kan variere afhængigt af fysiske forhold og hormoner. I dette tilfælde betyder det ikke, at folk, der ofte har våde drømme, har flere sædceller. Og omvendt betyder folk, der sjældent har våde drømme, heller ikke, at de har en lille mængde sæd. Fordi sædproduktion afhænger af hormonet testosteron (sperm-producerende hormon) i hver mand.

Derudover er hyppigheden af ​​våde drømme også påvirket af alderen. Generelt oplever mænd i produktiv alder fra deres teenagere til deres 30'ere denne drøm oftere end dem, der er ældre. Hos de fleste mænd sker dette normalt en gang hver 3-5 uge. Svarende til menstruationscyklussen hos kvinder.

Rimelig og harmløs

Der cirkulerer flere myter omkring våde drømme, såsom at kunne svække kroppen eller forkorte livet. Intet af det er sandt. Forskellige undersøgelser afslører, at våde drømme er en naturlig ting, der opleves af mænd, både dem, der endnu ikke er seksuelt aktive.

Mænd, der er gift og aktive i sex, kan stadig have våde drømme, så længe testosteronhormonet stadig producerer sæd. Våde drømme for gifte mænd betyder heller ikke, at der er noget galt med forholdet til deres partner, herunder i deres seksuelle liv.

Ifølge nogle undersøgelser har våde drømme absolut intet at gøre med, at en persons seksuelle behov bliver opfyldt eller ej. Mennesker med et tilfredsstillende sexliv kan stadig have våde drømme, fordi dette er en del af normale kropsfunktioner.

Derudover kan folk, der i gennemsnit oplever våde drømme, i de fleste tilfælde ikke se og huske klart, hvordan drømmen var. Faktisk er der ikke sjældent i drømmen ingen anden person eller det modsatte køn, der deltager, men kun en selvprojektion, der onanerer.

Men hvis du eller din partner oplever våde drømme for ofte, så prøv at tjekke med din læge. Dette gøres for at opdage tidligt, hvis der er noget galt eller forstyrrelse af det reproduktive system.

For nu er den der , kan du også diskutere dette eller andre reproduktive sundhedsproblemer direkte med din læge gennem funktionen Snak eller Stemme / Videoopkald på app . Få også bekvemmeligheden ved at bestille stoffer online online , når som helst og hvor som helst, bare ved at trykke på Hent Ansøgning .

Læs også:

  • Skal vide, vaner, der kan sænke sædkvaliteten
  • Indvirkningen af ​​intime forhold før og efter ægteskab på helbredet
  • Her er 7 fordele ved intime forhold til sundhed