Børn elsker at danse, her er fordelene

, Jakarta – Dans, der involverer fysisk bevægelse og musik, er en sjov aktivitet for mange mennesker. Set fra et sundhedsmæssigt synspunkt er dans et alternativ til fysisk aktivitet, der gør kroppen sund, stærk og fri for stress. Så kan disse fordele også opnås af børn, der kan lide at danse?

Selvfølgelig kan jeg det. Dans kan være en måde at kanalisere den store energi, som børn har, især dem, der er meget fysisk aktive. I dag kan du også nemt finde studier, der åbner danseundervisning for børn under fem år.

Læs også: Tricks til at finde talent i din lille

Fordelene, hvis dit barn elsker at danse

Der er mange former for dans i verden, som kan være en mulighed for børn at lave. Startende fra ballet, hip-hop, jazz, balsal dans, stepdans, moderne dans, zumba og mange flere.

Dans er ikke kun sjovt, men bringer også mange fordele for kroppen. Her er nogle af dem:

1. Forbedre kropsfleksibilitet

Kroppens fleksibilitet er vigtig, så risikoen for skader kan minimeres. Det kan øves ved at danse. Dansetimer vil også for det meste inkorporere en lang opvarmning bestående af mange kropsstrækninger.

2. Forbedre hukommelsen

Undersøgelser offentliggjort i New England Journal of Medicine afslørende, dans forbedrer hukommelsen og kognitiv funktion. Faktisk kan denne gode vane også reducere risikoen for senilitet på grund af stigende alder.

3. Reducer stress og forbedre humøret

Forskerkontrolleret undersøgelse offentliggjort i Journal of Applied Gerontology fandt ud af, at pardans og musikalsk akkompagnement kan hjælpe med at reducere stress. Dette skyldes, at dans kan øge ånden.

Derudover kan dans også få humøret eller humøret til at stige. Som enhver sport kan dans hjælpe din krop med at producere naturlige antidepressiva, såsom endorfiner, på en behagelig måde. Nogle former for dans udføres også i par, så dette er også nyttigt til at styrke relationer til andre mennesker.

Læs også: Kan du lide at synge på badeværelset? Her er fordelene

4. Træn kropsbalance

Udover fleksibilitet kan dans også træne kropsbalancen. Dette er bestemt fordelagtigt for at reducere risikoen for skader, når du dyrker sport eller andre fysiske aktiviteter. Denne fordel kan opnås af børn, der elsker at danse, især danse, der involverer balancering på en fod, hvile på spidsen af ​​tåen eller opretholde en stilling, der kræver meget balance.

5. Forme kroppens muskler

Når man danser, skal kroppens bevægelseshastighed matche rytmen i den ledsagende musik. Dette vil selvfølgelig dræne en masse energi. Derfor kan dans være et sjovt valg af sport, for at opbygge kroppens muskler. Det er derfor, når du ser en professionel danser, skal hendes krop være tonet og velproportioneret. Kan du forestille dig, hvis du har været involveret i dans, siden du var barn, ikke?

Læs også: At lytte til musik kan lindre stress, her er kendsgerningen

6. Tabe sig

Dans kan være en løsning for børn, der er overvægtige. Især hvis barnet rigtig godt kan lide at danse. Uden at være klar over det, kan de dansebevægelser, der udføres, forbrænde fedt i kroppen, uden at det er nødvendigt at mærke en elendig kost.

Så hvis dit barn viser interesse for dans, så prøv at tage ham med til dansetimer. Dette har mange fordele for børns fysiske og mentale sundhed, samt forbedrer børns sociale færdigheder, for i dansetimerne vil de selvfølgelig møde mange venner.

Udover at understøtte børns passion for dans, er det også vigtigt altid at være opmærksom på børns sundhed. Sørg for, at dit barn spiser en afbalanceret nærende kost hver dag for at forblive sund. Hvis barnet er sygt, straks Hent Ansøgning at tale med lægen, når som helst og hvor som helst.

Reference:
Hverdagssundhed. Tilgået 2020. 9 sundhedsmæssige fordele ved dans.
Sundhedsvejledning. Tilgået i 2020. Sundhedsmæssige fordele ved dans.
WebMD. Tilgået 2020. Dans som træning.
Sports Rec. Tilgået 2020. Fordelene ved dans for børn.