Tegn vil føde en baby pige, disse er myter og fakta

"Nogle gange er graviditetssymptomer forbundet med tegn på at føde en lille pige eller dreng. Ofte bliver mødre ramt af mytiske oplysninger fra mennesker omkring dem. Faktisk kan mødre ikke stole på mytiske oplysninger for at gætte kønnet. Disse tegn på at føde en baby dreng eller pige kan identificeres med medicinsk teknologi."

, Jakarta – Når en kvinde er gravid, vil hendes mor, mand og familie automatisk spekulere på, om det bliver en pige eller en dreng? Nogle gange er graviditetssymptomer forbundet med tegn på at føde en baby pige eller dreng. Det er bare, at dette kunne være en myte og et uklart faktum.

Det skal forstås, mødre kan ikke stole på information om at gætte køn gennem uvidenskabelige metoder. Tegnene på at føde en baby dreng eller pige kan identificeres med medicinsk teknologi. Medicinsk teknologi gør det muligt at bestemme det ufødte barns køn med næsten visse forudsigelser.

Læs også: Her er 6 ting, der indikerer en falsk graviditet

Myte vs fakta tegn på at føde en pige

Her er nogle myter og fakta, der ofte bruges til at gætte på, om en mor vil føde en babypige. De fleste myter har dog ingen videnskabelig dokumentation, da tegnene også kan gælde for babydrenge:

  1. Myte: Babypigers hjerteslag er hurtigere end babydrenge.

Hjertefrekvenser for begge køn varierede fra 110 til 160 slag i minuttet i tredje trimester. Faktisk betragtes enhver puls inden for dette område som en normal puls for både drenge og piger. Så der er ingen sammenhæng mellem fosterets hjertefrekvens og barnets køn. Faktisk har fosterets hjertefrekvens en tendens til at ændre sig i løbet af ni måneder.

Læs også: Fosterudvikling Alder 1 uge

  1. Myte: Formen af ​​en udspilet mave er et tegn på at føde en pige.

Der er stadig mange mennesker, der tror, ​​at hvis en gravid kvinde har en lidt høj mave, er det et tegn på, at hun er gravid med en pige. Men faktum er, at formen på underlivet hos gravide kvinder også bestemmes af kropsformen, livmoderen, svangerskabsalderen, mavemusklerne og vægten under graviditeten. Med andre ord kan mavesækkens form ikke være et benchmark, om babyen i maven er en pige eller en dreng.

  1. Myte: Gravide kvinder, der kan lide at spise søde fødevarer, vil føde en babypige.

Denne myte tros stadig den dag i dag. Hvorimod gravide kvinders appetit ifølge medicinske fakta kan ændre sig på grund af påvirkning af hormoner, der har indflydelse på moderens smagssans. Alligevel ville det være rart for mødre at begrænse forbruget af søde fødevarer. Det kan nemlig få moderen til at tage ukontrolleret på i vægt.

  1. Myte: Linea Nigra, der ser ødelagt ud, er tegn på en babypige graviditet

Efterhånden som den gravide mave bliver større, bliver linea nigra eller mavelinjen mere tydelig. Mange tror, ​​at en stiplet eller snoet linea nigra er et tegn på, at du er gravid med en pige. Det skal bemærkes, at linea nigra nogle gange er tydeligt synligt, nogle gange er det ikke. Det vil sige, at linea nigra ikke har nogen indflydelse på barnets køn i livmoderen. Jo tættere leveringstidspunktet er, vil den sorte streg eller linea nigra fremstå tydeligere.

Læs også: Disse er tegnene på graviditet i den første uge

  1. Myte: Mors ansigt med akne under graviditet Tegn på graviditet for en babypige

Der er en myte i omløb, hvis moderen bærer et kvindeligt foster, vil babyen i livmoderen stjæle skønheden hos den gravide mor. Hvis moderen under graviditeten har et ansigt, der ser mat, fedtet og plettet ud, forudsiges det, at moderen bærer en babypige. Dette er naturligvis ikke blevet bekræftet. Faktisk opstår hudproblemer med acne, der opstår under graviditeten, på grund af hormonelle ændringer. Så denne tilstand kan opstå, selvom moderen bærer en lille dreng, på grund af hormonelle ændringer og manglende vedligeholdelse af huden.

Det er nogle af myterne om de hyppige og stadig udviklende tegn på at føde en pige. Selvfølgelig kan mødre kun stole på information, der er sket klinisk. Hvis du føler dig tvivlende og bekymret efter at have lyttet til en uklar myte, kan du diskutere det med din fødselslæge gennem ansøgningen for at få medicinske fakta. Kom nu, download applikationen lige nu!

Reference:

Medicinske nyheder i dag. Fået adgang i 2021. Hvad er tegnene på at få en pige?

Mom Junction. Tilgået i 2021. Symptomer på babypiger under graviditet: myter vs fakta